Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:55 02.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Кога започва да гука?нови  
Автор Devina (мама на Зори)
Публикувано18.02.05 13:53

Здравейте!
Искам да ви питам, кога бебчовците ви започнаха да гукат? Зорница е на 3 месеца без 3 дни и още не гука. Всъщност прави някакви опити и гука само веднъж "Агуу" и това е. Аз продължавам да я закачам и да и гукам, но тц... Най-много два, три пъти на ден да чуя "Агууу", а толкова ми харесва. Та се чудех дали е още малка или...?

Тема Re: Кога започва да гука?нови [re: Devina]  
Автор Aurora (Schumi`s girl)
Публикувано18.02.05 13:59

ами моя вече гука много :) и той започна с "агуу" и сега е цяла мелодия :))))
не се притеснявай, всеки момент ще започне да ти пее цели песни
забелязала съм, че Ники най-много гука сутрин след като се събуди и вечер към 6-7 - тогава е в много добро настроение :)

Ники 24.11.04 г.

Автор TlNK (the bright side)
Публикувано18.02.05 14:23

Изобщо не е задължително "гукането" да звучи като "агуууу". Аз от моята това не съм го чула. Почна с "кхкхкхкхкх", после мина на "аааааа", после взе да реди и разни други гласни. А сега не можеш да й затвориш устата

Тема Re: Кога започва да гука?нови [re: Aurora]  
Публикувано18.02.05 14:36

И ние сме активни най-много сутрин към 8-9 и веччер към 22 точно преди лягане. Не спира да се рита и да се усмихва, от време на време въздиша "Аааууу" и това е. Нямаме си още цяла песничка

Тема Re: Кога започва да гука?нови [re: TlNK]  
Публикувано18.02.05 14:40

Да, тя си издава някакви такива "Аааууу" "Аааа", но не гука.
Със сигурност по нататък няма да и спира устата, но сега се чудех за това гукане...

Автор мeчo пyx (еми)
Публикувано18.02.05 14:47

И аз от Нели само 2-3 пъти съм чула истинско Гу-у-у. Останали звуци колкото си искаш в репертоара й-още от съвсем малка, но на пук на това, че аз постоянно гуках-тя не Сега обаче какви песни пее

Автор Biba ()
Публикувано18.02.05 15:10

Моята започна на 3 седмици с "кхкхкхкх" и след това лека-полека ги осъвършенства (звуците). Най- много "приказваше" като я галех по брадичката или като гледаше 3 съвсем миниатюрни картинки на стената. Аз през цялото време се съмнявах, че изобщо ги вижда, но явно ги е оприличавала на нещо и водеше жив "разговор" с тях

Автор Fighty (минаващ)
Публикувано18.02.05 15:35

Уф , пусто гукане! Кайа е на по4ти 5 месеца и ми гука в седмицата веднъж:( Даже май гука само като идем при родителите ми. Тук само мучи с едно налудничаво ммммм, ммм, м, или ръмжи като мечка като почне да се бори със Сънчо:) Примирих се , че няма да гука и сега я чакам да се разсмее с глас.Направи го веднъж преди около 2 месеца, после веднъж пак при нашите и това беше. А е толкова сладко:)

Автор doroty (lucky)
Публикувано18.02.05 15:42

Мишо вече от цял месец върти езиче и ни говори ,и пее... Звуците са различни, но най-често "агуу", "аууу", "гууу" и също издава едни гърлени звуци-все едно си прави гаргара. Много е смешен.

Тема Re: Кога започва да гука?нови [re: Fighty]  
Автор ruja72 (непознат)
Публикувано18.02.05 16:33

Алиса преди два дни ми каза агууу 3 пьти и се усмихна. Ама тя си е по размер като 3 месечно бебе (над 5 кг е), стои по корем и си обрьща самостоятелно главата, дьржи я изправена и т.н., та сигурно е нормално да гука.
Иначе каката Валя е (гледам в дневника) е казала агуу на 2 месеца. А пьрвата и дума била доста преди това - "ням-ням".
Така че всяко бебе си е различно

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.