|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Момиченце и колектор за урина
|
|
Автор |
Elianna (минаващ) |
Публикувано | 15.03.05 09:19 |
|
Момичета, надявам се да ми помогнете - утре ще ходим да взимат кръв на София и да носим урина. Взела съм си колектор за урина който се залепва под памперса обаче съм чувала от приятелки, че взимането на урина на момиченцата е малък кошмар. Има ли някакъв трик или нещо такова. Другият ми въпрос е следния - ние къпем малката към 22.30 и съответно това й е последното сменяне на памперса-та тогава ли да сложа колектора и сутринта да го махна или кога въобще трябва да стане това. Казаха ми че трябвало да се хване първата урина което е пълен абсурд-това няма как да стане. И друг въпрос-когато се е събрала урината трябва ли да я пресипя в малко стерилно шишенце за урина....та това са ми въпросите! Помагайте моля че съм на зор
Целувки от нас и много слънчеви усмивки
| |
Тема
|
Re: Момиченце и колектор за урина
[re: Elianna]
|
|
Автор |
nikol78 (мама на София) |
Публикувано | 15.03.05 09:55 |
|
Аз ще й го сложа като се събуди и след като я измия с вода. При нас първото ставане е в 6 ч., а след това ще го пресипя в шишенце за урина от аптеката.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kлep (женствена) |
Публикувано | 15.03.05 10:12 |
|
Работата наистина е сложна и си е до късмет. Лично аз като залепя колектора, не слагам памперс, а чакам да се изпишка, като леко придържам лепенката с ръка. Обаче може да се наложи да чакаш дълго... Гледай да й го сложиш веднага след събуждане, че още да не се е изпишкала след сън. Според мен, ако не си мазала дупето й след къпане с нищо, може да й сложиш колектора и без да я миеш.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dalala (маймун) |
Публикувано | 15.03.05 10:12 |
|
От моя опит - сложихме га вечерта под памперс и на сутринта - мокър памперс и почти празно пликче. Моят съвет е голичка да вземеш урината, ние така направихме, като се събудихме и видяхме, че няма нища в колектора, й лепнах нов колектор и чаках докато се изпишка и така успяхме да съберем достатъчно урина. А после я сложихме в стерилизирано бурканче, ама незнам дали е задължително, може и в пликчето да си я занесеш, там ти я пресипват в тяхно си шишенце.
Успех! Не е чак такъв кошмар...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kopche (добро) |
Публикувано | 15.03.05 10:31 |
|
Oх, аз въобще не можах да се справя с този колектор . Всичко изетече в памперса, по чаршафа и пр.
После я държах около 20-30 мин (милото ми детенце!) над едно бурканче и тя взе, че послушно се изпишка вътре в него. И така занесохме урина.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dss_ () |
Публикувано | 15.03.05 10:37 |
|
аз приложих следния трик:
понеже бебчетата като се събудели се изпишквали и аз сутринта само като я усетих че почва да отваря очета веднага и сложих пликчето и съвсем леко захванах памперса, да не е стегнат,че иначе няма да има нищо в пликчето :-)
и така след половин час имах урина за изследване, занесохме я направо в пликчето............
успех
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ana_mari (Варна) |
Публикувано | 15.03.05 10:38 |
|
И аз я изчаках нашата да се изпишка без памперс само с колектора и то сутринта, след като измихме добре дупето. наложи се доста да почакам, смених и един колектор, нещо не бях го поставила както трябва ли незнам ама протече отстрани, та пробвах с втори и стана, така че имай си резервен. после както беше в пликчето я поставих в едно бурканче от детски храни,за да не се разлее и го занесох.
Успех с тази сложна задача!!! :)))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lavender (пристрастен) |
Публикувано | 15.03.05 11:35 |
|
uspeh ti jelaia.
nie s pishkite mai sme po-lesni.
Toku shto slojih na Sashko kolektora.....ama kak shte go nosia posle hich ne znam.Mi to si ostava dupka v plikcheto
| |
Тема
|
[re: lavender]
|
|
Автор |
vini77 (Инат) |
Публикувано | 15.03.05 11:49 |
|
Lavender,
ама не ти ли дадаха от аптеката едни пластмасови...като...уф..абе като колбички?
На мен wiskas ми каза да си искам, че тия се правят на луди и дават само плик4етата.
При нас мина много лесно..оставих я по боди с колектора да се потъркаля и след 10мин резултата беше налице...поне при нас не беше кошмар
нищо не изтече навън!
| |
Тема
|
[re: dalala]
|
|
Автор |
Elianna (минаващ) |
Публикувано | 15.03.05 11:54 |
|
Благодаря ви много!
Последен въпрос-бебето не трябва да е яло за да се вземе урината и кръвта, нали?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|