Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:05 08.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Бъдещи мами - Юни 2005нови  
Автор Jungle (wild)
Публикувано29.12.04 08:29

Момичета,
откривам пред новогодишно тази тема с надеждата ако има някой с термин през Юни да се обади.
Кажете докъде стигнахте с изследванията?
Изду ли ви се корема вече? Колко кг сте качили? Какви мазила използвате против нацепване?
Надявам се гаденето от първите месеци да сте го забравили и бременността ви да протича добре.

При мен засега всичко е по план да чукам на дърво. След излизането от 3тия месец няма и следа от неразположенията.Утре ми е предварителния скрининг и се надявам резултатите да са в нормата, а следващия месец е великия узи преглед придружен и той със скрининг.

Желая ви леко бременеене и Щастлива Нова 2005та Година!
Нека да е лято;)

Тема Re: Бъдещи мами - Юни 2005нови [re: Jungle]  
Автор be Happy (:) :))
Публикувано29.12.04 09:10

Здрасти ! Моят термин е 30,06,05.
Засега всичко е наред! втора бременност ми е и е по-лека от първата!
изследванията ми предстоят другия месец!
Май сме си ги казвали тези неща с теб в др. форум!
Другият ми ник е Ybag. За инфо само!
Дано и тук се съберем готин отбор Юнски Мами!

Автор bobolinaaa (обичаща)
Публикувано29.12.04 09:27

Аз вече съм мама на един юнчо, но като видях темата ме обзе носталгия и реших да надникна. Дано да се съберете много мами и да си направите едно хубаво клубче, каквото си имаме юнките на 2004.
Желая ви лека бременност и едни прекрасни съкровища. Ако имате въпроси винаги съм насреща. Весели празници!!!

Тема Re: Бъдещи мами - Юни 2005нови [re: be Happy]  
Автор Jungle (wild)
Публикувано29.12.04 19:44

Здрасти Bе Happy,

дано след празниците се появят още мами;)
Ти като мама със стаж ще ни успокояваш страховете!
Лека бременност от мен!

Тема Re: Бъдещи мами - Юни 2005нови [re: bobolinaaa]  
Автор Jungle (wild)
Публикувано29.12.04 19:47

тъкмо се чудех новородените бебета кога започват да се усмихват и твоя юнчо ми напълни сърцето;) Да ти е жив и здрав! Весели празници;)

Автор bez_men (мама на Искрен)
Публикувано29.12.04 20:27

Много се радвам, 4е вси4ко е наред с теб и беб4о :)
Целувки и весело празнуване на Новата Година !

Автор Krassi (just me)
Публикувано29.12.04 20:50

Хей Jungle, ама сложи си лентичка де?Докога ще развяваш стройно тяло по плажовете

Автор bobolinaaa (обичаща)
Публикувано30.12.04 05:30

Моя юнчо запърви път се усмихна на петия ден в болницата. Е несъзнателно, но затова ък напълни душата на мама и на лекарката. След това започна да се усмихва насън и много скоро и на хора. Желая ви едни щастливи смехурковци!

Автор BEBl (дружелюбна)
Публикувано30.12.04 10:24

Здравейте, бъдещи юнски мами, аз вече се представих в една по-ранна тема, пусната за мами май-юни, ама и тук да се подпиша. Аз съм с термин 3 юни, ама от собствен опит знам, че това е само ориентир. На мен ми е втора бременност, имам една дъщеря Елица - на 2г.1 м.
Аз съм наддала за 17 седмици към 4-5 кг., първият път бях качила общо 14 кг., като в родилното "свалих" 8 кг. и след това за 6 мес. без диети си върнах първоначалния вид :-))) Аз вече направих БХС и фетален скрининг, лекарката ми каза, че оттук нататък ще се правят само нормалните изследвания на кръв и урина и УЗП.
Това засега от нас!
Приятно изкарване на празниците и спокойно бременеене!

Елица 06/11/2002

Тема Re: Бъдещи мами - Юни 2005нови [re: BEBl]  
Автор Jungle (wild)
Публикувано30.12.04 21:09

Ехххх, цели 3 бройки се събрахме;) Знам аз обаче че има и още.
Беби, да ти е жива и здрава Елица. Ти нея колко дни преди или след термин я роди?

Поздравления за успешния скрининг, на мен ми отложиха БХС-то за следващата седмица;( С килограмите съм малко скарана, но лекарите казват че няма за какво да се притеснявам, има време да кача.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.