|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
Тема
|
Интимен въпрос
|
|
| Автор |
diwakotka (непознат
) |
| Публикувано | 17.02.05 11:28 |
|
|
Здравейте момичета. Имам едно питане към тези от вас които са имали вагинално раждане. Остава ми доста време до събитието а моя мъж още от сега започна ми подхвърля идеята за секцио защото съм щяла да стана "широка" сещате се за какво говоря...Та искам да питам при вас как беше?Имали ли сте подобен проблем?
Предварително се извинявам ако темата е обсъждана и благодаря предварително
Редактирано от diwakotka на 17.02.05 11:30.
| |
|
|
|
Няма такова нещо-не се притеснявай
| |
|
|
|
Първо там откъдето бебето ще мине всичко с изключение на шийкатана матката е мускул, който се разтняга и после постепенно събира , а също така те зашиват евентуално ако имаш много разкъсвания. Но мисля, че имаш по-голям проблем и той не е в начина на раждането , а в мъжа ти! Не искам да ви се меся, но поговори си с него.
Най-важното е бебето да е живо и здраво нали? 
| |
|
|
|
Няма такова нещо, не се притеснявай. 
| |
|
Тема
|
Re: Интимен въпрос
[re: jana]
|
|
| Автор |
diwakotka (непознат
) |
| Публикувано | 17.02.05 11:40 |
|
|
Имаш право. Дано всичко мине нормално. Пък на мъжа ми ще му връча някоя книга да се "образова" малко по тези въпроси
| |
|
|
|
Да не би трябвало това да е нещото, което го притеснява през целият този период 
| |
|
Тема
|
[re: Чeтa]
|
|
| Автор |
diwakotka (непознат
) |
| Публикувано | 17.02.05 11:41 |
|
|
Много благодаря за отговорите 
| |
|
Тема
|
[re: jana]
|
|
| Автор |
jorjeta81 (непознат
) |
| Публикувано | 17.02.05 11:42 |
|
|
СТИГА ГЛУПОСТИ,НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ,И НА МЕН МИ ПРЕДСТОИ СЪВСЕМ СКОРО РАЖДАНЕ,АЗ МОЖЕ БИ ЩЕ СЪМ СЕКЦИО,НО ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ СЪМ С МНОГО ТЕСЕН ТАЗ,ИНАЧЕ ЗА ТВОЙТО ПРИТЕСНЕНИЕ НЕ СЕ БОЙ,ЧУВАЛА СЪМ ОТ ДОСТА ПРИЯТЕЛКИ ЧЕ ПРИ НОРМАЛНО РАЖДАНЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАШ ДО МЕСЦ,НАЙ МНОГО ДВА,ЗАВИСИ,И СТАВАШ ПАК КАТО ПРЕДИ,ВСЕ ПАК ВСИЧКО СИ Е ИНДИВИДУАЛНО,НО НЕ МИСЛИ ЧЕ НОРМОЛНОТО РАЖДАНЕ ЩЕ ПОВЛИЯЕ НА ПО НАТАТЪШНИЯ ТИ СЕКСУАЛЕН ЖИВОТ,УСПОКОЙ МЪЖЛЕТО СИ,НЯМА СТРАШНО   
| |
|
|
|
Абе как не се намери някой да измисли начин и мъжете да родят по едно дете.Кажи му да почерпи доктора че, да ти сложи един шев в повече за всеки случай.
| |
|
Тема
|
[re: juli3]
|
|
| Автор |
jana (силна) |
| Публикувано | 17.02.05 11:51 |
|
|
Точно, може мярка да даде но доктора ако иска мъжа ти. Може да те направят както си била на 12 години.
Пусти мъже 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|