|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Басейнче за игра   |  |  | Автор | oranda (мама на Ники) |  | Публикувано | 15.03.05 08:34 |  |  | 

Някой ползвал ли е подобно нещо. До скоро продаваха някакви в Метро и аз докато се чудя ве4е ги няма. Както и да е . Кажете ,мами, седят ли бебетата вътре или няма изобщо смисъл?!
 Видях един модел на чиполино , но е много нисък от страни и май няма смисъл...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Басейнче за игра  [re: oranda] |  |  | Автор | medusa (Мамино Меде) |  | Публикувано | 15.03.05 09:22 |  |  | 

Цоко си има едно най-обикновено надуваемо, кръгло басейнче. Не е високо, ама то и не трябва много, достатъчно е да сипеш два-три пръста вода, колкото да се пляска детенцето. Много му беше кеф на Цоко лятото да се плиска в него на балкона, взимахме го и на морето (макар че там предпочиташе морето) и като ходехме на басейн (когато не беше в детския басейн). Слагаш го на слънце, водата се стопля (и става много полезна за кожата) и хлапето вътре. Пак ще ги пуснат навсякъде като дойде летния сезон и ще си купите, то сега в студеното е и рано да го взимаш.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Басейнче за игра  [re: oranda] |  |  | Автор | Silvita (полудяла) |  | Публикувано | 15.03.05 10:31 |  |  | 

Аз харесах ето това в Комсед

и е 32 лв. Това в Метро същото ли е? Че било 20 лв?

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Silvita на 15.03.05 10:43.</EM></FONT></P>
 Редактирано от Silvita на 15.03.05 10:43. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Басейнче за игра
[re: Silvita] |  |  | Автор | medusa (Мамино Меде) |  | Публикувано | 15.03.05 10:50 |  |  | 

А, нашето не е толкова сложно, това си е направо кошара за игра, ти сигурна ли си че е басейн?

Цоковият басейн е по-нисък от педя, той може сам да влиза и излиза от него.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Басейнче за игра  [re: medusa] |  |  | Автор | medusa (Мамино Меде) |  | Публикувано | 15.03.05 10:53 |  |  | 

Дааам, това го дават като надуваема кошара за игра, изобщо не е басейн. Не мога да намеря снимка на това, за което говоря аз...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Басейнче за игра  [re: medusa] |  |  | Автор | LadyO1 (и малкия Адриан) |  | Публикувано | 15.03.05 10:55 |  |  | 

Здравей, ние купихме на малкия същото от Метро, много е удобно и го ползваме всеки ден. Забавно му е, слагам играчките  и забравям поне 30 мин. докато си свърша нещо. В момента ги има пак в Метро, миналата седмица ги гледах, но вече не са на промоция и са по-скъпички

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Басейнче за игра  [re: medusa] |  |  | Автор | LadyO1 (и малкия Адриан) |  | Публикувано | 15.03.05 10:57 |  |  | 

Да, абсолютно същото е. Имаха промоция по Коледа и бяха по 25 лв.,ако не се лъжа, а сега са около  33 мисля.

Редактирано от LadyO1 на 15.03.05 10:58. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Басейнче за игра  [re: LadyO1] |  |  | Автор | Silvita (полудяла) |  | Публикувано | 15.03.05 11:26 |  |  | 

Мен идеята ми е да е като кошара, защото много се опитва да падне от дивана, където я оставям да си играе сега
   Има и едни с топки, ама са много скъпи бееее, по 80-100 лв са.............. А и не знам дали е подходящ за нея с топки вътре? То май е за по-голямо дете.

|  |  |  
             |  |  | 

ние 2 лета изкарахме с това басейнче. за морето е супер. слагаш го под чадъра на плажа.... и изкарваш много време без да мислиш детето. но е за дете около и под годинка.
 не си спомням цената.

борис 10.06.2001
 виктор 10.02.2003

|  |  |  
             |  |  | 

това за което тя говори се води басейн, защото изглежда на басейн. но отдолу има 2-4 дупки. т.е. не може да се използва за басейн.

борис 10.06.2001
 виктор 10.02.2003

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |