Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:20 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Кика е в болница....нови  
Автор jan bibijan (ralka)
Публикувано08.03.05 15:34

Току-що вместо честитка за празника получих тая новина.... Предполагаемият втори мисед се е оказал извънматочна бременност и са я оперирали Много им се насъбра напоследък Дано това е края на веригата гадории и сега да започва една много дълга от щастливи моменти Пожелаваме й бързо физическо и психическо възстановяване Целувки и горещи прегръдки от всички ни
П.П. Ако някой знае повече за извънматочната бременност и евентуалните последици при следваща, нека пише.......
Благодаря

Тема Re: Кика е в болница....нови [re: jan bibijan]  
Автор molokov (koktail)
Публикувано08.03.05 15:40

Уф, наистина много и се събра!

Братовчедка ми имаше - операция - ама сега си има детенце.

А Кика като се пооправи да направи нещо по въпроса - аз лично вярвам във зли сили, магии и т.н. и след три /толкова ли бяха/? миседа бих реагирала.......

дано всичко мине добре

Автор nikol78 (мама на София)
Публикувано08.03.05 15:44

Дано всичко се оправи, наистина много й се насъбра
Моля се за нея...........

Автор lavender (пристрастен)
Публикувано08.03.05 15:47

Dano barzo da se vaztanovi i vsichko losho da ostane zad garba im.

Автор Slanchezara (щастлива мама)
Публикувано08.03.05 15:58

Милата Кика... Дано бързо се оправи и скоро ни зарадва, че е влязла в 9-ия месец и няма търпение да роди второ!
На моя приятелка така и махнаха едната тръба вследствие на извънматочна бременност, слава Богу сега е бременна и чака бебче юни месец.
Не съм много компретентна по темата, но това което знам е, че всъщност оплодената яйцеклетка от тръбата по някаква причина не стига до матката, а продължава да нараства в тръбата. От един момент нататък, това е изключително болезнено. Причина може да бъде запушена/частично проходима тръба, вследствие на възпаление и др. Чувала съм, че ако се хване рано, може да се запази тръбата, а да бъде извадено само зародишчето.
Бързо възтановяване на Кика желая от все сърце!

Автор lenny (дразнител)
Публикувано08.03.05 16:05

миличката дано се възстанови бързо най-вече психически. Желая и го от сърце. Сега като се замисля логично ми звучи хем симпотмите и са като при истинска бременност хем не се вижда плоден сак - просто си е класическа извънматочна бременност. Дано нещата се наредят при нея.
Предай и поздрави

Автор MM (za mama)
Публикувано08.03.05 16:25

много тъжно...дано наистина това е края на проблемите и оттук нататък само хубави вести да има от Кика.
Дано бързо се възстанови, без усложнения и да се почуства по-добре и психически и физически. Стискам палци!

Анна 07/09/2002

Автор klamerche (пак бременно)
Публикувано08.03.05 16:28

Леле миличката... колко много й се насъбра. Предай й, че я прегръщам от цялото си сърце и й пожелавам бързо възстановяване. Дано от тук насетне само хубави моменти да й предстоят и всичко лошо да остане зад гърба й.

Вики

Тема Re: Кика е в болница....нови [re: lenny]  
Автор jan bibijan (ralka)
Публикувано08.03.05 16:30

Благодаря на всички - ще предам поздравите И аз се чудя - нали при такива условия е задължително да се провери за извънматочна, а те толкова дълго бяха убедени, че е аборт... Аз така и не разбрах - сега по-добре ли е или по-зле...... Ако беше спонтанен аборт ми се вижда по-страшно, ама от друга страна - това си е операция..... Кажете....

Тема Re: Кика е в болница....нови [re: klamerche]  
Автор jorjeta81 (новак)
Публикувано08.03.05 16:31

Милата кика,стискам палци всичко да е наред след операцията,сега и трябва много спокойствие и подкрепа от всички,ние сме на среща,бързо оздравяване,чакаме хубави новини

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.