Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:58 12.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Притеснение. Има ли будни?нови  
Автор SilverElfМодератор (Celebrian)
Публикувано11.02.05 21:07

Мария осъмна с река от сополи. Дадох й осцилококцинум - нищо. Дадох й инфлуенцинум, мисля че малко се повлия. Тази вечер имаше 38Т в дупето. Много ви моля, дайте съвет какво да я правя ако се събуди през ноща и има по-висока Т? Сам самички сме двете и нямам на кой да рачитам дори до болница да ме закара, ако стане нещо.
Много съм притеснена. Не е имала контакт с болен, нито съм я извеждала на тия студове от няколко дни насам, а сега това.
Тази вечер хапна само 100 мл. мляко. Не я насилих за повече, дали направих добре не знам, но ми заспа преди малко в ръцете.

Тема Re: Притеснение. Има ли будни?нови [re: SilverElf]  
Автор Adelle (на Борис)
Публикувано11.02.05 21:12

Не се притеснявай, наблюдавай я - ако се вдигне много температурата, мисля можеш да й дадеш Панадол, Калпол или подобните... Близки ли сте с лекарката й, можеш ли да я извикаш късно вечер или поне да й се обадиш?

Автор ivka1O (Mama na Bobi)
Публикувано11.02.05 21:15

И Бобо е от два дни със страшни сополи запушен нос от днес вече и със кашлица.Температура обаче засега слава богу не е вдигал.
Аз давам при температура обикновенно "Панадол" или свещички"Ефералган"Ако имаш пробвай.
Ако вземе да вдига много температура прибягвай до бабините лекове оцет и вода цопкаш чорапките и на крачката.Дано съм успяла да помогна и се надявам бързо да оздравееете.
Сега явно има някакъв гаден вирусвсе си мислех че ще се разминем ама не стана.

Тема Re: Притеснение. Има ли будни?нови [re: Adelle]  
Публикувано11.02.05 21:15

Ами близки, близки ама не чак дотам, че да се вдигне в 10 вечерта и да дойде. Пък и тя вече спи. Уф, много ми е тежко и гадно сама. Като че ли отговорността тежи повече като си сам!
И аз да помрънкам малко.

Автор nikol78 (мама на София)
Публикувано11.02.05 21:16

Ако звъннеш на Бърза помощ няма проблем, не се притеснявай. Къде живееш?
Аз имам Панадол под ръка, не ми се е налагало да ползвам, но съм го приготвила за всеки случай. Приготви си кърпи, които да намокриш с оцет и вода, ако е много вилока Т. Но да не са ледени, а хладни.
Пиши какво става. Аз съм почти денонощтно във форума, имаме кола, ако се наложи, ще ти пусна и теефони на бележка.

Тема Re: Притеснение. Има ли будни?нови [re: ivka1O]  
Публикувано11.02.05 21:17

Ох, ама не си обяснявам това с вируса, след като покрай нея не се е навъртал никой болен. Освен просто да го е донесъл транзит.

Тема Re: Притеснение. Има ли будни?нови [re: nikol78]  
Публикувано11.02.05 21:19

Ами имам Панадол у нас. Дано да не се налага да го давам.
След колко висока Т в дупето се дават тия понижаващи? Нещо ми се върти в главата над 38,5 в дупето?!
Какво ще рече денонощно;)

Тема Re: Притеснение. Има ли будни?нови [re: nikol78]  
Публикувано11.02.05 21:20

Благодаря ти!

Публикувано11.02.05 21:23

И аз се чудя доста често при положение че всички сме здрави не се е събирал с деца не е излизал а болен.Мъж ми преди малко изтърси че е възможно да е настинал заради това че много често вечер се отвива.Колкото и да е топло във стаята човек като заспи се отпуска и е възможно и от това да е(поне това е идеята на мъж ми че е от това)
Разбирам те напълно колко е неприятно с болно детенце и сама и то вечер хайде през деня как да е се изтрайва ама вечер си е гадничко но не се тревожи ще се стравиш и малката принцеса ще оздравее.След няколко дни ще бъде само лош спомен.

Публикувано11.02.05 21:25

Аз знам че станели температурата 38 и няма изглед да спада може да се дава.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.