Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:41 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема ВАЖНО ПО ДОЛНИТЕ ТЕМИ!нови  
Автор Grami ()
Публикувано10.03.05 12:49

Момичета, вчера като се бях ядосала, пуснах писмо до БТВ, незнам дали Ви го написах, но ТЕ МИ ОТГОВОРИХА!

Копирам по-долу отговора:

Здравйте,

В Би Ти Ви получихме писмото ви и сме заинтригувани от темата.

Искам да направя интервю с вас или с някоя от майките, които участват във форума.
Бихте ли ми съдействали?

очквам отговор

Вяра

viara_andreeva@btv.bg

Предлагам, ако имаме какво да кажем - ДА ВЗЕМЕМ ДА ГО КАЖЕМ!
Дали ще ни чуят е друг въпрос!

Тема Re: ВАЖНО ПО ДОЛНИТЕ ТЕМИ!нови [re: Grami]  
Автор maka ()
Публикувано10.03.05 12:51

Къде е писмото . Пействай го или дай линк.

Тема Re: ВАЖНО ПО ДОЛНИТЕ ТЕМИ!нови [re: maka]  
Автор Silvita (полудяла)
Публикувано10.03.05 12:55

Това е чудесно да се популяризира дейността на фондацията също така.

Автор Grami ()
Публикувано10.03.05 12:55

Кое писмо да пействам - моето ли? Аз написах с 2 думи, дадох линк към нашата тема тук и към Стандарт, където четох и написах да викнат двете Генийки Христова и Драганова в ефир, и това че майките ще са благодарни ако има дискусия и нещо се направи!
Това е!

Автор maka ()
Публикувано10.03.05 12:58

ясно. мислех, че си си дала труда да пишеш писмо..

Автор Virgo (зодия дева)
Публикувано10.03.05 12:59

Ще добавим и подписката с мотивите (освен директно в министерството), ако искате (като единствено се покаже броя на гласувалите, а не личните им данни).
Аз вече започнах да я оформям и се надявам до седмица да бъде вече в подходящ вид.

Автор Grami ()
Публикувано10.03.05 13:02

Дадох си труда да ги алармирам!!!!!!! А ти ако искаш пиши писмо!
До колкото виждам става джафкане в другите теми, както е питичното българско поведение, така че ако искаме да правим нещо, нека е ясно какво, а не просто ей така да си чешем езиците!
Аз продължавам да работя и Ви желая Лек Ден!

Автор maka ()
Публикувано10.03.05 13:11

Ама така кажи, че си сигнализиала, а не че си написала писмо. Изненадах се как може да се напише писмо от името на един форум, при условие, че във форума тече дискусия и до никаква все още ясна и еднина позиция не се е стигнало. И още по нелепо ми се струва да се дава интервю от името на форум. От името на организация, да. Но от името на форум.. .Тук идват всякакви хора със всякакви мнения. Аз лично не желая някой да дава интервю от мое име .

Редактирано от maka на 10.03.05 13:17.

Автор juli3 (непознат )
Публикувано10.03.05 13:28

Какво съвпадение!Аз също им писах вчера вечерта.Имам син на три и половина години и съм бременна в четвърти месец с близнаци.Майчинските са едни и същи независимо колко деца раждаш а това е несправедливо.Отгоре на всичко във форума за близнаци има маика на дете на 1.9г и сега има и близнаци-тя получава едни майчински -130лв.за трите си деца тъй като за първото се прекратяват автоматично при следващо раждане.
Дайте да обединим усилията си и да извоюваме това което се полага на нас и нашите деца.

Автор Grami ()
Публикувано10.03.05 13:39

1. Написах по -горе "писмо" имайки предвид е-маil
2. Не съм го написала от името на форума , а от мое име
3. Нямам намерение да давам интервюта от ничие име, и не търся слава
4. Още по-малко от твое име- изобщо не те познавам!
5. И това че не се е стигнало до единно мнение също е проблем! Но ако всички стоим и се хващаме за всяка дума и за това коя какво казала - е вярвай ми така нищо не става!!!!!!
Така че ако ти искаш да правим нещо, казвай, ако не искаш - нямам време за безмислено писане!

Редактирано от Grami на 10.03.05 13:41.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.