|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
ДАЙТЕ СЪВЕТ!
|
|
Автор |
Kitke (Bube) |
Публикувано | 02.02.05 11:06 |
|
Пак съм бременна момичета , не мога да реша аборт или раждане.
на 33 се чувствах стара сега на 35 вече незнам...Как мислите дайте примери подобни, споделете опит. Със син във пубертета и дъщеря на 1,8 месеца, дали ще се справя  
| |
Тема
|
Re: ДАЙТЕ СЪВЕТ!
[re: Kitke]
|
|
Автор |
Чeтa () |
Публикувано | 02.02.05 11:10 |
|
Майка ми роди брат ми на 34
Справя се отлично и с трима ни 
Ако искаш бебето, задръж го. Само ти и съпругът ти можете да решите тази дилема.
Успех! 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DarkCat (хищна) |
Публикувано | 02.02.05 11:10 |
|
със сигурност ще се справиш
само ти трябват здрави нерви и търпение
опита сме го докарали, че малкия брат след седмица прави 2 годинки, а ние вечер с таткото заспиваме още в 21 часа, даже преди децата....
| |
|
Мила Китке,
Неограничени са човешките възможности! Стига да искаш детето, естествено ще се справиш! Аз по принцип съм противник на аборта (е, приемам го когато е наложителен), така че няма да те посъветвам да абортираш.
Но ти си тази, която трабва да прецени... Не мисля, че си стара... аз наскоро родих дъщеря си на 29 и както се очертава номер 2 ще се появи около тази възраст...
Каквото и да решиш ти желая успех и да вземеш правилното решение!
Кураж!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bez_men (мама на Искрен) |
Публикувано | 02.02.05 11:13 |
|
Хей, 35 не са толкова много !
Аз съвет не мога да ти дам, ти сама ще решиш дали ще се справиш ! А синчето в пубертета може евентуално да ти помага ...
Аз познавам жена с 2 дъщери в пубертета и бебе на 8 месеца ... и се справя!
Успех !
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Teди (с Огънче) |
Публикувано | 02.02.05 11:28 |
|
Познавам жени над 30, които твърдят, че им е рано за първо дете.
Пред труден избор си поставена, но ако само тези 35 години са ти проблема, значи нямаш никакъв проблем
Пожелавам ви по-лесно да вземете решение!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kami75 () |
Публикувано | 02.02.05 11:33 |
|
Давай смело напред ,ще се справиш.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Soriso (непознат
) |
Публикувано | 02.02.05 11:37 |
|
Като се има предвид, че имаш малко детенце, значи не си забравила как става гледането на бебок
35години на мен не ми се струват прекалено много като се има предвид в сегашните години колко късно започнаха да раждат жените (вкл. и аз де, на 27години съм, а чакам едва първото си дете:)).
Но, както и другите момичета ти казаха, това е нещо, което само вашето семейство може да разреши.
Помисли си за всички неща, които ще спечелиш и изгубиш с раждането или нераждането на още едно дете. И си помисли от кои от тези неща наистина не искаш да се лишаваш.
Аз мога само да ти кажа, че благородно ти завиждам- винаги съм си мечтала да имам пълна къща с деца
Поздрави и вярвам, че каквото и да решите, ще бъде най-доброто за семейството ти.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DarkCat (хищна) |
Публикувано | 02.02.05 11:55 |
|
всъщност, то човек се справя, но трябват повече неща - по-голяма кола, по-голямо жилище, ходенето на почивка е сложно, домашната работа е повече, за прането направо не ми се говори...
иначе такава радост и щастие е
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Adelle (на Борис) |
Публикувано | 02.02.05 12:00 |
|
На 35? Ами точно ти е време за бебе... 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|