|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  geminariuuuusssss, не роди ли вече? |  |  | Автор | new* (непозната) |  | Публикувано | 02.03.05 16:45 |  |  | 

Казвай, че от снощи те мисля, има ли бебе вече?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: geminariuuuusssss, не роди ли вече?  [re: new*] |  |  | Автор | lenny (дразнител) |  | Публикувано | 02.03.05 16:48 |  |  | 

Бързо да признава
     Щото идат празници а да се пие без повод не е гот
    . Като мернах заглавието в първия момент реших, че вече беба е факт
    Ама ще почакаме още малко и ще постискаме палци

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: geminariuuuusssss, не роди ли вече?  [re: new*] |  |  | Автор | Duci (Angel) |  | Публикувано | 02.03.05 16:51 |  |  | 

Крие се тя, иска да умрем от любопитство.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: geminariuuuusssss, не роди ли вече?  [re: new*] |  |  | Автор | Keнra (мама) |  | Публикувано | 02.03.05 18:30 |  |  | 

Тази сутрин и аз мислех да пускам подобна тема. Много съмнително замлъкна тя....

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: geminariuuuusssss, не роди ли вече?  [re: new*] |  |  | Автор | ROSl () |  | Публикувано | 02.03.05 19:37 |  |  | 

Ейййй, стискам палци и аз
  . Дано всичко мине нормално!!!!!! 
 Жики18.09.03.Боби22.01.05.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: geminariuuuusssss, не роди ли вече?  [re: new*] |  |  | Автор | bimba (викината мама) |  | Публикувано | 02.03.05 20:01 |  |  | 

и аз това се питам от вчера,
  няма начин ще пием  

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: geminariuuuusssss, не роди ли вече?  [re: new*] |  |  | Автор | dodo_dodo (трън) |  | Публикувано | 02.03.05 20:17 |  |  | 

Вчера не беше родила още, защото получих първомартенски есемес от нея
   Мисля, че ако има новини - веднага ще се обозначи

|  |  |  
             |  |  | 

Няма, братче, не ще да излиза и тва е! :)
 Днес бях на преглед - ниенте.
 Тапата си е вътре, никакво разкритие, контракции - мижи да те лажим вечерно време я имам 2-3, колкото за заблуда...
 Днес се бяхме настроили евентуално да я вадят със секцио (т.е. мъжът ми се беше наточил), обаче аз с такава съпротива отидох на преглед, щото не ми се занимава баш сега с раждане...
 Майка ми дойде, с нея се шматкаме по цял ден, ходим по магазини,  на кино, от едно кафе в друго, т.е. кефим се по женски и така.

Бъдете спокойни, то ще се чуе, като врякне момата. В понеделник отново съм на преглед, евентуално дотогава ако благоволи да излезне, може да се изфукаме, иначе - трайко му е майката!

Bacteria is the only culture some people have.

|  |  |  
             |  |  | 

Така де! Що да си разваляте удоволствието от пазара с някакво си раждане!

|  |  |  
             |  |  | 

Тюх... айде, че ми се изчека чекалото

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички) |   | 
 |