|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Колко са майчинските?
|
|
| Автор |
aunt Ogg (минаващ) |
| Публикувано | 22.02.05 18:00 |
|
|
Момичета ,можете ли да ми кажете по колко лева са майчинските от тази година?Благодаря ви предварително.
| |
|
Тема
|
Re: Колко са майчинските?
[re: aunt Ogg]
|
|
| Автор |
Чeтa () |
| Публикувано | 22.02.05 18:00 |
|
|
Би трябвало вече да са 130лв.
| |
|
Тема
|
[re: aunt Ogg]
|
|
| Автор |
ivka1O (Mama na Bobi) |
| Публикувано | 22.02.05 18:29 |
|
|
Със сигурност майчинските са 130лв.То голяма работа направиха като ги увеличиха само с 10лв.Да бяха ги направили като минималната на 150лв примерно ама не и после ръждаемост да има.
| |
|
Тема
|
[re: ivka1O]
|
|
| Автор |
aunt Ogg (минаващ) |
| Публикувано | 22.02.05 21:57 |
|
|
Ами аз точно за това ви питам.Казаха ми,че са 130,а нали мин .работна е 150 ,та нещо не ми се връзваше Но явно е така.Благодаря ви много!
| |
|
|
|
Иначе таксата в лекарските кабинети също са я вдигнали
1,50лв ама парите които трябва да взимаме има се вижда много да ги приравнят с минмалната
| |
|
|
|
моите заблудени шефове ми дадоха майчинство 150лв.... аз им казах, че е 130, а те не ми вярват... било 150лв... сигурно другия месец като се усетят ще си ги върнат..... хм
| |
|
|
|
Майчинството вече не е обвързано с мин.раб. заплата. Мисля че го направиха преди около 5г. Последната ми информазия от миналата година е, че ако си осигурена го получаваш 2 гдни, ако не - само 1.
| |
|
Тема
|
[re: dete_viara]
|
|
| Автор |
ivka1O (Mama na Bobi) |
| Публикувано | 23.02.05 12:31 |
|
|
Да найстина е така.Ако си осигорен 2 години взимаш ако не само1.Мъж ми онази вечер нещо измърмори че след като ми свърши майчинството(а то вече свърши)имало някаква вероятност още една година да върви но не да получавам пари ами само да съм осигорена нещо от тоя род.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
snich (Renina mama) |
| Публикувано | 23.02.05 22:33 |
|
|
130 лв е,защото толкова е необлагаемия доход.
| |
|
Тема
|
Re: А защо...???
|
|
| Автор |
wiskas (щастлива мама) |
| Публикувано | 23.02.05 22:54 |
|
|
А защо на мен ми преведоха пак 118 лв и за януари,без никакво увеличение?
Майчинството ми е 1 година като безработна и ми ги превеждат от социални грижи.Нали увеличението важеше от януари или пак нещо лъжат
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|