Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:31 05.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Луничкинови  
Автор HAЙ (мама)
Публикувано28.02.05 15:56

Здравейте момичета.Може ли някой да ми каже горе-долу на каква възраст излизат лунички?Има ли някаква козметика,която предотвратява появата им или заличава вече появили се лунички?Много ще съм благодарна,ако споделите опит.
Поздрави на всички!

Тема Re: Луничкинови [re: HAЙ]  
Автор maka ()
Публикувано28.02.05 17:23

Защо ще ги криеш, луничките правят детето толкова чаровно. Големият ми син има лунички. Излязоха му на година. Но съм виждала и по-малки бебета с лунички. В болницата като лежахме в бебешкото отделение имаше едно следурче на 7 месеца...

Тема Re: Лунички [re: HAЙ]  
Автор maximoci (pepeliashka)
Публикувано28.02.05 21:25

Kво излиза сега?Венци ще е най-големия 4аровник,а?
Знаеш ли,на руски луни4ки е "веснушки" -един вид -пролетки .
Не се шашкай-това му е 4ара...Аз от както се помня съм с луни4ки-никога не ми е минавала мисълта да ги прикривам...
По принцип ,луни4ките се полу4ават в следствие неправилна пигментация или прекалено седене на слънце.. Венци си е бели4ък-така или ина4е трябва да внимавате със слънцето...

Редактирано от maximoci на 28.02.05 21:26.

Тема offнови [re: maximoci]  
Автор userkata (юзерка)
Публикувано01.03.05 13:32

като бях малка хората често ме спираха по улицата, за да ме съветват как да си махна луничките от лицето.
а за повечето хора, които имат лунички, това е чар.
много бих искала поне единия от 2мата да е с лунички, ама май няма.

борис 10.06.2001
виктор 10.02.2003

Автор Maktub (обичаща)
Публикувано01.03.05 14:02

Здрасти, аз съм с лунички откакто се помня, но не знам кога са ми се появили. Мога да ти дам съвет единствено от моя гледна точка, т.е. за възрастен. По принцип луничките се получават от неравномерно разпределение на веществото меланин, което отговоря за тена(доколкото знам, всъщност то потъмнява). През пролетта е хубаво да се пази лицето, дори когато слънцето не е силно, със слъцезащитини кремове(за бебешки ние миналата година си купихме Vichy, но е скъп, иначе съм доволна). И естествено лятото трябва да се пази кожата от слънцето... Иначе аз лично не си харесвам луничките, но на много хора ми харесват как им "стоят" За избелване, на мъниче не бих ти препоръчала, но иначе разправят, че кис. мляко имало такъв ефект, аз лично отдавна съм се отказала от избелващите кремове, предпочитам защитата

Тема Re: Луничкинови [re: maximoci]  
Автор HAЙ (мама)
Публикувано01.03.05 15:28

Aйде,моля,моля,Максчето да не е по- малко чаровен от батко си Венци?
И,като се замисля,както и той е такъв светличък като тебе,нищо чудно и той да се сдобие с лунички.

Тема Re: Луничкинови [re: Maktub]  
Автор HAЙ (мама)
Публикувано01.03.05 15:35

Благодаря на всички за отговорите.Аз превантивно питам,нямаме все още лунички,но съм убедена,че ще му излезат,то си личи.И понеже все още не си го представям луничав,свикнала съм с този му вид,затова питам за някакви превантивни мерки.Ама,знам ли,наистина може да се окаже по-чаровен с лунички.

Автор maximoci (pepeliashka)
Публикувано02.03.05 10:04

Имаше едно руско филм4е "Электроник" -Венци ще заприли4а на него!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.