Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:12 17.06.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Хелп - помпа на Авентнови  
Автор Keнra (мама)
Публикувано17.01.05 10:44

Момичета издъних се ужасно!!! Дадоха ми да ползвам една помпа на Авент и вчера нашия тати как я бутнал, какво съборил отгоре й - сега е счупена. Питанката ми е - няма ли някой на който също му се е повредила някоя част, но точно тази да му е здрава. Бих платила 10-15 лева за нея, но 80 за нова помпа ми идват множко.

Тати днес каза, че щял да я залепи, но бих предпочела да я върна цяла.
Много ми е неудобно, че ви занимавам с глупости, но се чувствам адски гадно, защото не е моя.

Тема Re: Хелп - помпа на Авент [re: Keнra]  
Автор jen (мапепи)
Публикувано17.01.05 10:51

Мисля че се продават и резервни части за помпите. Пробвай да се обадиш на вносителя на Авент.

Тема Re: Хелп - помпа на Авентнови [re: Keнra]  
Автор SilverElfМодератор (DecusEtTutamen)
Публикувано17.01.05 11:22

Обади се в склада на Авент. Свекърва ми стопи навремето в стерилизатора моята и купих частите от там. Успех!

Автор gugu (ентусиаст)
Публикувано17.01.05 21:40

Ами то не е само таткото виновен. Моята се счупи на същото място. Аз ей така на шега, но и бясна защото без помпа не можех и ден да изкарам след като бях на работа по 10-12 часа, написах едно писмо по американски стил /абе много сте добри и колко ми е мъчно ама нямам избор и ще ви сменя ако се чупите/ на сайта на Авент и те ми пратиха резервната част без дори пощенски разходи да плащам. Чупенето в областта на шийката е много често срещан. Незнам само дали ще пратят нещо до БГ, а се съмнявам, че българският вносител ще помогне на потребителя Но може да се пробва.
А по-добре не я лепете, че то оттам мляко минава.

Тема Re: Хелп - помпа на Авентнови [re: SilverElf]  
Публикувано17.01.05 21:57

Боже какви глупости съм ти написала. Не съм плащала нищо, помпата ми беше в гаранция. Питай и тази, коиато е у теб дали не е, всичко което покрива гаранцията е безплатно! Исках просто да кажа, че в склада ще я оправят.

Тема Re: Хелп - помпа на Авентнови [re: SilverElf]  
Автор Keнra (мама)
Публикувано18.01.05 19:19

За съжаление не е. Бебето, за което е купувана помпата е на 4 годинки вече.

Публикувано18.01.05 19:24

За съжаление това май е най-скъпата част на помпата.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.