Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:37 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема здравейте на всичкинови  
Автор svetlinka (непознат)
Публикувано25.02.05 19:29

v4era razbrah,4e sum bremenna i vse oshte sum shokirana i pritesnena ot bezbroi neshta.na purvo miasto ot tova,4e ne sum v bg i okolo men niama blizki hora,osven muja mi,no toi e po mnogo vreme na rabota,a az noshtem sum sama.pritesnena sum,zashtoto niama s kogo da govoria,a ve4e 4yvstvam nerazpolojenia-gadi mi se ,i sviat mi se zaviva,edno takova otpadnalo mi e i mai mi se poliagva pove4e....bremenna sum samo v tretata sedmitsa,normalno li e da e taka?sledvashtata sedmistsa shte buda na lekar,za da 4uiat syrti4etseto na bebeto....blagodaria vi predvaritelno....dosta sum izplashena ot novostite ,koito stavat s men:)pihete mi,kogato imate vuzmojnost

Редактирано от SilverElf на 25.02.05 20:43.

Тема Re: zdraveite na vsi4kiнови [re: svetlinka]  
Автор asinka ()
Публикувано25.02.05 19:46

Честито!пожелавам ти лека бременност и на финала живо и здраво бебче!не мога да ти кажа дали е нормално или не в трета седмица да имаш неразположения!Не се плаши от новостите които те очакват това е чудесен период изпълнен с много нови усещания и увенчаващ се на края с нов живот!

Тема Re: zdraveite na vsi4kiнови [re: asinka]  
Автор ruja72 (непознат)
Публикувано25.02.05 19:57

Честито!!
Не се плаши!!
И аз бях много пьти самичка по цели седмици даже през пьрвата бременност- мьжа ми беше често на 500 км в командировка. Ама си намерих доста приятелки като ходех на курс по френски и всички бяха много милички и много ми помагаха.
След 3 месец няма да имаш неразположения и даже е вероятно да имаш прилив на енергия типичен за бременността.
Аз гледах да не стоя много много в кьщи за да не отдавам на мрачни мисли, сьветвам те като се чувстваш добре и имаш вьзможност да се разхождаш на чист вьздух.

Тема Re: zdraveite na vsi4kiнови [re: svetlinka]  
Автор Aдpиaнa (:-))
Публикувано25.02.05 20:24

Здравей,
Честито! Не се притеснявай - съвсем нормално е да се чувстваш объркана и притеснена в началото, но с течение на времето ще се поуспокоиш. Гледай да излизаш повече навън и да се занимаваш с приятни неща и няма да усетиш как ще мине времето :-) А относно прилошаването - аз повръщах от 5-та седмица, но към третия месец спрях.
Лека бременност и всичко най - хубаво.

Тема Re: здравейте на всичкинови [re: svetlinka]  
Автор SilverElfМодератор (Celebrian)
Публикувано25.02.05 20:45

Здравей и честита бременност!
не се притеснявай, дори и в България да си пак ще имаш безброй въпроси. Ако не е тайна къде си? Тук има много мами, които живеят в чужбина, могат да са ти от помощ ако имаш нужда от конкретни съвети свързани с проблемите на бременните зад граница.
Успех ти желая!

Автор mona77 (непознат)
Публикувано25.02.05 21:10

Честита бременност и от мен!!!

За съжаление по отношение на гаденето и други подобни симптоми, характерни за началните месеци не мога да ти дам съвет, защото в това отношение бях направо КЪСМЕТЛИЙКА - АБСОЛЮТНО НИКАКВО НЕРАЗПОЛОЖЕНИЕ. Както и да е - сложи си една лентичка, та да следим заедно бременността ти
Това е за сега, ако имаш въпроси - питай

Автор mumi (на Маги)
Публикувано25.02.05 22:12

Честито! Пожелавам ти от сърце една спокойна и лека бременност! Сега сигурно си объркана и поуплашена, но си дай малко време да свикнеш с мисълта и нещата ще се подредят. Вземи си книжки за бременни или ровичкай в нета. А тук винаги ще намериш полезно инфо и отговори на всичките си въпроси ( а и няма да се чувстваш самотна!)
Бъди здрава!

Автор bimba (викината мама)
Публикувано25.02.05 22:28

Добре дошла и лека бременност ти желая!!попаднала си на точното място,тук можеш да получиш ценна информация и да намериш много приятели

Тема Re: здравейте на всичкинови [re: bimba]  
Автор milamia ()
Публикувано25.02.05 22:34

Честито, мила! Надявам се ,че се радваш от новината!
Няма да се притесняваш от това, че ти се гади и ти се вие свят- и аз бях така и с каката ни ,и при настоящата ми бременност. Скоро ще ти мине и ще си добре.
Радвам се за теб и добре дошла в клуба

Автор magnoliamm (mama na Alex)
Публикувано26.02.05 00:08

4естито и от насДобре дошла в клуба,ще ти хареса
При всяка жена бремеността преминава разли4но,но е нормално да ти се спи пове4е
Желая ти лека бременост и не забравяй,4е не си болна,а бременна - тоест живей си живота нормално,но с едно наум

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.