|
|
|
Тема
|
Злоядият Владко!
|
|
| Автор |
anidimova (munka) |
| Публикувано | 17.01.05 14:16 |
|
|
Мили мами хванала съм се в чудо с Владимирчо-нещо става злояд и това не ми харесва.Храним се с триста зора и хиляди занимавки и ако реши да стисне устата-край.Понякога може луд да те направи.А преди тъкмо си беше засилил апетита с Мултисаностол-а и изкарахме две седмици всички върлуващи вируси и от тогава все едно се захранвами наново.Посъветвайте ме нещо,как де засиля ентузиазма му към храненето-някакви илачи за засилване на апетита.Знам за рициново масло,но той е малък още-на 1 година и 7 месеца е.А се притеснявам,защото след някоя друга седмица свекито ще поеме гледането по него и незнам дали ще успее да му надвие-онзи ден я направи луда Помогнете със съвети.А,още едно уточнение-за мое голямо съжалениее е взел на баща си генчето-той е бил таково чудо.Благодаря ви предварително!
| |
|
|
|
дай му да се храни самичък
ще му дойде ентусиазма. ем е на такава възраст където му е мерак да прави нови и интересни неща. и докато той се храни можеш да държиш и ти една лъжичка и да му даваш, че в началото няма да успява да си изяде всичко, а ще пада и по земята
успех и не се тревожи, няма дете дето да се остави да стои гладно. пще прояде
| |
|
Тема
|
Re: Злоядият Владко!
[re: anidimova]
|
|
| Автор |
tai (член) |
| Публикувано | 17.01.05 14:24 |
|
|
Здравей,
чак злояд не бих нарекла нашия син, но понякога и той отказва да яде. В такива случаи аз прилагам нкл варианта:
- не го гоня с лъжицата, изчаквам малко, викам го или го вземам в себе си (ако съм го пуснала) и пак му предлагам.
Ако откаже
му предлагам нещо друго - хляб, плод, крем или друга храна
ако откаже
спирам да му предлагам до следващото хранене.
Това е от мен. Илачи никога не съм давала.
Успех!
[
| |
|
|
|
Когато моят Влади не иска да яде и ми върти глава го взимам в мен и сядаме на компютъра, пускаме си детски песнички, той си бие по клавиатурата държи мишката и от време на време си отваря устата. По този начин много пъти съм го хранила, опитай. Ние сме на 1.3г
| |
|
|
|
Борис само витаминните сиропи го оправят, но пък те не могат да се пият непрекъснато...
Веднъж му помогна и пребиаването на село.
Защо не пробваш да го водите на Витоша примерно събота и неделя? Чистият въздух отваря апетита.
| |
|
|
|
|