Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:44 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Medusa ?нови  
Автор maximoci (pepeliashka)
Публикувано12.03.05 17:21

А някой знае ли нещо за Medusa ? Терминът и беше 10 Март ? Дали е родила ве4е?
Последно се притесняваше,4е беб4ето е седалищно ?

Тема Re: Medusa ?нови [re: maximoci]  
Автор topi (mama na Marti)
Публикувано12.03.05 17:41

Ако не се лъжа вчера имаше неин пост в клуба .
Ще стискаме палци всичко да е наред !!!

Грешка , онзи ден е било

Редактирано от topi на 12.03.05 17:45.

Автор raia_a_a (e_u)
Публикувано12.03.05 17:49

не е родила още,а бебето се е обърнало

Рая 17.07.2003

Автор medusa (Мамино Меде)
Публикувано12.03.05 18:03

Ей ме. Преди все съм чела как майките се притесняват като преносват и ги хващат нервите от чакане, ама не съм мислела, че и мен ще ме сполети :)))
И нали вторият път се раждало още по-рано, пък Цоко го родих една седмица предварително, та започнахме да чакаме още щом стана 1-ви март. Смятай как ни се е изчакало чакалото до сега :))) Нооо, това са бели кахъри, щом се е стигнало до тук, няма как да не излезе, макар че вече ми се струва, че цял живот ще си остана бременна.

Интересно нещо е това бременността, първият път родих без изобщо да очаквам, до последно не вярвах, че бебетата се раждат от майките :))), направо на майтап ми се стори като ми изтекоха водите. Събудих таткото и му викам "Изтекоха ми водите, хахаха", много смешно ми беше, понеже тая реплика съм я чувала не в един и два филма, пък трябваше и аз да я кажа :)

Сега другата крайност - седя и чакам ли чакам - айде довечера, айде през нощта, айде на сутринта, айде на обяд... и така си минава ден след ден, пък нищо не става. Като ме прибоцне леко нещо по корема или кръста и си викам "ура, почна се!" :))), то не беше миене, чистене, разходки в свински тръс, горещи душове, даже вчера дигнах един матрак с надежда, ама цъ :))) Че нали в денят, преди да родя Цоко боядисах цялата кухня, хендрих се на една стълба и през нощта хоп! Някой да има нужда от ремонтче?

Тема Re: Medusa ?нови [re: medusa]  
Автор jan bibijan (ralka)
Публикувано12.03.05 18:09

Еееееееххххххх, закъсня само с един ден - вчера и аз се разнасях с една стълба и кофа с латекс Ама свърши
Няма страшно - стискам палци да е възможно най-скоро

Автор maximoci (pepeliashka)
Публикувано12.03.05 18:11

Важното е,4е не си загубила 4уство за хумор-зна4и вси4ко е ОК !
Инструктирай мъжа ти да ни уведоми,като родиш!
Дерзай-още малко остана!

Автор bimba (викината мама)
Публикувано12.03.05 18:18

аз имам идея,за тази вечер,като преспите цоко,нали знаеш ,зе окситоцина отделян при джи-джи биджи с таткото а,току виж помогнало.Меде стискаме палци и леко раждане щом бебо се е обърнал страшно нема

Автор nikol78 (мама на София)
Публикувано12.03.05 18:39

То вече не е останало време да се похвалиш скоро
Леко раждане

Тема Re: Medusa ?нови [re: bimba]  
Автор medusa (Мамино Меде)
Публикувано12.03.05 19:35

Бре, какво ти джиджибиджи аз едвам се търкалям :))) Наистина ли има някой, който може да прави секс в края на 9-ти месец? Аз лично съм трудноподвижна като хипопотам. Пъхтя като парен влак само като се обръщам от тая трътка на оная, камо ли пък да говорим за секс. В тази връзка моят любим викаше вчера на бебето да излиза по-бързо, че има и други дето чакат да влязат след него :)))))))

Автор bimba (викината мама)
Публикувано12.03.05 19:43

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.