Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:18 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема д-р Мазнейкова координатинови  
Автор cveti_3 (непознат)
Публикувано02.03.05 09:14

мамчета, някоя от вас би ли могла да ми помогне. Търся координати на д-р Мазнейкова.
Много ще съм благодарна ако някоя от вас би могла да ми помогне с информация.

Тема Re: д-р Мазнейкова координатинови [re: cveti_3]  
Автор nevermore (минаващ)
Публикувано02.03.05 10:18

9515592 - мед. център Света София.

"Only this, and nothing more"

Тема Re: д-р Мазнейкова координатинови [re: nevermore]  
Автор buba_atan (мама на Таня)
Публикувано02.03.05 10:20

Тема Re: д-р Мазнейкова координатинови [re: buba_atan]  
Автор cveti_3 (непознат)
Публикувано02.03.05 11:06

Много ви благодаря!!
Записахси час на 08.03.
Чувам противоречиви мнения за нея. Вие как смятате??
Все пак ме следи друг лекар от Майчин дом.

Притеснението ми идва от факта , че към 9г.с ми изби херпес. Всъшност аз в началото не се притесних много защото на мен вече 30 години почти всеки месец ми избива...На толкова лекари съм ходила и никой не можа нито да ми препоръча ефикасно лекарство , нито да ми обясни как да го предотвращавам...След като обяче тук прочетох, че бил опасен вируса много се претесних и искам да направя всичко възможно за да се уверя , че детето е ОК. Молят лекар в началото се притесни след което каза,че плода е ок (видя ме на Ултразвук ) и забрави за случея.

Дали един ултразвук е достатъчен??
Има ли мами на които това се е случвало?? Можете ли да ми дадете съвет??

Автор Nike (amatjor)
Публикувано02.03.05 13:03

Здравей Цвети. Онзи ден ходих при нея на фетална морфология и обещах на kopche да разкажа случката тук, защото бях ужасно разочарована. След закъснение от 50 мин. на прегледа тя ме прие и гледа бебето точно 10 мин. за скромната сума от 50 лв. Както се казва - претупа ме набързо. Миналата седмица бях ходила при доц. Томова (педиатърката) за сърцето (30 мин. адски внимателен преглед). Тя ме насочи към д-р Виолета Димитрова от Майчин дом, защото се съмняваше за хромозомната аномалия Тризомия 18 (синдром на Едуардс) и препоръчваше амниоцентеза, а Димитрова имала докторат за тризомиите. Д-р Димитрова също ме прегледа около половин час и горе-долу ме успокои, независимо че имах лош резултат от биохимичния скрининг (пак 50 лв. за прегледа и запис на касета). Все пак и Томова, и Димитрова видяха кисти в мозъка на бебето, които най-вероятно ще се резорбират в следващите 8 седмици. Мазнейкова даже не видя кистите, а почти през цялото време (10 мин.) ми обясняваше колко е скъпа медицината и че тя и мъжът й са луди, че са почнали да се занимават с това. Не ме питай защо отидох при Мазнейкова. Може би и да чуя трето мнение. Е, не го чух. Между другото доц. Томова ми каза, че д-р Димитрова е най-добрият ехографист в момента, а и е АГ, специалист по патологии. Просто ме шашна с това изявление. Все пак са конкуренция при този тип ехографски прегледи. Въпреки всичко д-р Димитрова каза, че никога не може да гледа сърце като доц. Томова. Та това е от мен. Успех, лека бременност и едно прекрасно бебче най-накрая.

Автор lora_pw (минаващ)
Публикувано02.03.05 14:34

Здравей, Цвети. Не съм специалист но почти 100% съм готова да те успокоя, че това с херпесите не е никакъв проблем. На мен също често ми излизат, е не чак всеки месец, но поне два пъти в годината. И през двете ми бременности ми е излизал херпес, но това по никакъв начин не е навредило на бебетата. По-скоро излизането на херпес е някакъв по-особен вид реакция на организма ти спрямо различни въздействия.
А за Мазнейкова - аз лично бях много доволна от нея. Знам че е отличен ултразвуков диагностик на хромозомни аномалии. При Димитрова също съм била, при Томова - също. И трите са много добри, и взимат скъпо, разбира се.
Важно е ти да си спокойна и да си уверена, че всичко с теб и бебчо ще е наред.

Тема Re: д-р Мазнейкова координати [re: lora_pw]  
Автор jana (силна)
Публикувано02.03.05 14:39

Всеки ще ти даде противоречиви мнения и за трите лекарки. Лично мое наблюдение и съвет е да не ходиш при Мазнейкова. Димитрова е злобна много, но все пак няма да се жениш за нея важното е, че е перфектна в работата си, поне спрямо мен. Ако отидеш в МД на 10 етаж прегледа при нея ще ти струва 15 лв. но ако идеш в център Фемина прегледа ще ти е 50лв. Освен доц.Томова във Фемина има много добър специалист, който гледа сърчицата на бебетата срещу сумата от 35 лв - др.Спасов
Това са личните ми наблюдения все пак

Тема Re: д-р Мазнейкова координатинови [re: jana]  
Автор Nike (amatjor)
Публикувано02.03.05 14:45

На мен Димитрова не ми се видя въобще злобна. Даже се майтапехме най-накрая. Иначе наистина в началото беше много дръпната, но се поотпусна после. Определено е перфектна в работата си. Даже се замислих дали да не си сменя лекарката занапред.

Тема Re: д-р Мазнейкова координатинови [re: Nike]  
Автор jana (силна)
Публикувано02.03.05 15:57

Много е добра особено в откриването на аномалии в начален стадии, просто си разбира от работата жената и нито веднъж не ме е претупала, като се има превид, че повечето пъти ходих в МД на преглед при нея и нито лев не е получила от мен

Тема Re: д-р Мазнейкова координатинови [re: jana]  
Автор Nike (amatjor)
Публикувано02.03.05 16:03

Аз ходих във "Фемина" и просто бях очарована. Заслужаваше си парите жената. Поздрави.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.