Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:33 02.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Пак проблем с Pampersнови  
Автор miladarling (февруарка)
Публикувано01.03.05 20:42

знам че скоро имаше тема за новите Pampers и явно и ние сме попаднали на тях
от вчера до днес сменям памперси като за световно!
Не претендирам,че за месец съм се специализирала толкова,че да не пропусне някой път,ама 7 от 7....
И проблема очевадно е от широката лентичка около крачетата.
Искам да ви питам,вие от коя друга марка сте доволни/и само аз ли имам такъв проблем?/

Тема Re: Пак проблем с Pampersнови [re: miladarling]  
Автор nikol78 (мама на София)
Публикувано01.03.05 21:19

Аз съм доволна от Дайперс, но напоследък няма големи разфасовки и излиза скъпо. Намерих едни, които са подобни на Дайперс, даже по-добри - Fippi. Картинката е с лилави и залени хипопотамчета. Изрязани са като Дайперс и прилягат по крачето, а не го притискат като Памперс. Също като Дайперс имат ластиче, но лепенките са по-широки дори и от тези на Памперс. Прилягат идеално и държат сухо. Мъжа ми ги е купил от склада на ул. Чаталджа. Имало е само малка разфасовка и излизат по 0.33 лв. Ако уцелиш да има и голяма са по 0.30 лв. на бройка. Мъжа ми утре пак ще ходи и ще мога да кажа дали има голяма.

Автор medusa (Мамино Меде)
Публикувано01.03.05 21:41

Най-добре иди на борсата на ул. Чаталджа. Съвсем в края на улицата е (откъм подуенската страна), в едно блокче на първият етаж. Там има най-различни, хем по-хубави от "новия" модел Памперс, хем по-евтино ще ти излезе да купуваш от там. Ние сменихме тъпия течащ Памперс с едни дето са като Хъджис - Панолини и са екстра. Само че от тях нямат най-малък размер, та сега за второто бебе ще избираме друга марка.

Автор vanilia* (мама на Тити)
Публикувано01.03.05 22:08

Az otdavna ne haresvam Pampers i ne gi polzvam. Namerih edni - Mamia, no mai se namirat mnogo trudno. Inache sa meki, s lastiche otzad i raztyagashta se lepenka, za da ne ppritiska koremcheto. Evtini sa i nikoga ne sa mi napravili problem. A i ne ostavyat sledi po krachetata, koeto me kara da si mislya, che sa udobni. Az do sega si gi porachvah ot edna firma, koiati gi nosi vkashti, no pochnaha da niamat ot niviya im model, a toi mi haresva poveche. Sega izpolzvam Libero, no ako nameria pak shte si vzema Mamia! Moze bi v tozi sklad da ima. Sigurno shte mina niakoi den ot tam! Niakoi da znae dali imat telefon??? I kade po-tochno se namira?

Uspeh!

Тема Re: Пак проблем с Pampersнови [re: vanilia*]  
Автор Keнra (мама)
Публикувано01.03.05 23:09

Шампион, Mamia, baby LUX, Bauxi и може би още някои са всъщност от един и същ завод в Италия. Повечето ги пакеират тук. Попадала съм на пакет Bauxi, а вътре на памперсите пишеше Mamia. Те ми бяха на първо място в класацията. Меки, рядко пропускат и евтини (4-9кг са на цена 26-28ст.). От няколко седмици обаче нещо не се намира нашия размер и купих Can Bebe (На съм съвсем сигурна за правописа). Изглежда ще се преориенитирам към тях. Струва ми се, че попиват по-добре и държат дупенцето по-сухо. От някаква продавачка чух, че били с Алое. Дали е вярно, не знам. Цената пак е 27ст. И са с ластиче на гръбчето. Италианските имаха ластиче и на коремчето и лепките им бяха разтегливи, което на мен много ми допадаше. Така че като цяло препоръчвам някоя от изредените горе марки или Кан Бебе.

Тема Re: Пак проблем с Pampersнови [re: vanilia*]  
Автор medusa (Мамино Меде)
Публикувано01.03.05 23:29

Мамиа-та са същите Панолини, които взех от ул. Чаталджа. Просто ги пакетират под различни имена.

Тема Re: Пак проблем с Pampersнови [re: medusa]  
Публикувано02.03.05 01:33

Много ви благодаря за бързите отговори
Още утре ще пратим нашия татко да намери нещо по-удобно от тези Pampers.А толкова ги рекламират,ама сега да ги видим,незнам дали някой все още ще остане доволен с тези "пропуски"

Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано02.03.05 08:22

Аз вчера поръчвах пак от Рамстор и ми докараха от старите. Да си кажа честно съм по-доволна от новите. Като пропускане са същите, но пък новите са по-удобни за по-големите деца, които ходят вече. За по-малките би трябвало да са с по-широка лента.

Автор natby (ниа-катя)
Публикувано02.03.05 09:59

две ръце глас за либеро. изключително съме довона не съм имала проблеми. и са по евтини от памперс. макар че не съмсигурна колко излиза на бройка щото винаги на едро ги купувам

Тема Re: Пак проблем с Pampersнови [re: Чeтa]  
Публикувано02.03.05 10:14

Аз не съм запозната толкова нови стари,но предния пакет който взехме преди повече от месец хем се учех с него да се пропуснали 3,4 и то отгоре,а с този който взехме по скоро от снощи до сега от 9 8 пропуснаха долу при крачетатаи си мисля,че не е в това че не съм овладяла слагането.....Днес ще пробваме и други марки да видим как ще е
дано има резултат

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.