Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:08 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Марки шишета и биби за новородени?!?!нови  
Автор milamia ()
Публикувано13.03.05 14:14

Майчета- помагайте. Пазарувайки за бебана със списъка на Чета, стигнах и до шишетата и бибероните за новородени.
В магазините ме зариха с листовки за всички марки и аз съвсем се обърках Всеки магазин ме увещаваха, че тяхната марка е най-добра.
Значи- "Нук" били върха!!!Особено новата им серия!!!
В "Чико" казаха, че техните шишета са изпитани в годините , а имат и страшна нова серия!!!
"Авент" пък били най-добрите в съотношение качество-цена!!!
Има някакви на" Д-р не знам си кой", с едни тръбички и малки четки за почистване вътре в тях, които май са най- скъпи, обачи били Ролс Ройса на шишетата!!!!!
В Малечко ми пробутаха някякви френски - и те били страховити- няма колики, няма криви зъби и т.н.
Направо се шашнах. Помагайте с личен опит, пък аз ще се опитам да си избера

Тема Re: Марки шишета и биби за новородени?!?!нови [re: milamia]  
Автор jorjeta81 (минаващ)
Публикувано13.03.05 14:25

аз също ползвах списъка на ЧЕТА,като стигнах до бибите и аз бях в твоето положение,накрая реших Авент-комплект за новородено,само добри отзиви съм чувала за тази марк,сега ще я пробваме и ние,и ще видим,тези на Д-р Браун съм чувала че също са много добри,но все още нямам никакъв опит,беба сама ще си покаже кое и харесва

Автор bimba (викината мама)
Публикувано13.03.05 14:29

"Нук" съчетание между цена и качество.

Автор Ancheto* (на Петър)
Публикувано13.03.05 14:45

Aвент - с две ръце.

Автор bubanka (зла вещица)
Публикувано13.03.05 14:50

а къде е този списък? дайте някое линкче, моля

Автор bubanka (зла вещица)
Публикувано13.03.05 14:53

... и от опита ми преди 5 години - Нук са супер, правят се заедно с Бейби Нова и са абсолютно заменими, само че Нук са малко по-скъпи /заради марката/
на Чико съм чупила пласмасови шишета от онези във формите на животни /праси и пате/, много са крехки

Автор Marmelina (KinderSurprise)
Публикувано13.03.05 15:21

Привет! Аз ползвам на Avent,доволна съм от тях много. Но разбира се, има и други хубави марки. Просто аз си ги бях харесала и си купих от тях! Само да те посъветвам нещо...някои бебета са много капризни относно бибероните и бибероните-залъгалки. Моето дете по принцип няма претенции,но имам приятелки,чиито дечица ползват определени биберони. Купи си 1-2 шишета,виж дали му харесват и си прецени. Успех ти желая!

Автор Silvita (полудяла)
Публикувано13.03.05 16:55

Ние от 8 м сме на Авент и сме доволни и аз, и бебка. Купихме стерилизатор за микровълнова с 2 големи шишета за 54 лв, което е мн. на сметка. А и досега си ползвам малките за вода. После например купуваш само накрайник и става неразливаема чашка.
Ползвала съм и Камера за 2 дни, ама нещо са ми странни (нали съм свикнала с дебелите на Авент, пък и по-лесно се мият). И дори веднъж ги стерилизах без вода в стерилизатора и от четирите на 2 им нямаше нищо :)))) А колко пъти са падали на земята, само те си знаят, а са като нови.

Тема Re: Марки шишета и биби за новородени?!?!нови [re: Silvita]  
Автор bimba (викината мама)
Публикувано13.03.05 17:08

всъщност и Камера са вариант цената им е ниска и това пък позволява да се сменят ,често

Тема Re: Подкрепямнови [re: Marmelina]  
Автор vini77 (Инат)
Публикувано13.03.05 17:32

Подкрепям с две ръце това, което а написала Marmelina
Аз нямах проблем с бебка, но имам познати, които са сменили няколко вида

Ние сме на Авент...незнам дали са най-добрите, но тези ми харесаха и тези ползваме.

За д-р Браун- немога да кажа от личен опит, моя позната каза, че с времето тръбичките потъмнявали и неможели да се измият..дали е така незнам

Успех!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.