|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
изтискани през марля
[re: nezy]
|
|
Автор |
vesi1 (лудата) |
Публикувано | 14.03.05 17:06 |
|
Настъргваш ябълката и я изтискваш през преварена марля. Чуден бистър сок, но гледай ябълките да са по-сочни, та да стане повече.
| |
Тема
|
Re: изтискани през марля
[re: vesi1]
|
|
Автор |
nezy (шашардисаната) |
Публикувано | 14.03.05 17:44 |
|
Само не разбрах, защо марлята трябва да е преварена. нали ги продават стерилни, уж?
| |
Тема
|
Re: изтискани през марля
[re: nezy]
|
|
Автор |
miladarling (февруарка) |
Публикувано | 14.03.05 19:47 |
|
Педиатърката ще пострщтне ли с разбиране,това че ще и се притивопоставя
Тя не ме попита сега лиискам да го захранвам или по натам
| |
|
Ами ти не можеш ли директно да й кажеш, че искаш да захранваш по-късно, а не сега, без да й даваш кой-знае какви обяснения?...
Уф, много е трудно, и педиатърката на сина ми е от "старата гвардия", а уж е млад човек - защо не вземат да попрочетат някаква по-съвременна информация?... 
Борис - 29.09.2003
| |
|
Ами можеш да не и казваш Другия път като пита пие ли сокчета,ти кажи ,че пие
Златко -16.03.03 г.
| |
|
А има ли разлика за захранването дали бебето е на кърма или не.
Защото ние сме само на адаптирано мляко и на нас ни казаха от началото на втория месец да давам сокчета:(
| |
Тема
|
Re: Рано ли е да започнем сокчета?
[re: Heбecнa]
|
|
Автор |
summer () |
Публикувано | 15.03.05 06:14 |
|
Преди навършени 4 месеца (а дори и 6) е рано да се дава каквото и да е освен ад. мляко/кърма.
Прочет тук за причините:
| |
|
Ох, според мен е ужасно рано. И на мен педито ми каза по това време да давам сокчета, но до ден днешен не давам нищо друго освен мляко. Имаше един сайт за късното захранване на бебетата. Потърси го и прочети там какво пише. Имаше една статия, че соковете са твърде концентрирани дори и за големи хора, камо ли за малки бебчета. Ако даваш сок, то по-добре го разреждай с вода. Но мен ако питаш - по-добре не давай!
Анна 8.12.2004
| |
|
Аз дадох като навърши два месеца, бяхме само на кърма и започна да ака по-често, появиха се повече колики, започна да се подсича повече. По-късно ми реагира на млечна каша и сега е с диагноза атопичен дерматит. Не мисля, че точно от ранното захранване се появи, но знам ли. Сега, ако можех, бих изчакала поне до навършване на четвърти месец.
Аз съм давала само бистри сокове от домашно произведени плодове. И все пак е рано. А по въпроса за педиатърката - прецени - или й кажи, че ще изчакаш, защото преценяваш, че е рано (моята в този случай казва, е щом така преценяваш... но не се бунтува) или въобще не й казвай. Много мами във форума правят второто. Премълчаваш, кимаш с глава като те пита и толкоз. Мисли за детенцето си, не за тяхното самочувствие!
Ще му дойде времето и на сокчето! 
| |
|
А дали от следващия месец няма да каже-пюрета като си мисли че сме започнали соковете?
Май ще си и кажа че още нищо не съм давала и това е,и тя все пак да е в час с това което правим ние..
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|