Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:25 17.05.26 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема търся майки от Бургаснови  
Автор lavender (пристрастен)
Публикувано23.01.05 20:18

освен Tai искам и имам нужда да се свържа с майките от Бургас.

кои сте момичета???

Тема Re: търся майки от Бургаснови [re: lavender]  
Автор daffodil (нарцистична)
Публикувано23.01.05 20:27

аз :)

hormonally yours

Тема Re: търся майки от Бургас [re: lavender]  
Автор Adelle (на Борис)
Публикувано23.01.05 21:20

Аз съм такава само за два-три месеца годишно - през лятото.
Ако все пак мога да помогна с нещо, кажи, имам доста приятели и роднини в Бургас.

Тема Re: търся майки от Бургаснови [re: daffodil]  
Публикувано23.01.05 22:47

ей браво.

имам нужда от съдействие за взимането на дрешки от Приморско и закарването им в 1 или 2 бургаски дома за сирачета.

в Приморско сме организирали тамошния клуб на пенсионерките и жените са събрали доста неща.

малко е сложно, но аз да си питам.Моля ви, ако някой прецени че има възможност да помогне да каже.
Мерси.

Автор marid ()
Публикувано24.01.05 00:10

Аз също вече съм в Бургас, ще помогна с всичко, каквото мога - дай ми подробности.

Тема Re: търся майки от Бургаснови [re: marid]  
Публикувано24.01.05 00:17

ok,domovete okolo Burgas sa 5.

Jenite tam sa sabrali dosta neshta ,no te niama kak da gi zanesat.Triabva da se vzemat ottam i se zakarat v niakoi dom.Shte znam do den-dva za kakva vazrast sa dreshkite za da te nasocha kam saotvetnia dom.
Domovete sa v Burgas-2 ,Sredetz,s Iskra i s.Koshritza.Tova ti go davam kato informatzia za naselenite mesta.

nie gi iurnahme da pletat ,a te i dreshki veche sabirat.Neka varshat neshto hubavo jenite,mnogo se zaradvah kato razbrah.

kogato znam poveche shte ti kaja.
Blagodaria ti.

Автор tai (член)
Публикувано02.02.05 18:59

Момичета,
свързах се с някои домове в Бургас и околности. Моля, който има желание да участва, нека ми пише на teodoratodorova@abv.bg
10x

[

Тема Re: търся майки от Бургаснови [re: tai]  
Автор daffodil (нарцистична)
Публикувано02.02.05 20:54

може би тук трябва да питам коя от вас е раждала в бургаската болница без предварително уговорен лекар и плащане, какви са условията, лекарите и т.н.? Мерси в аванс.

hormonally yours

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.