Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:36 08.12.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Алекс проходи на 10.5 месеца! нови  
Автор tania74 (мама)
Публикувано31.01.05 14:03

Много се радвам, но и се притеснявам не е ли рано?
Но е факт Алекс проходи и е страшно доволен! Все ми бута ръката да не го държа, но не е много стабилен /особено на завоите/
Може би, защото не можеше да е в проходилка рано пролази или просто е много жилаво бебе /според мен второто/ и скоро след това започна да се изправя където свари. Оттогава няма сядане за който го гледа
Та вчера му направихме прощъпулник! Взе си тампонче за вземане на секрети /нямах бинт или спринцовка та така нарекохме лекарската професия/. Та като си грабна "трофея" и заобикаля стаята ........не можем да го хванем
Връщам го аз нещо друго да си вземе - не ще! И така 5-6 пъти накрая от нямане какво да прави взе и един химикал Сега бабите доволно се изказаха "Ще чакаме Алекс да ни лекува!!"
Ако станат снимките /щото имам съмнения/ ще се покажем!

Редактирано от tania74 на 31.01.05 14:28.

Тема Re: Алекс проходи!нови [re: tania74]  
Автор bez_men (мама на Искрен)
Публикувано31.01.05 14:24

Честито на мама ! И браво на Алекс ! А на колко е Алекс, та се притесняваш че е рано ?

Тема Re: Алекс проходи!нови [re: bez_men]  
Автор tania74 (мама)
Публикувано31.01.05 14:27

Алекс е на 10.5 месеца но от началото на 10 месец прави по няколко крачици. Изчаках известно време с прощъпулника пък и баткото беше болен от скарлатина и "отстранен" от къщи при баба си да не ни зарази и вчера като се върна веднага изпълнихме "ритуалите"

Тема Re: Алекс проходи на 10.5 месеца!нови [re: tania74]  
Автор Genius Loci (просто минавам)
Публикувано31.01.05 14:33

Честито, да ти е жив и здрав.
Не е толкова рано не се притеснявай. Моето момче проходи на 8,5 месеца. Има снимка на 10м как тича. Не се е увредил.
Всяко дете се развива индивидуално и средните стойности са само ориентир.
Когато проходихме притеснена отидох при лекаря да питам нормално ли е и какво може да стане. Той ме гледа и се смее и вика - пази го да не падне... и да не се удари

Тема Re: Алекс проходи на 10.5 месеца!нови [re: Genius Loci]  
Автор tania74 (мама)
Публикувано31.01.05 14:38

Благодаря за съвета, но нещо с пазенето все не успявам
Толкова е бърз, че се майтапим с тати, че трябва да имаш рефлекси на нинджа, за да го опазиш!!
Снощи за отрицателно време така удари вилицата на баща си, че всичката салата, която беше загребал му се изсипа върху главата и гърдите. След това сложи играчка в супата пак за секунди....и т.н. Баткото беше ангелче в сравнение с този терминатор

Автор DarkCat ()
Публикувано31.01.05 14:47

леко и безаварийно щом е такъв бяс

Публикувано31.01.05 15:17

Да ти е жив и здрав. Под падане доктора имаше предвид по-скоро акробатичните падания от дивани и други такива неподозирани места. Моят търчеше по същият начин и събаряше всичко падаше предимно по дупе и така. Спомням си как го видях да си отваря гардероба. След това усилие залитна и се хвана да не падне за....... прилежно сгънатите и подредени дрехи които естествено му помогнаха като се изсипаха върху него .
Номерът толкова му хареса, че след това го правеше нарочно.

Автор tania74 (мама)
Публикувано31.01.05 15:22

И вие хич не сте били лесни! А сега на колко е юнака? И продължавате ли да сте палави? Да знам какво ме очаква
Нашия патент е да се завре между пръчките на сушилника в стаята /от онези дето са изправените/ и да стане там прав. После го вадим звама човека - един му дърпа краката а друг му пази очите от теловете да не се удари.... Е така е ще се учим на още много номера - да са живи и здрави

Публикувано31.01.05 15:29

Сега е на 5,5 и продължава да страда от излишък на еднергия, въпреки всички спортове на които се постарах да го запиша.
Просто сега енергията се насочва в друга посока, като тичане с подскоци в 10 вечерта, или свирене на барабан от пласмасови кофи или конструктори. Игра на футбол у дома, но с истинска футболна топка защото с другата "не може.... не е футболна"
Скачане по пружини и матраци. Играе си сам на не докосвай пода тоест от леглото на дивана на табуретката после на стола и после може и през бюрото стига да го оставя. И всичко това не бавно и предпазливо а с бесни подскоци.
Е от друга страна е забавно - нали и аз правех същите магарии едно време

Автор tania74 (мама)
Публикувано31.01.05 15:55

Да ти е жив и здрав палавника!
Да, сега вече разбирам, че никак няма да ми е лесно.......... Ще трябва да си сложа и така.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.