Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:16 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема За пореден път ясла-частна или държавна в Младостнови  
Автор Slanchezara (щастлива мама)
Публикувано08.03.05 15:44

Здравейте,
Моля да ме извините ако досаждам с тази тема, ама архива при мен никога не е работел.
Интересува ме хубава частна или държавна ясла за дъщеря ми в Младост 1, Младост 1а или Младост 2. А също и евентуална възраст за приемане на детенце.
Моля мамитте, които ми препоръчват частна да ми напишат и ориентировъчната цена както там се плаща - на месец, на срок или и аз не знам на какво

Тема Re: За пореден път ясла-частна или държавна в Младост [re: Slanchezara]  
Автор lenny (дразнител)
Публикувано08.03.05 16:09

В Младост 1 сме посещавали яслата в 9-то ОДЗ - преди беше по-добро сега материалната му база малко запада. В Младост 2 19 е добра, а в Младост 3 яслата към 56 ОДЗ Здравец е супер. Успех
Обикновено приемат дечица над година и искат да ходят сами макар че понякога правят и изключения. На нас на времето ни бяха обещали да ни вземат на 9 месеца в 19-то ОДЗ в Младост 2.
Таксата мисля че е колкото в градината - 40 лв на месец.

Редактирано от lenny на 08.03.05 16:15.

Тема Re: За пореден път ясла-частна или държавна в Младостнови [re: Slanchezara]  
Автор Tinkerbell (the bright side)
Публикувано08.03.05 20:01

За частни заведения виж тук:

До колкото знам ОДЗ 9 е по програмата Стъпка по стъпка. На мен тя ми звучи атрактивно.

Тема Re: За пореден път ясла-частна или държавна в Младостнови [re: Tinkerbell]  
Автор Slanchezara (щастлива мама)
Публикувано09.03.05 11:10

Много благодаря, ще го изчета това внимателно!

Автор yanita_ (пак аз)
Публикувано09.03.05 12:28

хей, като ти видях името в тази тема и реших, че главата не семейството най-после има друго мнение по въпросите на детеотглеждането. все още ви пазим място.
а, от няколко дни вътре в стаята за игра имат две пластмасови пързалки и баскетболни кошове.

Тема Re: За пореден път ясла-частна или държавна в Младостнови [re: yanita_]  
Автор Grami ()
Публикувано09.03.05 12:29

Къде са тия неща ако не е тайна?

Тема Re: За пореден път ясла-частна или държавна в Младостнови [re: Grami]  
Автор yanita_ (пак аз)
Публикувано09.03.05 12:40

в нашето си детско училище. от няколко дни габа така си нарича яслата и по подобие на кака си започва да разказва така "а една моя ученичка..."
49 одз, дианабад

Тема Re: За пореден път ясла-частна или държавна в Младостнови [re: yanita_]  
Автор Tinkerbell (the bright side)
Публикувано09.03.05 12:56

Яко обработване пада от моя страна. Във всеки случай няма да е ясла, а направо градина на есен.

Автор yanita_ (пак аз)
Публикувано09.03.05 13:03

давай смело. пък ние междувременно ще преговаряме за пързалките...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.