|
Тема
|
Хелп - помпа на Авент
|
|
Автор |
Keнra (мама) |
Публикувано | 17.01.05 10:44 |
|
Момичета издъних се ужасно!!! Дадоха ми да ползвам една помпа на Авент и вчера нашия тати как я бутнал, какво съборил отгоре й - сега е счупена. Питанката ми е - няма ли някой на който също му се е повредила някоя част, но точно тази да му е здрава. Бих платила 10-15 лева за нея, но 80 за нова помпа ми идват множко.
Тати днес каза, че щял да я залепи, но бих предпочела да я върна цяла.
  Много ми е неудобно, че ви занимавам с глупости, но се чувствам адски гадно, защото не е моя.
| |
Тема
|
Re: Хелп - помпа на Авент
[re: Keнra]
|
|
Автор |
jen (мапепи) |
Публикувано | 17.01.05 10:51 |
|
Мисля че се продават и резервни части за помпите. Пробвай да се обадиш на вносителя на Авент.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
SilverElf (DecusEtTutamen) |
Публикувано | 17.01.05 11:22 |
|
Обади се в склада на Авент. Свекърва ми стопи навремето в стерилизатора моята и купих частите от там. Успех!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
gugu (ентусиаст) |
Публикувано | 17.01.05 21:40 |
|
Ами то не е само таткото виновен. Моята се счупи на същото място. Аз ей така на шега, но и бясна защото без помпа не можех и ден да изкарам след като бях на работа по 10-12 часа, написах едно писмо по американски стил /абе много сте добри и колко ми е мъчно ама нямам избор и ще ви сменя ако се чупите/ на сайта на Авент и те ми пратиха резервната част без дори пощенски разходи да плащам. Чупенето в областта на шийката е много често срещан. Незнам само дали ще пратят нещо до БГ , а се съмнявам, че българският вносител ще помогне на потребителя Но може да се пробва.
А по-добре не я лепете, че то оттам мляко минава.
| |
|
Боже какви глупости съм ти написала. Не съм плащала нищо, помпата ми беше в гаранция. Питай и тази, коиато е у теб дали не е, всичко което покрива гаранцията е безплатно! Исках просто да кажа, че в склада ще я оправят.
| |
Тема
|
[re: SilverElf]
|
|
Автор |
Keнra (мама) |
Публикувано | 18.01.05 19:19 |
|
За съжаление не е. Бебето, за което е купувана помпата е на 4 годинки вече. 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
SilverElf (DecusEtTutamen) |
Публикувано | 18.01.05 19:24 |
|
За съжаление това май е най-скъпата част на помпата. 
| |
|
|
|
|