Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:18 06.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Искрица Надежданови  
Автор tinkerbell (the bright side)
Публикувано01.02.05 17:05

За всички, които не са го прочели. За новите мами, които не я познават.

на най-борбената и силна жена, която някога съм познавала. Мила Искрице, възхищавам се на всичко, което правиш. Възхищавам се и на малкия ти борбен мъж. От сърце ти желая един ден да държиш в ръцете си и сина на твоя малък-голям Калоян. И нека това есе да бъде първата глава от твоята книга за силата на любовта, която побеждава всичко.
Продължавайте да се изкачвате заедно нагоре! Бъдете здрави - ти и всички, които обичаш!

Тема Re: Искрица Надежда [re: tinkerbell]  
Автор Krassi (just me)
Публикувано01.02.05 17:34

Нямам подходящи думи, с които да изкажа възхищението си от Дани.Тя наистина е олицетворение на майчината любов. Аз съм горе долу в нейната ситуация, само че моят син е вече на 12 години и продължаваме да се борим, но въпреки всичко си мисля че тя е по-борбена от мен и ще се справи, Калоянчо ще стане голям мъж.Искренно ти го пожелавам мила и те целувам.

Тема Re: Искрица Надежданови [re: tinkerbell]  
Автор toni (bonboni)
Публикувано01.02.05 17:39

И аз прочетох днес есето.... наистина Искрица Надежда е страхотен човек! Желая ти най-голямото щастие на света, Искрице!

Автор bimba (викината мама)
Публикувано01.02.05 18:04

Винаги когато чета историята на Калоянчо и Искрица е все едно за първи път,всеки път се вълнувам повече от предходния.Възхищавам и се искрено на Дани на смелостта и на борбеносттаи,възхищавам се на такива майки като Краси и Тебо ,бъдете живи и здрави!!!!

-9 04 2002г.

Автор Fighty (минаващ)
Публикувано01.02.05 18:26

Мога само да и пожелая кураж. Хора като нея правят света по-хубав.

Тема Re: Искрица Надежданови [re: Krassi]  
Автор Duci (Angel)
Публикувано01.02.05 18:41

На Краси и на Искрица Надежда желая борбата им да бъде овенчана с успех и както някой беше казал по-горе след време да държите в ръцете си синовете на вашите синове!

Автор Xaпka (бирена)
Публикувано02.02.05 00:51

Мила Искрица, ти си живо доказателство за това, че вярата и любовта са тези, които определят всичко. Колкото и луд и откачен да е света, все още съществува ТАКАВА всеотдайна любов като твоята към Калоянчо!

Дидини

Автор Aйeз Ceдaй ((бойна))
Публикувано02.02.05 01:20

Мила Искрице, разказът ми дълбоко ме развълнува. Още не съм спряла да плача.
Не знам, исках още неща да напиша, но наистина не мога. Седя и си ревя. Бог да е с вас, в борбата за живот и здраве, да ви подкрепи, да ви даде сили. Дано, дано с нетрадиционата медицина проблемите да се овладеят. От сърце го желая.
Вярвайте в чудесата. Аз вярвам, че един ден малкия сладур ще се оправи.
Чудеса стават. Нека станат и за Калоян.
Бъдете здрави и силни

Автор rajceto (Slun4ice)
Публикувано02.02.05 09:40

Нямам думи!
Възхищавам се ти се най-искрено мила Искрице.
Намерила си верния път в живота си, какво да ти пожелая повече от това!
Продължавай напред, все така!

Редактирано от rajceto на 02.02.05 10:01.

Автор honey13 (scorpio)
Публикувано02.02.05 09:52

Дани, обичам ви! И все така в мислите си съм с вас...
Целувам те!!!

Ралица, 20.Х.02г.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.