Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:18 02.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Винаги се будим нощемнови  
Автор solecito (вярвам)
Публикувано14.02.05 18:03

Zdraveite mili mami,
Imam edin vupros, toest imam nuzda ot suvet.
Moiat sin e na 9 mesetsa I 10 dni I produlzava da se budi nostno vreme kato chasovnik mezdu 1-2 sled polunost I tova e vsiaka nost, ne propuska. Ako ne gi gushna pochva da placha silno, poniakoga s malko gushkane I zaspiva, no poniakoga iska da iade, toest da pie mliako inache ne zaspiva.
Predi da zapochnat da mu niknat zubchetata speshe prez tsialata nost, no kato zapochnaha da izliza zubchetata zapochna da se budi po 2-3 puti.
Sega veche ne go pritesniavat zubi, no kato po navik se budi I vinagi mezdu 1-2 sled polunost. Prez denia si papka dobre, taka che ne moze da e gladen vsiaka nost.
Kak e pri vashite bebotsi? Imate li niakakva hitrinka da gi nakarate da spiat prez tsialata nost ? Ili kak da go otucha da se budi I iade prez nosta?
Blagodaria vi I mnogo tseluvki ot nas.
CHESTIT SVETI VALENTIN!!

Тема Re: Винаги се будим нощемнови [re: solecito]  
Автор Sofi Bo ()
Публикувано15.02.05 15:49

Дъщеря ми се будеше до 1 г. така, само че към 4-5, не искаше да яде, но искаше да я взема при нас. В началото просто я гушках и като заспеше я слагах в леглото, но после... Е, взимах я и си спяхме така. Дори и сега от време на време се буди и пак спи при нас, сега е на почти 2 г. Аз поне нямам хитринка. А за яденето пробвала ли си да му дадеш само вода? Или не се хваща, а?

Автор [desi] (мама)
Публикувано15.02.05 16:01

Абе хитринка има - само една е - ако не иска сам да се научи да спи и плаче за компания - оставяш го да плаче докато заспи - за 3 дена се научават да спят по цяла нощ.

Или даваш приспивателно:)
Аз като катялясам аз си вземам хапче за сън и не го чувам(но таткото пък неможе да спи, защото сина ми е с астма и все някой трябва да е нащрек)
На децата лекарства да спят не съм давала(казват че след годинката 1 детско валерианче ги приспива като гъби). От фенобарбитала също спят - но това вече не е безобидно лекарство.

Най доброто е да го научиш да заспива сам. Като се събуди да си се приспива сам отново. С малко бебе е по лесно, като пораснат и почнат да стават ид а се разхождат е почти невъзможно.
Аз като спрях да го кърмя(някъде на вашата възраст го научих да спи нощем, но на годинка и половина пак започна...и сега всчка нощ е Искам Мляко, искам Вода, не искаш шише искам чаша....всичкото съпроводено с рев, дърпа ме да лягам при него , после ме блъска - то и то горкото незнае какво иска - толквоа му се спи...но определено се буди да си търси компанията...и така докато в един момент както седи се удряма - и БУМ падне и заспи в леглото.....
да ама аз немога да заспя веднага и после той денем спи по мин 6 часа, а аз немога на работа

Тема Re: Винаги се будим нощем [re: solecito]  
Автор _sv_ (непознат )
Публикувано15.02.05 16:04

В абсолютно тъмна стая ли спи или ползвате нощна лампа? Синът ми не се буди толкова често, откакто започна да спи в абсолютно тъмна стая. Предполагам, че сега дори и да се разбуди леко, не успява да се разсъни (от светлината, или пък като съзре някоя играчка... ) , а само се обръща на другата страна и продължава да си спи

Автор solecito (вярвам)
Публикувано15.02.05 17:05

staiata kudeto spi e absolytno tumna, taka che ne znam. Predpolagam che prosto triabva da sme turpelivi. Probvala sum voda, no ne iska, razredeno mliako nai-mnogo, no chista voda ne iska i da pomishe kakto se kazva.
Blagodaria vi.

Автор tanya1977 (непознат )
Публикувано15.02.05 17:32

ufff
az imam sashtia problem /1 godina pochti e bebo/
ne moga da se naspya, a hodya na rabota
taka che po-skoro shte cheta savetite na drugite :(

Автор iva78 (гъба Пънчушка)
Публикувано15.02.05 17:38

Моят син е на 1.8 г. и още се буди нощем.Не мисля, че има спасение от това.
Все още заспива с шише и през нощта се буди и си го търси.Ако не го намери започва истинския рев, но ако го намери цока си малко и продължава да спи.
Защо и ти не пробваш така.Приготвай му шише с мляко или чай предварително и му го дай като си ляга или му го сложи в леглото като заспи.

Автор biba79 (непознат )
Публикувано15.02.05 18:14

И ние сме по същия начин, само дето се буди по няколко пъти на нощ, до към 4 ч мога да го залъжа със сокче, но после си иска млякото. Просто незнам кога ще се отучи да се буди, хич не мога да се наспивам. Той е на 1 година и 4 месеца. Като се събуди не си отваря очите, а само мрънка и като му подам шишето си кротва. Чувала съм, че някой деца като почнат ясла и спирали да се будят......та се надявам на такова нещо скоро

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.