Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:35 19.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Памперс -гащинови  
Автор maximoci (pepeliashka)
Публикувано23.02.05 22:15

Моля ви,препоръ4айте ми памперс - гащи.Мисля си,4е малкия ще се нау4и така по-бързо да си събува гащите като е на зор?
Какво е вашето мнение?
Ставали с тях да го пускам на ясла?Дали и на лелите няма да им е по-удобно?

Тема Re: Памперс -гащинови [re: maximoci]  
Автор asinka ()
Публикувано23.02.05 22:20

аз съм малко недоволна от памперс гащите на Либеро!не попиват, остава като желе на дупето на Ели , а и ми излизат изключително скъпо, ако не греша бяха 20 бр за 11 лв!вярно лесно се събуват но май само това им е предимството!
колкото до лелките в градината ще им е по-удобно със сигурност но си мисля че и памперсите няма да им пречат!

Автор bimba (викината мама)
Публикувано23.02.05 22:21

наистина са удобни ,аз много съм доволна от тези на Либеро

Тема Re: Памперс -гащинови [re: bimba]  
Публикувано23.02.05 22:24

На колко време се сменят?По-малко попиват от памперс,нали?Колко бройки е най-голямата разфасовка?
Наясно съм,4е не са за през ноща...

Автор bimba (викината мама)
Публикувано23.02.05 22:47

Слагах ги на Вики точно през този период когато се приучаваше на гърнето,бяха голямо улеснение защото с тия памперси докато ги свалиш и детето вече е пишнало вътре,в началото на два часа ги сменях а накрая го хвърлях сух вечер,не сме изразходвали кой знае колко защото тя и бързо се научи ,така,че мисля че няма да ти се наложи да купуваш големи количества,аз ги купувах на бройка от квартален магазин при това около 40 стотинки са,незнам каква големина опаковки има.И понеже виждам ,че мнението ми се разминава с това на мамето по-горе мога да ти дам съвет пробвай и ще видиш дали ти харесван,освен Либеро има и гащи на Хъджис,но има някакви които играят ролята на непромокаеми гащи за басейн и действително не задържат дори и едно шурки

Тема Re: Памперс -гащинови [re: bimba]  
Публикувано23.02.05 22:54

Мисля да пробвам първо с Либеро;)

Автор Sofi Bo ()
Публикувано23.02.05 23:10

И ние сме на етап приучаване на гърне (тоалетна де) и от няколко дни ползвам памперс-гащи, не на Либеро, но не знам марката от кварталното магазинче ми ги препоръчаха, струват 42 ст./бр (т.е. двойно по-евтини от Либеро). Доволна съм, наистина е много по-удобно, от една страна за свалянето, но на мен специално ми е по-трудно слагането на памперс с лепенка, защото дъщеря ми като се види по голо дупе и ела я хвани. Издържат някъде около 3 ч., като къде сме пикали на тоалетната, къде в тях. Ако искаш мога да попитам каква е марката и да ти кажа, продавачката каза, че майките са много доволни от тях, аз също.

Тема Re: Памперс -гащинови [re: Sofi Bo]  
Публикувано23.02.05 23:45

За кой квартал говориш?

Автор gunka (непознат )
Публикувано24.02.05 00:18

и аз ползвам Либеро и съм доволна от тях. Мисля оба4е 4е са само в малки опаковки-22 бр,поне аз не съм намирала други.сменям ги на 3-4 4аса.Пробваи ги ,добри са ,но не съм ползвала други ,така 4е не знам дали са най-най.

Автор Sofi Bo ()
Публикувано24.02.05 00:30

Красна поляна, пазара, магазин "Бебе". Аз лично не съм ползвала Либеро и не мога да кажа, може и да са по-добри, но разликата в цената е очевадна, затова реших да пробвам тези и останах доволна. А и продавачката ми е приятелка и каза, че няма смисъл да се хвърлям на по-скъпите, защото като качество са еднакви. Ако все пак решиш за Либеро има ги на борсата за памперси на ул. Чаталджа и цената им беше около 52 ст. ако не се лъжа, но не знам колко бройки трябва да вземеш, за да ти излязат на тази цена.
Все пак ще попитам каква е марката на тези които аз купувам, ако не са съвсем "куча марка", т.е. в прозрачен пакет, но все ми се струва, че ги извадиха от шарено пакетче. Утре ще питам и ще ти кажа.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.