Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:25 07.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Нутрилон-Фризолакнови  
Автор mimi23 (nova mama)
Публикувано08.02.05 13:34

Здравейте !!!
Бебчето ми е на 2 месеца и има проблем с аканетоТака де,пъне се,превива се-голям зор,голям рев докато свърши работата.И масажи правя и гимнастика,давам му топло чайче да го поотпусне-не помага.На адаптирано мляко сме.В началото пиеше Нутрилон Омнео заради коликите,после минахме на Нутрилон 1.
Току що се връщам от консултация.Питах ги за проблема и те ми препоръчаха да сменя млякото с Фризолак-комфорт,което е специално за това.
Ами чудя се сега да го сменям ли или не,ще помогне ли???
Някой имал ли е подобен проблем?Как се оправихте?
Какво ви е мнението за този Фризолак?
Споделете мнение и опит

Тема Re: Нутрилон-Фризолакнови [re: mimi23]  
Автор nikol78 (мама на София)
Публикувано08.02.05 14:10

Не знам какъв Фризолак ни бяха донесли бабите, но от половин кутия се запече. А тя по принцип ака промишлени количества и запека ни е нещо непознато. Нутрилона по принцип помага за запек. Дори на опаковката пише, че акото става меко като на кърмените бебета. От NAN също акаше добре.

Автор tinta (мама)
Публикувано08.02.05 14:20

аз знам че от НАН се запичат повече, Тоши пиеше фризолак и не сме имали проблеми, но от мами съм чула че ако ще сменяш млякото най хубаво е на МИЛУМИЛ

Тема Re: Нутрилон-Фризолакнови [re: tinta]  
Автор nikol78 (мама на София)
Публикувано08.02.05 14:51

Милумила е по-калоричен и гъст - за недоносени. Такива спомени имам де, нека кажат мамите, които го ползват .......

Тема Re: Нутрилон-Фризолакнови [re: nikol78]  
Автор annivo (Ани)
Публикувано08.02.05 15:28

Най-добре е Аптамил,той не е толкова калоричен и е пак на МИЛУПА.Ние сме на Милумил и съм много доволна,въпреки че е калоричен сме си добре с мерките.

Тема Re: Нутрилон-Фризолак [re: mimi23]  
Автор venii (варна)
Публикувано08.02.05 15:53

sporед лични наблюдения мога да кажа , че при нас НУТРИЛОНа деистваше по- добре.
В началото бяхме на Фризолак и акането беше трудно. След това го сменихме с Нутрилон и нещата станаха по ''меки'' така да се каже и по редовни

А като почнахме да хапваме и пюренца нещата си дойдоха съвсем на място, но за вас има още време.
Аз давах и дуфалак като станеше много напечено.

Автор nickless® (няма да кажа !)
Публикувано08.02.05 16:49

Славена пи Нутрилон от самото си раждане. В началото акаше много добре, но след една седмица се запече ужасно. Пи всичко каквото ми казаха лекари и познати - дуфалак, овесена вода, преварена вода от сини сливи - е няма. Като стана на около 40-50 дни ме посъветваха да сменя млякото с Аптамил. Момента на смяната обаче съвпадна с даването на първия сок от ябълка. Е не знам от кое от двете, ама като се отприщи оттогава - чудесно просто. Само да кажа, че започнах рано със сока по тази причина - очаквах да се разака по добре.

Славена - 16.11.2004

Автор nia72 (vesela)
Публикувано08.02.05 19:40

PRI NAS FRISOLAC NE SE PONESE DOBRE I OT DESETIA DEN MINAHME NA FRISOPEP. O6TE OT 1 HRANENE BEBKA BE6E SPOKOINA I SE NORMALIZIRA VSI4KO, INA4E NI BE6E PODLUDILA PO CELI NO6TI. SEGA FRISOLACA SI GO POLZVAME S KAFENCETO.

Автор Aйeз Ceдaй ((бойна))
Публикувано08.02.05 23:29

Аз на мойта беба съм й давала обикновен Фризолак и не съм доволна, въобще. Виж сега по принцип Нутрилона, Алмирон са на фирмата Nutricia.Мойта е пила Алмирон и съм много доволна. А Nutricia i Milupa са вече един концерн, така че мойто мнение е мини на специализираните млека на Милупа.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.