|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Предложение за "офф" темите
|
|
| Автор |
geminarius (beauty fool) |
| Публикувано | 19.01.05 12:26 |
|
|
Може ли да си го спестим това "офф" във всяко заглавие? Почва да ме дразни, а от повечето теми си личи, когато са офф.
Опитах да пусна тук анкета, но при редактиране на мнение не може да се добави анкета.
Seen it all, done it all, can't remember most of it.Редактирано от geminarius на 19.01.05 14:43.
| |
|
Тема
|
Re: Предложение за "офф" темите
[re: geminarius]
|
|
| Автор |
moloko (минаващ) |
| Публикувано | 19.01.05 12:31 |
|
|
Да бе - айде - това беше и моята идея
С две ръце

| |
|
|
|
Ама какъв е проблема с офф-овете?! Не е толкоз дълго за изписване, пък ако случайно реша да занимавам целокупното клубно общество с най-любмия си кекс или снощния ми сън, редно е да отбележа май! Нещо като сигнала "реклама" по радиата и телевизиите - така се дава избор на аудиторията 
| |
|
|
|
Сега, след като се реши, че ще има повече офф-теми, понеже клубът станал скучен, смятай, че всяка втора тема ще е Офф.
А това Офф набляга на факта, че темата не е точно за този клуб. И един ден пак може някой да предложи да преименуваме клуба - според оффовете, ако те запреобладават. 
Seen it all, done it all, can't remember most of it.
| |
|
|
|
Съгласна съм, стига от заглавието да си личи в темата за какво става дума. Защото има теми озаглавени като "Помощ!", "Някой може ли да ми каже?" или "Да си спомняте случайно?".
| |
|
|
|
Не и ако се изписва ЯСНО за какво ще иде реч. Иначе излиза, че сякаш темите, които не са пряко свързани с децата, или дори бебета, са недобре приети. А идеята е все пак да се обсъждат и по-разнообразни теми.
Ние мамите да не би да не сме важни -
нали казват - мама добре - детенце добре!
| |
|
Тема
|
[re: SilverElf]
|
|
| Автор |
moloko (минаващ) |
| Публикувано | 19.01.05 12:38 |
|
|
Много точно така!
| |
|
|
|
Нали вие с Чета променяте неясните / латиснките заглавия? Не виждам проблем.
Гледай последните няколко часа колко офф теми се пуснаха. 
Seen it all, done it all, can't remember most of it.
| |
|
Тема
|
[re: geminarius]
|
|
| Автор |
jara (morena) |
| Публикувано | 19.01.05 12:41 |
|
|
и мен винаги ме е дразнело това.
| |
|
|
|
Нищо не променяме. Само конвертираме от латиница на кирилица. Никога не съм си позволявала да променям и с буква заглавията.

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|