|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Как ще е без татко?
|
|
Автор |
anaLena (далечна позната) |
Публикувано | 05.02.05 01:11 |
|
Nashiyt tatko reshi, che ima nuzda ot svoboda, zashtoto neshto e spryal da se razviva i che tochno v tozi moment semeistvoto ne mu e prioritet. S edna duma, shte ni ostavi - men i sina ni, koito e na 1 godinka - a svobodata si shte plashta sus seriozna izdrazka.
Ne znam... na men chak mi stava smeshno, tolkova povarhnostno mi izglezda, no istinata e, che mi e machno zaradi deteto i ne zashtoto niama da ima bashta, ami, zashtoto bashta mu se interesuva izcyalo ot sebe si..ili e normalno?!..
Mislya, che ste se spravim i sami, no ne sum podgotvena da bada i maika i bashta... A tryabva li?!
Ne sum otchayana zena, a zena koyato si misli kak e pravilno da prodalzi natatak. I kak bi iskala da prodalzi... Koe e dobro za edno momchence na 1 godinaka, koeto shte vizda bashta si ryadko?!......
Редактирано от SilverElf на 05.02.05 07:25.
| |
Тема
|
Re: Kak shte e bez tatko?
[re: anaLena]
|
|
Автор |
desi_t (мъничка) |
Публикувано | 05.02.05 03:48 |
|
Здрасти!
Бъди все толкова силна, колкото личи, че си от постинга ти.
При теб остава най-голямото богатство, ти ще го обградиш с много обич, ще направиш всичко възможно да не чувства липсата на татко толкова силно.
Просто в тъпата ситуация няма какво друго да се направи.
Егати недостойния и безотговорен човек.
Незнам просто в какво ще се "развие" по-нататък...
Смешен е наистина.
Бъдете щастливи с малкото човече. Пожелавам ви го от сърце.
| |
|
Знаеш ли ,бъди силна все така.Гадно е без татко,но е още по- гадно детенцето ти да гледа как татко се държи лошо и пренебрежително с мама пък дори и с него.Това също оставя травми!!!!
Майка ми ни е отгледала сами двете със сестра ми от съвсем малки(аз бебе на годинка)....живота те учи сам какъв да бъдеш от конкретните ситуации,дали баща и майка,или само майка,ти сега не можеш да го решиш ей така мислейки го.Недей само да приемаш че детето ти ще е ощетено,защото то наистина ще се почувства така....поне аз така мисля де.
Пък дано живот и здраве да намериш човек до себе си и до детенце,които ще се държи като истински негов баща!
Рая 17.07.2003
| |
Тема
|
Re: Как ще е без татко?
|
|
Автор |
bimba (викината мама) |
Публикувано | 05.02.05 10:42 |
|
Мила ,личи си ,че си силен човек,ще се справиш и сама.Мога да ти кажа,че една счупено нещо никога няма да бъде същото,обгради с обич детето си,живей и за себе си вярвам ,че ще му намериш истински и достоен баща!!!!!
| |
|
Имам приятелка, която е омъжена от 13 години и мъжа и от две три години има същия "проблем". Иска да се развива, те го задушават, иска да е свободен и после решава, че му липсват и се връща. Сега за пореден път си тръгна и тя е решила да не го приема повече. Казвам ти това за да ти разкажа за дъщеря им, която е шести клас. Това дете си израстна само с майка си, въпреки че имаше баща и сега той изобщо не и липсва. Та мисълта ми е по-добре само с майка, която те обича двойно, отколкото фиктивен баща, който мисли само за себе си. Дръж се и оличай човечето като за двама. То ще разбере.
| |
|
И аз имам предчувствие, че всичко ще бъде наред!
Няма причина да не бъде!
| |
|
аз и брат ми сме отгледани без баща да ти кажа никакви проблеми не сме имали. изобщо не ми е липсвал. зависи ти как ще представиш ситуацията пред детето за в бъдеще. чувала съм много хора, които казват че не са могли да превъзмогнат липсата на баща им..не ги разбирам.
майка ми с примера си ни показа, че всичко може и не мисля че това е оставило някакви травми у нас. ест. да имаш и нямаш баща си има плюсове и минуси.
така че - ще се справиш повярвай!
борис 10.06.2001
виктор 10.02.2003
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lavender (пристрастен) |
Публикувано | 05.02.05 11:42 |
|
sprial da se razviva??
vij,ia go pusni da pase,sled vreme shte se useti ,no shte e dosta kasnichko .....
shte se spravish,useshtam te ,che niama da se predadesh i si silen chovek.Shtom poistavia na parvo misato svobodata pred semeistvoto si-iasna rabota.Ey,tova ne moga da go proumenia .Vseki tzeni svobodata si,no angajimentite sa drugo neshto ,liubovta kam semeistvoto,tzennostite v jivota ne se izmarvat samo s kolichestvoto svoboda ......
kakvoto i da ti kjaa oshte edva li sht epromeni neshtata,no gledai napred i se radvai na deteto si
| |
Тема
|
[re: lavender]
|
|
Автор |
AVA27 (Gabriel20.09.04) |
Публикувано | 05.02.05 12:07 |
|
Пак добре,че ще плаща издръжка и то доста добра по твоите думи.Някои и това не правят,а чакат съда да ги принуди и то на някаква смешна сума.Аз съм дете на разведени родители и баща ми е нещо като твоя мъж(или бивш мъж е по-добре да кажа ),но е плащал мизерна издръжка и не знам просто как майка ми се е справила сама с две деца.Ами и такива мъже има за съжаление     
| |
|
Силна си,личи си.Знам обаче,че ти е писнало да си силна и искаш мъж до себе си.Е,явно точно този не е това,което ти трябва.
Има мъжки момичета,които им трябва истински мъж,за да се почувстват истинска жена.Не виждам драма в тебе,така че,гледай си детенце,обичай си го както досега,прекалено е малко да разбере че татко му иска да е свободен..
Добре е че, поне издръжка ще ти плаща,щото много мъже не си плащат свободата.Прави си планове,развивай се , и не допускай чуство за малоценност или комплекс че нямаш мъж.Бъди готова,да срещнеш истинският човек
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|