Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:49 12.03.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Жена ми неме желае ?!?!?!нови  
Автор AlximikA (\-_-/)
Публикувано16.03.05 18:50

Iskam malko pomo6t.... plsss
Zaedno sme ot 5 meseca ,pravim smetka da se jenim.... mislia 4e sme se namerili...
Istoriatra e slednata:(i dvamata sme na 24)
Kogato se zapoznahme tia be6e bremenna no se be6e razdelila s "tatkoto"(nekav zadnik). O6te sa6tiat den ia pokanih v ka6ti i o6te nesi e tragnala
Nese razdeliame izob6to parvite 2 meseca dokato be6e o6te bremenna(abotra stana mnogo trudno za6toto be6e v mnogo goliam mesec) pravehme seks po 2 pati na den ,4e i pove4e! Tia me revnuva DOSTAAA Abe vaob6te vraskata ni e prekrasna NO sled aborta izvedna6 spria da i se pravi seks... vse e izmorena... vse nei se pravi... marzialo ia... Ne bil problema v men... i tia neznaela kakvo i se slu4va... predi nikoga nei se e slu4valo da nei se pravi seks....

Moliavi kajete ne6to po vaprosa ? kade e problema.... ?

NEMI IZNEVERQVA 100%
OBI4A ME ina4e za6to 6te iska da se jenim ??? (dostata4no e hubava.... vseki 6te ia vzeme)
I TIA ISKA DA PRAVIM SEKS (samo deto kato sme po4neli i jelanieto i is4ezvalo... )
KAZVA 4E SAM DOBAR LUBOVNIK (e to e iasno 4e drugo niama da kaje.... ama sadeiki ot posledniat ni seks.... mislia 4e i e DOSTA hubavo....)

Za poslednite 15 dena sme pravili seks samo 3 pati...... nemislia 4e tova e normalno za 5 mese4na vraska

moliavi jeni.... pomognete ???

Deistvieto ischerpva smisala !

Тема Re: Жена ми неме желае ?!?!?!нови [re: AlximikA]  
Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано16.03.05 18:56

Може да има някаква психологическа спирачка след преживяния аборт, особено, ако е била както казваш в напреднала бременност.
Тя какво ти казва? Поговорете си по този въпрос, кажи й какво те притеснява и я накарай и тя да се замисли по въпроса.
Успех!

Тема Re: Жена ми неме желае ?!?!?!нови [re: Чeтa]  
Автор mama2OO1 (непознат )
Публикувано16.03.05 19:00

Govori s neia. Pitai ia dali iska da probvate novi neshta, dali ima neshto, koeto shte i pomogne. Ako smiata, ce pricinata ne e v teb, zashto ne otidete na lekar? Porovi v internet i sum sigurna, ce shte namerish niakude po zdravnite stranici informacia za razlicni jenski problemi. Moje i neiniat problem da e opisan tam.
Kusmet

Автор nikol78 (мама на София)
Публикувано16.03.05 19:09

Трябва да мине известно време. Не си мисли, че някога ще го преодолее напълно, но нещата ще се подобрят. Кога е бил аборта? В кой месец е била?
И моя съвет е да говориш с нея, предполагам в момента ти си и най-близкия човек ......

Тема Re: Жена ми неме желае ?!?!?! [re: AlximikA]  
Автор coccinella (мама на Калоян)
Публикувано16.03.05 19:20

А може да е най-обикновен хормонален срив след аборта. Или стрес. Почакай малко да се стабилизират нещата. Все пак три пъти за 15 дена, не е като без хич. Вие мъжете, само за секс мислите. За да се успокоиш поговори с нея.
Дано не съм прозвучала като пуританка, уверявам ви - не съм.
Понякога на жените се случват такива неща. Важното е, че сте заедно и мислите за бъдещето.

Автор AlximikA (\-_-/)
Публикувано16.03.05 19:23

Немисля 4е проблема е заради аборта(siguren sam).... neiskam da vi pi6a po vaprosa za6toto sigurno po kasno 6te i pokaja kakvo sam pisal a tia opredeleno niama da e o4arovana ako sam pisal podrobnosti.....
Nali celta e da govorim po vaprosa.... az se opitvam no odgovora vinagi e NEZNAM
Abotra be6e predi pove4e ot 2 meseca.

Mislia 4e e ne6to na psihologi4eska osnova.... niakakva spira4ka... no kakva ?
Niakoi znae li dobar seksulog ?

Deistvieto ischerpva smisala !

Редактирано от AlximikA на 16.03.05 19:24.

Автор Awrora (непознат)
Публикувано16.03.05 19:29

Дай и малко време, едва ли и е лесно ... все пак аборта си е голям стрес за една жена, да не говорим ако бременнистта е била напреднала. Седнете и си поговорете, един проблем се решава като се говори за него, а не като се заобикаля ... тук всеки ще си каже мнението, и може едно с едно да не съвпадне ... най-добре е да си го обсъдиш с нея, но прояви разбиране ...
Ако съдя по себе си ... аз как бих реагирала ако бях махнала бебето ... точно така може би ... при мен е малко объркано всичко де, но в общи линии ...

Автор Fighty (минаващ)
Публикувано16.03.05 19:49

Какво ли да те посъветвам и аз...Не приемай "не знам " за отговор. Много ми е ясно какво значи да искаш или не искаш нещо без да знаеш защо-случвало ми се е. Просто така го усещаш.Но пробвайте така-седнете да говорите и не търсете причината , а отхвърляйте причини. Може би по метода на изключване ще стигнете до същността на въпроса.
А исках и още нещо да те попитам.Променило ли се е още нещо в поведението и след аборта? Например да станала по-изнервена, или по-апатична..или нещо друго? На мен ми звучи като чисто хормонален проблем. в крайна сметка , ако няма нищо против-нека си направи хормонални изследвания.
Желая ви успех, на теб търпение:)
Важното е, че се обичате, значи ще се справите:)

Автор dodo_dodo (трън)
Публикувано16.03.05 20:08

Само не казвай, че абортът е бил умишлен.

Автор gugu (ентусиаст)
Публикувано16.03.05 20:25

На мен ми прилича на психически/ хормонален или както и да се нарича проблем идващ отвътре. 2 месеца не е много време да се преодолее един аборт независимо умишлен или не. Не искам да коментирам решението за него защото минало-заминало и трябва да се надживее. И точно това е причината да правите заедно различни неща в момента като шляене насам-натам, продухване на главите, а не да се затваряте в леглото.
Това е моя съвет. Просто намерете други начини на забава. Може би непрекъснатото говорене за секс не помага много. Представям си, че аз имам някакъв проблем с желанието и ме питат защо, защо. Това по-скоро ще ме отблъсне и ще ме накара да се чувствам виновна, а последното всеки знае докъде води.

А в продължителните връзки винаги има падови и върхови периоди. Според мен се притесняваш от рано. Какво ще кажеш за една екскурзийка?!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.