|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Мустела за атопична кожа
|
|
| Автор |
Lichinka () |
| Публикувано | 20.03.05 18:38 |
|
|
Ползвали ли сте серията Стелатопия на Мустела и какво ви е впечатлението от нея? Че и Стефан вече е в отбора 
| |
|
Тема
|
Re: Мустела за атопична кожа
[re: Lichinka]
|
|
| Автор |
Aurora (Schumi`s girl) |
| Публикувано | 20.03.05 22:38 |
|
|
всичко,к оето съм ползвала на Мустела е страхотно, предполагам че и с тази серия е така :)
Ники 24.11.04 г.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
oranda (мама на Ники) |
| Публикувано | 21.03.05 08:09 |
|
|
Aз ползвам Мустела Стелатрия и съм много доволна . Мисля, че се серията е супер 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
SveGab (мама на Габче) |
| Публикувано | 21.03.05 09:27 |
|
|
И аз, от всичко, което съм ползвала на Мустела съм доволна.
Габи - 21.10.2002г.
| |
|
|
|
Ползваме със Софи точно стелатопия. Супер е, препоръчвам я с 2 ръце! Според мен си струва всеки лев от 26-те който дадох за кремчето. Много съм доволна.
Аз първо мазах с Елоком (това е кортикостероидно кремче) 1-2 дни и след това с Мустелата екземата се изпарява за 1-2 дни (значи лечение общо 3-4 дни). За Елоком-а, обаче ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да го предпише педиатър!
Бързо да ви изчезват екземите. Хубаво е да го наблюдаваш, за да изолираш причинителя.
Да нацелуваш бебочето от нас със Софи!
| |
|
|
|
Благодаря ви, мами! Днес купих крема и млечното олио и започваме. Ще ми се да минем без кортикостероиди, ако е възможно. А как да изолирам причинителя? Стефан е само на кърма, а за диетите на кърмещите майки съм чувала, че не са особено ефективни, т.е надали причината е в нещо, което те ядат. Имаме куче, може ли да е от него?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Чeтa () |
| Публикувано | 21.03.05 17:00 |
|
|
Може да е и от кучето - доста вероятна причина, ако не е от храна. Също прегледай за мухъл в къщата.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
marid () |
| Публикувано | 21.03.05 17:52 |
|
|
Аз също съм доволна от Мустелата. За диетата обаче да кажа - зависи кое провокира дерматита - при Мартин е алергия и определено от диетата добре се повлияваше. С което разбира се не казвам да минаваш на диета, но да имаш предвид и такъв вариант и може би да потърсите и друго мнение. Дерматолог ли ви постави диагнозата?
| |
|
Тема
|
[re: marid]
|
|
| Автор |
Lichinka () |
| Публикувано | 21.03.05 18:14 |
|
|
Да, д-р Балабанова от кожната клиника към Медицинска академия, някой чувал ли я е? Тя предписа цинково олио, но от него не се повлиява добре бебето и аз го спрях. Другото беше олиото на Себамед, но то почти свърши. Имаше известно подобрение, аз обаче очаквах повече. Затова реших на своя глава да пробвам сега с Мустела. Чудя се да ходим ли и на алерголог.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
marid () |
| Публикувано | 21.03.05 20:37 |
|
|
Не знам нищо за лекарката - не ми е познато име. По мое мнение цинковите мазила не влияят добре на сухата кожа - допълнително изсушават, макар че цинково олио за пръв път чувам . Ами виж как ще сте с Мустелата, ако обривите се засилят може би е добре да ви види и алерголог - по-добре да се резастраховате с още един преглед
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|