Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:39 02.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | >> (покажи всички)
Тема Re: Нови снимки...нови [re: Чeтa]  
Автор toni (bonboni)
Публикувано03.02.05 15:03

Голям къдрокоско е този Боби!!!!
Да ти е жив и здрав!

Автор ivka1O (Mama na Bobi)
Публикувано03.02.05 19:25

Много сте чаровни бре Чета.Много е пораснал Бобо.
Най ми харесват снимките на кончето където е ,и в тая насока си позволявам да те питам нещо не сте ли падали от него?Ние най редовно се забиваме с главата напред от нашият кон добре че имам бързи рефлекси.

Тема Re: Нови снимки...нови [re: ivka1O]  
Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано03.02.05 19:31

До сега не е падал , но го отдавам на това, че като се засили преалено кончето започва да се приплъзва напред-назад заради ламината и съответно залюляването не е много силно.

Публикувано03.02.05 19:49

Е късметлии сте да знаеш.Мъж ми още го е яд дето е купил кончето въпреки че Боби страшно много се забавлява на него ама някой ден ако се заплесна на някъде и не го усетя така ще се стовари на глава че направо не ми се мисли.

Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано03.02.05 19:52

А ако му махаш люлката? Сигурно няма да му е кеф, но е по-безопастно.

Публикувано03.02.05 19:59

МММ да ама нашето конче е от тези плюшените без колелца а само на люлка. Още ме е яд че взехме него.Просто няма начин как да махнем одолу люлката защото не може трябва ако искаме да го побългарим и със зор да вадим пък не ми се иска да го изтормозвам горкото конче.Ама ако се наложи ще го направя въпреки че не знам дали тогава Боби няма да загуби интерес към него,тъй като до сега никога не е стоял върху него на едно място а непрекъснато се люлее та не знам.

Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано03.02.05 20:05

Значи остава да си с очи и на гърба, когато е на кончето бандита

Публикувано03.02.05 20:08

Хе хе хе Разсмя ме.Абе засега уж ги има ама знам ли в един момен току виж заспят отзад.Все пак благодаря за предложението трабвяше аз да му купя от тия с колеленцата но мъж ми като каза не та не защо ли му се вързах да го слушам.Тююю мъжеее

Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано03.02.05 20:15

Аз пък съжалявах, че не му взехме дървено.

Публикувано03.02.05 20:17

Нищо мила от опит ще знаем за следващият път сещай се сама за какво иде реч.Живот и здраве някой ден

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | >> (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.