Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:00 02.01.26 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Интимен въпроснови  
Автор diwakotka (непознат )
Публикувано17.02.05 11:28

Здравейте момичета. Имам едно питане към тези от вас които са имали вагинално раждане. Остава ми доста време до събитието а моя мъж още от сега започна ми подхвърля идеята за секцио защото съм щяла да стана "широка" сещате се за какво говоря...Та искам да питам при вас как беше?Имали ли сте подобен проблем?
Предварително се извинявам ако темата е обсъждана и благодаря предварително

Редактирано от diwakotka на 17.02.05 11:30.

Тема Re: Интимен въпроснови [re: diwakotka]  
Автор мeчo пyx (еми)
Публикувано17.02.05 11:35

Няма такова нещо-не се притеснявай

Автор jana (силна)
Публикувано17.02.05 11:36

Първо там откъдето бебето ще мине всичко с изключение на шийкатана матката е мускул, който се разтняга и после постепенно събира , а също така те зашиват евентуално ако имаш много разкъсвания. Но мисля, че имаш по-голям проблем и той не е в начина на раждането , а в мъжа ти! Не искам да ви се меся, но поговори си с него.
Най-важното е бебето да е живо и здраво нали?

Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано17.02.05 11:40

Няма такова нещо, не се притеснявай.

Тема Re: Интимен въпроснови [re: jana]  
Публикувано17.02.05 11:40

Имаш право. Дано всичко мине нормално. Пък на мъжа ми ще му връча някоя книга да се "образова" малко по тези въпроси

Автор jana (силна)
Публикувано17.02.05 11:41

Да не би трябвало това да е нещото, което го притеснява през целият този период

Тема Re: Интимен въпроснови [re: Чeтa]  
Публикувано17.02.05 11:41

Много благодаря за отговорите

Тема Re: Интимен въпроснови [re: jana]  
Автор jorjeta81 (непознат )
Публикувано17.02.05 11:42

СТИГА ГЛУПОСТИ,НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ,И НА МЕН МИ ПРЕДСТОИ СЪВСЕМ СКОРО РАЖДАНЕ,АЗ МОЖЕ БИ ЩЕ СЪМ СЕКЦИО,НО ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ СЪМ С МНОГО ТЕСЕН ТАЗ,ИНАЧЕ ЗА ТВОЙТО ПРИТЕСНЕНИЕ НЕ СЕ БОЙ,ЧУВАЛА СЪМ ОТ ДОСТА ПРИЯТЕЛКИ ЧЕ ПРИ НОРМАЛНО РАЖДАНЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАШ ДО МЕСЦ,НАЙ МНОГО ДВА,ЗАВИСИ,И СТАВАШ ПАК КАТО ПРЕДИ,ВСЕ ПАК ВСИЧКО СИ Е ИНДИВИДУАЛНО,НО НЕ МИСЛИ ЧЕ НОРМОЛНОТО РАЖДАНЕ ЩЕ ПОВЛИЯЕ НА ПО НАТАТЪШНИЯ ТИ СЕКСУАЛЕН ЖИВОТ,УСПОКОЙ МЪЖЛЕТО СИ,НЯМА СТРАШНО

Тема Re: Интимен въпрос [re: diwakotka]  
Автор juli3 (непознат )
Публикувано17.02.05 11:48

Абе как не се намери някой да измисли начин и мъжете да родят по едно дете.Кажи му да почерпи доктора че, да ти сложи един шев в повече за всеки случай.

Тема Re: Интимен въпроснови [re: juli3]  
Автор jana (силна)
Публикувано17.02.05 11:51

Точно, може мярка да даде но доктора ако иска мъжа ти. Може да те направят както си била на 12 години.
Пусти мъже

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.