|
|
Бременна съм 2-ри месец,дали ще го износя е друг въпрос,защото имам 2 мисед аборта,но сега имам въпрос към вас: освен,че ми е лошо и ми се повдига постоянно,ммного ме боли глава.Как е било при вас?
| |
|
Стискам ти палци този път всичко да е наред, почивай си повече и мисли само за хубави неща
При мен единственото неразположение беше болки ниско долу до 3-4 месец, после изчезнаха, според лекарите било от разтягането на матката .....
А това за повдигането знам, че е добър признак, че бебо се е закрепил добре, на мен не ми се повръщаше и много се притеснявах
Поздрави и лека бременност
| |
|
Не се притеснявай, това е съвсем нормално за състоянието ти. Аз нямах чести, но затова пък имах ужасно силни болки в главата, тип мигрена, хващаха ме на няколко пъти по време на бременността ми, но затова пък продължаваха 4-5 дни. Моята гинеколожка ми каза да пия аналгин (само това ми било разришено, а аз бях в 3 мес.), търпях колкото можах и, когато изпих аналгина се оказа, ме и той не ми помага. Лошото е, че от главоболието и поврэщах, но това е до 5 мес. в повечето случаи и след това отзвучава. Просто трябва да си силна в такива моменти, заради малкото човече. Стискам палци всичко да е наред с бременността ти и не се съмнявай ще го износиш.Просто вярвай и не се поддавай на негативните емоции (пусти хормони). Кураж.
| |
|
Мене глава не ме е боляла, но аз по принцип не мога да се оплача от това неразположение. Единствено ми се гадеше и то главно до 4-тия месец, до тогава и много рано ми се приспиваше .... но след това всички неразположения преминаха, и идват хубавите емоции от бременността ... усещаш бебчо да помръдва
| |
|
Стискам палци този път всичко да е наред.
Да, главата ме болеше отвреме на време и то доста. Моя позната тогава ми каза, че е нормално.
Успех!!!
| |
|
Мила Пипи, не се притеснявай за главоболието. Опитай да изпиеш сока от един лимон и ако те отпусне, веднага заспивай. Като се събудиш, ще си по-добре. Не мисля, че е добре да пиеш аналгин.
По-важно е да си спокойна. Насочи ли се вече към някой лекар за изследванията. Какво ти казаха за антифосволипидните тела. Стискам палци всичко да е наред.
| |
|
|
|
|