|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
памперса през ноща
|
|
| Автор |
Дeлфин () |
| Публикувано | 07.02.05 23:06 |
|
|
Виждам от няколко дена, че е сух, стиска сутрин и иска гърне, но още не мога да набера смелост да я оставя нощес по гащи. Притеснено ми е, че ще вземе да се изпусне докато спим и ще седи мокра цяла нощ. Още повече, че пие много вода, докато заспива.
От друга страна ме е страх да не изпусна момента.
Вие кога се осмелихте да го махнете и имало ли е инциденти след това?
| |
|
|
|
Честно казано, не си спомням кога точно. Но имаще бая фалове след това... . То това си е в реда на нещата.
Естествено, че е ималоп фалове, не един и два пъти...
Сложи на дюшека някакъв голям найлон. Иначе става ....страшно
| |
|
|
|
...найлона ще и шумка и ще дразни...по-добре от бебешките 4аршаф4ета,които са подплатени с непромокаема материя...Доколкото знам ,май ги имаше в Щъркела..
| |
|
Тема
|
Re: памперса през ноща
[re: maximoci]
|
|
| Автор |
nikol78 (мама на София) |
| Публикувано | 07.02.05 23:44 |
|
|
Това е единия вариант, казват му протектор за матрак- около 8 лв. Аз имам такъв, но при пропуск, докато изсъхне, слагам от чаршафите за еднократна употреба от аптеката - 0.40 лв. не е шумкала много .......
| |
|
|
|
мен по-скоро ме притеснява, че ще стои мокра...
за матрака все ще измисля нещо
| |
|
|
|
да, бе имах предвид нещо за покриване на матрака. Аз лично ползвах едни зелени чаршафи, дето ги слагат в реанимацията на оперираните. Вършеха чудесна работа... 
| |
|
Тема
|
[re: Дeлфин]
|
|
| Автор |
bimba (викината мама) |
| Публикувано | 08.02.05 08:44 |
|
|
Делфин ,Ева на колко стана,и Вики е още с нощен памперс ,дневен за сън не слагам,нощния е почти сух ,а понякога и нацяло сух,но се ослушвам точно поради твоите притеснения,ще изчакам да се постопли,дано се включат и други майчета със съвети
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
yanita_ (пак аз) |
| Публикувано | 08.02.05 09:10 |
|
|
ооооооо, много сте напред с материала! габица вече година и половина ползва тоалетната по предназначение, повече от половин година спи без следобеден памперс, но вечер!!! ами той памперсът й сутрин тежи почти колкото нея, изобщо не виждам вариант скоро да го махнем. случвало се е няколко пъти сутрин да се събужда суха, но това са такива радки изключения, че дори на ги броя. а иначе може да издържа и дълго време без да ходи до тоалетна - случвало се е от мамента на казването още примерно един час да няма къде да пишка и тя си стиска, обаче трябва да е будна. през нощта спи толкова дълбоко, че с топ не можеш да я събудиш, какво остава за някакви такива кротки работи като пишкането...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
DarkCat (хищна) |
| Публикувано | 08.02.05 09:19 |
|
|
как така стиска за гърне?? ....... нашият почти 2 годишен младеж спи абсолютно сух, без памперс и сутрин се стиска и реве да му сложа памперс....от 10-ина дни не иска изобщо да седне на гърне....всичко отиде на кино...така се нервирам.......
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Di2 (мама на двечки) |
| Публикувано | 08.02.05 09:35 |
|
|
И аз мислех да пускам такава тема, защото и ние сме на този етап. От 5-6 месеца Диана вече ходи без памперс, следобедния сън сащо е без памперс, навън издържа по много някой път, като няма наблизо тоалетна(до сега навън гаф не е ставал, при следобедния сън се е случвало), вечер като си ляга и казвам да се стиска и да не пишка в памперса, като се допишка да ме вика или да отиде сама до тоалетната, както през деня, обаче до сега не се е случвало. Памперса сутрин е почти сух, ама все още не смея да я сложа да спи без него, а и тя не иска, щото имаме един злополучен опит от преди два месеца. Съгласи се да легне без памперс, уговорихме се че аз ще я будя през няколко часа да пишка(така с будене да пишка през няколко часа, моя приятелка премахнаха нощния памперс) или тя ще ме вика ако има пиш. След два часа отидох, беше вече се напишкала. Смених чаршафи, измих я, преоблякох я, легна си, след няколко часа тя ме извика че се е напишкала, хайде пак наново смених всичко. Е на третия път вече и сложих памперс, щото повече не ми се занимаваше, а и не исках да и разбивам така съня. Видя се че още не му е дошло времето. Сега все я питам вечер, дали иска да легне без памперс, но тя не иска, а при нея нищо насила не става.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|