|
Тема
|
А какво ще кажете за 69 ясла?
|
|
Автор |
mimak (непознат
) |
Публикувано | 22.02.05 14:25 |
|
здравейте
Има ли мами, чиито деца са в 69 ясла? Изобщо ме вълнуват мнения за ясли в кварталите ст. град, дианабад, дървеница.
благодаря ви много
| |
Тема
|
Re: А какво ще кажете за 69 ясла?
[re: mimak]
|
|
Автор |
magi99 (мамадебелана) |
Публикувано | 22.02.05 14:33 |
|
Дъщеря ми ходеше в 69 ясла, но това бешепреди 4 г. Тогава бях доволна, незнам сега как е.Може да са сменили персонала.Има една до зала Хр. Ботев, но незнам дали е само детска градина, или има и ясла.Доста мои познати си водят децата там и са доволни.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tinta (мама) |
Публикувано | 22.02.05 15:39 |
|
Моят син ходи в тази ясла
доволна съм, занимават ги винаги е чист не сме го взимали никога наакан, ходи с желание, хапва си там добре, спи, добре му се отразява
е като навсякъде боледуват но то от това сякаш не може да ги опази човек малките съкровища
моят син е малък на 1г 8 м., но започна още когато беше на 1г 2м,
там децата са разделени на 3 възрастови групи но по стечение на обстоятелствата той ходи в най-голямата, започна много да говори откакто започна в голямата група. От там съм вземала и кухня, преди да започне ясли
сега съм много заета но когато имам време ще пиша още!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
yanita_ (пак аз) |
Публикувано | 22.02.05 16:05 |
|
не за 69, а 49 - нали питаш и за дианабад. габа ходи там вече една година и още не съм намерила повод за недоволство. чиста, нахранена, добре забавлявана, гушкана - все така я прибирам.
ева на делфин и ради на ива са в същата група и май и те нямат забележки, поне не сериозни.
| |
Тема
|
[re: tinta]
|
|
Автор |
mimak (непознат
) |
Публикувано | 22.02.05 16:45 |
|
Ще се радвам да ми опишеш по-подробно, моят син е на 1.4 г. . Най-удобна ми е тази ясла като, че ли
благодаря ви момичета
| |
|
|
|
|