|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Детски филмчета
|
|
Автор |
marinahj (непознат
) |
Публикувано | 12.02.05 15:44 |
|
Здравейте,
Искам да попитам от къде мога да си изтегля детски филмчета, /ако са озвучени на български още по-добре/. Благодаря ви.
| |
Тема
|
Re: Детски филмчета
[re: marinahj]
|
|
Автор |
bejb (слънчице) |
Публикувано | 12.02.05 15:49 |
|
в поленцето "search" пиши "анимация"
аз от там съм изтеглила почти всички озвучени, но напоследък подкарах и неозвучените.
И на мен ми е интересно да потърся и на друго място, ако някой знае.....:)
Monika 11.12.2001
| |
|
- има страшно много, та и от старите български филмчета! Днес Ян гледа за първи път екрана повече от 30мин. без да гъкне -"Таралежите се раждат без бодли"  Страхотно прежвяване беше за всикчи ни!   
| |
Тема
|
[re: bejb]
|
|
Автор |
bimba (викината мама) |
Публикувано | 12.02.05 15:56 |
|
при мен не се отваря
не помня коя мама го даде,но има избор
| |
|
Ааа и ние сме фенове на бг игралните филми. Ама твоят сайт нещо не ми се отваря в момента:(
А куче в чекмедже имате ли го. Аз съвсем скоро го намерих и беше голям фурор. Та, ако го няма там, да взема да ти го хвърля на един диск. Тъкмо повод да се видим
| |
|
Давай! Ура! Ще потърсим и другаде тогава!
Не знам за сайта - той е на сървъра на доставчиците ни и са ни го дали като бонус, че сме им клиенти - теглим със скорост близо 2МВ и съм много доволна! Мислих, че всички би трябвало да могат да го видят Ще питам!
| |
|
май не може да теглим щом е на сървъра на вашите доставчиции нашите имат такъв и теглим с хубава скорост,но само абонатите могат,жалко-о-отамън се бях нахъсила за БГ филми
| |
|
Ех, и ние бяхме така едно време с бубу-то (да почива в мир:)
Като го метна, ще свиркам

| |
|
Жалко наистина  Хич не ми хрумна  Май в аренабг също има много!
| |
Тема
|
[re: marinahj]
|
|
Автор |
Zigii (любопитка) |
Публикувано | 12.02.05 17:11 |
|
Пробвайте в . Колекцията им от филми е доста впечатляваща. Аз засега съм теглила само анимация, защото Илко все още не се впечатлява от игрални филми, но съм разглеждала и забелязах, че има и доста игрални детски филмчета (включително и българските филмчета от нашето време ).
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|