|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Medusa ?
|
|
Автор |
maximoci (pepeliashka) |
Публикувано | 12.03.05 17:21 |
|
А някой знае ли нещо за Medusa ? Терминът и беше 10 Март ? Дали е родила ве4е?
Последно се притесняваше,4е беб4ето е седалищно ?
| |
Тема
|
Re: Medusa ?
[re: maximoci]
|
|
Автор |
topi (mama na Marti) |
Публикувано | 12.03.05 17:41 |
|
Ако не се лъжа вчера имаше неин пост в клуба .
Ще стискаме палци всичко да е наред !!!
Грешка , онзи ден е билоРедактирано от topi на 12.03.05 17:45.
| |
|
не е родила още,а бебето се е обърнало
Рая 17.07.2003
| |
|
Ей ме. Преди все съм чела как майките се притесняват като преносват и ги хващат нервите от чакане, ама не съм мислела, че и мен ще ме сполети :)))
И нали вторият път се раждало още по-рано, пък Цоко го родих една седмица предварително, та започнахме да чакаме още щом стана 1-ви март. Смятай как ни се е изчакало чакалото до сега :))) Нооо, това са бели кахъри, щом се е стигнало до тук, няма как да не излезе, макар че вече ми се струва, че цял живот ще си остана бременна.
Интересно нещо е това бременността, първият път родих без изобщо да очаквам, до последно не вярвах, че бебетата се раждат от майките :))), направо на майтап ми се стори като ми изтекоха водите. Събудих таткото и му викам "Изтекоха ми водите, хахаха", много смешно ми беше, понеже тая реплика съм я чувала не в един и два филма, пък трябваше и аз да я кажа :)
Сега другата крайност - седя и чакам ли чакам - айде довечера, айде през нощта, айде на сутринта, айде на обяд... и така си минава ден след ден, пък нищо не става. Като ме прибоцне леко нещо по корема или кръста и си викам "ура, почна се!" :))), то не беше миене, чистене, разходки в свински тръс, горещи душове, даже вчера дигнах един матрак с надежда, ама цъ :))) Че нали в денят, преди да родя Цоко боядисах цялата кухня, хендрих се на една стълба и през нощта хоп! Някой да има нужда от ремонтче?
| |
|
Еееееееххххххх, закъсня само с един ден - вчера и аз се разнасях с една стълба и кофа с латекс Ама свърши    
Няма страшно - стискам палци да е възможно най-скоро
| |
|
Важното е,4е не си загубила 4уство за хумор-зна4и вси4ко е ОК !
Инструктирай мъжа ти да ни уведоми,като родиш!
Дерзай-още малко остана! 
| |
Тема
|
[re: medusa]
|
|
Автор |
bimba (викината мама) |
Публикувано | 12.03.05 18:18 |
|
аз имам идея,за тази вечер ,като преспите цоко ,нали знаеш ,зе окситоцина отделян при джи-джи биджи с таткото а ,току виж помогнало. Меде стискаме палци и леко раждане щом бебо се е обърнал страшно нема
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nikol78 (мама на София) |
Публикувано | 12.03.05 18:39 |
|
То вече не е останало време да се похвалиш скоро
Леко раждане
| |
Тема
|
[re: bimba]
|
|
Автор |
medusa (Мамино Меде) |
Публикувано | 12.03.05 19:35 |
|
Бре, какво ти джиджибиджи аз едвам се търкалям :))) Наистина ли има някой, който може да прави секс в края на 9-ти месец? Аз лично съм трудноподвижна като хипопотам. Пъхтя като парен влак само като се обръщам от тая трътка на оная, камо ли пък да говорим за секс. В тази връзка моят любим викаше вчера на бебето да излиза по-бързо, че има и други дето чакат да влязат след него :)))))))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bimba (викината мама) |
Публикувано | 12.03.05 19:43 |
|

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|