Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:07 10.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Момиченце и колектор за уринанови  
Автор Elianna (минаващ)
Публикувано15.03.05 09:19

Момичета, надявам се да ми помогнете - утре ще ходим да взимат кръв на София и да носим урина. Взела съм си колектор за урина който се залепва под памперса обаче съм чувала от приятелки, че взимането на урина на момиченцата е малък кошмар. Има ли някакъв трик или нещо такова. Другият ми въпрос е следния - ние къпем малката към 22.30 и съответно това й е последното сменяне на памперса-та тогава ли да сложа колектора и сутринта да го махна или кога въобще трябва да стане това. Казаха ми че трябвало да се хване първата урина което е пълен абсурд-това няма как да стане. И друг въпрос-когато се е събрала урината трябва ли да я пресипя в малко стерилно шишенце за урина....та това са ми въпросите! Помагайте моля че съм на зор
Целувки от нас и много слънчеви усмивки

Тема Re: Момиченце и колектор за уринанови [re: Elianna]  
Автор nikol78 (мама на София)
Публикувано15.03.05 09:55

Аз ще й го сложа като се събуди и след като я измия с вода. При нас първото ставане е в 6 ч., а след това ще го пресипя в шишенце за урина от аптеката.

Автор Kлep (женствена)
Публикувано15.03.05 10:12

Работата наистина е сложна и си е до късмет. Лично аз като залепя колектора, не слагам памперс, а чакам да се изпишка, като леко придържам лепенката с ръка. Обаче може да се наложи да чакаш дълго... Гледай да й го сложиш веднага след събуждане, че още да не се е изпишкала след сън. Според мен, ако не си мазала дупето й след къпане с нищо, може да й сложиш колектора и без да я миеш.

Автор dalala (маймун)
Публикувано15.03.05 10:12

От моя опит - сложихме га вечерта под памперс и на сутринта - мокър памперс и почти празно пликче. Моят съвет е голичка да вземеш урината, ние така направихме, като се събудихме и видяхме, че няма нища в колектора, й лепнах нов колектор и чаках докато се изпишка и така успяхме да съберем достатъчно урина. А после я сложихме в стерилизирано бурканче, ама незнам дали е задължително, може и в пликчето да си я занесеш, там ти я пресипват в тяхно си шишенце.
Успех! Не е чак такъв кошмар...

Автор kopche (добро)
Публикувано15.03.05 10:31

Oх, аз въобще не можах да се справя с този колектор. Всичко изетече в памперса, по чаршафа и пр.
После я държах около 20-30 мин (милото ми детенце!) над едно бурканче и тя взе, че послушно се изпишка вътре в него. И така занесохме урина.

Тема Re: Момиченце и колектор за урина [re: Elianna]  
Автор dss_ ()
Публикувано15.03.05 10:37

аз приложих следния трик:
понеже бебчетата като се събудели се изпишквали и аз сутринта само като я усетих че почва да отваря очета веднага и сложих пликчето и съвсем леко захванах памперса, да не е стегнат,че иначе няма да има нищо в пликчето :-)
и така след половин час имах урина за изследване, занесохме я направо в пликчето............
успех

Автор ana_mari (Варна)
Публикувано15.03.05 10:38

И аз я изчаках нашата да се изпишка без памперс само с колектора и то сутринта, след като измихме добре дупето. наложи се доста да почакам, смених и един колектор, нещо не бях го поставила както трябва ли незнам ама протече отстрани, та пробвах с втори и стана, така че имай си резервен. после както беше в пликчето я поставих в едно бурканче от детски храни,за да не се разлее и го занесох.
Успех с тази сложна задача!!! :)))

Автор lavender (пристрастен)
Публикувано15.03.05 11:35

uspeh ti jelaia.
nie s pishkite mai sme po-lesni.
Toku shto slojih na Sashko kolektora.....ama kak shte go nosia posle hich ne znam.Mi to si ostava dupka v plikcheto

Тема Re: Момиченце и колектор за уринанови [re: lavender]  
Автор vini77 (Инат)
Публикувано15.03.05 11:49

Lavender,
ама не ти ли дадаха от аптеката едни пластмасови...като...уф..абе като колбички?
На мен wiskas ми каза да си искам, че тия се правят на луди и дават само плик4етата.

При нас мина много лесно..оставих я по боди с колектора да се потъркаля и след 10мин резултата беше налице...поне при нас не беше кошмар
нищо не изтече навън!

Тема Re: Момиченце и колектор за уринанови [re: dalala]  
Автор Elianna (минаващ)
Публикувано15.03.05 11:54

Благодаря ви много!
Последен въпрос-бебето не трябва да е яло за да се вземе урината и кръвта, нали?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.