Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:59 09.05.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема А какво ще кажете за 69 ясла?нови  
Автор mimak (непознат )
Публикувано22.02.05 14:25

здравейте
Има ли мами, чиито деца са в 69 ясла? Изобщо ме вълнуват мнения за ясли в кварталите ст. град, дианабад, дървеница.
благодаря ви много

Тема Re: А какво ще кажете за 69 ясла? [re: mimak]  
Автор magi99 (мамадебелана)
Публикувано22.02.05 14:33

Дъщеря ми ходеше в 69 ясла, но това бешепреди 4 г. Тогава бях доволна, незнам сега как е.Може да са сменили персонала.Има една до зала Хр. Ботев, но незнам дали е само детска градина, или има и ясла.Доста мои познати си водят децата там и са доволни.

Тема Re: А какво ще кажете за 69 ясла?нови [re: mimak]  
Автор tinta (мама)
Публикувано22.02.05 15:39

Моят син ходи в тази ясла
доволна съм, занимават ги винаги е чист не сме го взимали никога наакан, ходи с желание, хапва си там добре, спи, добре му се отразява
е като навсякъде боледуват но то от това сякаш не може да ги опази човек малките съкровища
моят син е малък на 1г 8 м., но започна още когато беше на 1г 2м,
там децата са разделени на 3 възрастови групи но по стечение на обстоятелствата той ходи в най-голямата, започна много да говори откакто започна в голямата група. От там съм вземала и кухня, преди да започне ясли
сега съм много заета но когато имам време ще пиша още!

Тема Re: А какво ще кажете за 69 ясла?нови [re: mimak]  
Автор yanita_ (пак аз)
Публикувано22.02.05 16:05

не за 69, а 49 - нали питаш и за дианабад. габа ходи там вече една година и още не съм намерила повод за недоволство. чиста, нахранена, добре забавлявана, гушкана - все така я прибирам.
ева на делфин и ради на ива са в същата група и май и те нямат забележки, поне не сериозни.

Тема Re: А какво ще кажете за 69 ясла?нови [re: tinta]  
Автор mimak (непознат )
Публикувано22.02.05 16:45

Ще се радвам да ми опишеш по-подробно, моят син е на 1.4 г. . Най-удобна ми е тази ясла като, че ли
благодаря ви момичета

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.