|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
Не знам дали някой си спомня
|
|
| Автор |
Smile (мълчалива) |
| Публикувано | 10.01.05 15:10 |
|
|
как преди година-две се оплаквах, притеснявах и паникьосвах, че дъртата двегодишна магарица знае само десетина думи и изживявах страха, че е малоумна и няма да проговори.
ВРЪЩАМ СИ ДУМИТЕ НАЗАД Само това ще ви кажа и се запътвам да си търся тапи за уши.
Успявате ли изобщо по някакъв начин да ги накарате да млъкнат?
| |
|
Тема
|
Re: Не знам дали някой си спомня
[re: Smile]
|
|
| Автор |
Чeтa () |
| Публикувано | 10.01.05 15:14 |
|
|
Ха-ха!
Аз се притеснявам същото за Борис, ама знам, че ще дойда и аз на твоя хал някой ден.  
| |
|
Тема
|
[re: Чeтa]
|
|
| Автор |
Cтpeйнджъp (адвокат) |
| Публикувано | 10.01.05 15:26 |
|
|
Само ще кажа, че сестра ми до 3,5 много трудно изгукваше нещо различно от "мама, тати, нана, баба...." и дежурните писъци. Е... Ела сега да я видиш почти на 18 год., не може да и затвориш устата, че е и в математическа гимназия!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Flash_ () |
| Публикувано | 10.01.05 15:26 |
|
|
Аз си спомням за дъртата магарица...
Ще млъкнат...след 10тина години с ченгел ще им вадим думите, вервай ми! Сега латерната е пусната и това е...нямаш ли инстинкт за самозащита и оцеляване в кризисни ситуации? Аз имам и съм на автопилот, на моменти просто изключвам и повтарям механично ' да, мамо', добре, мамо'.. . междувременно си мечтаеш нещо, релаксираш и после пак включваш обаче! няма как:-)))) пък и то интересно ...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Despina (мамана Детелина) |
| Публикувано | 10.01.05 15:34 |
|
|
И аз си сдпомням.
Моя мъж прави опити да изключи щерката с дистанционното за телевизора   , че му пречела да гледа любимото си предаване.
А иначе, моята е по-малка и обикновено млъква, ако и се даде нещо по-различно за правене в момента и докато е заета за няколко минути има тишина и после пак включва радиото .
| |
|
Тема
|
Направо се бърквам
[re: Flash_]
|
|
| Автор |
Smile (мълчалива) |
| Публикувано | 10.01.05 15:58 |
|
|
от постоянното "мамо това", "мамо онова", "мамо едикаквоси".... "абе - викам - вий баща нямате ли си?" , а той, гада, се смее "те децат си знаят".
Викаш - има надежда в тунела? Е тогаз след десетина години ме очаквайте с постинг, отричащ тоя
| |
|
Тема
|
Явно с дистанционното няма ефект, м?
[re: Despina]
|
|
| Автор |
Smile (мълчалива) |
| Публикувано | 10.01.05 15:59 |
|
|
А случавало ли ти се е:
- Млъкни бе!
След минута мълчание:
- Мамо, само да попитам нещо...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
DarkCat () |
| Публикувано | 10.01.05 16:02 |
|
|
сега аз съм на съвсем същото място като теб ем си знам че ще проговори
но това "ъ ъ ъ" и "а а а" и "тоууу" = топка + мамее, тати, бате направо ме депресират
всъщност най-вече "ъ"-тата и "а"-тата.
а на големите устите нямат затваряне 
| |
|
|
|
и този период не е лесен.... докато разбереш какво точно е "ъъъъ" в този момент... и много бързо нещо друго става "ъъъъ" в следващия...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
V_lady (усмихната) |
| Публикувано | 10.01.05 16:17 |
|
|
Чета ти постинга и искрено се смея Ние сме по същия начин - "мамо защо това", "защо така".........В даден момент полудявам, а после като се сетя и ми става смешно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|