Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:35 07.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Не знам дали някой си спомнянови  
Автор Smile (мълчалива)
Публикувано10.01.05 15:10

как преди година-две се оплаквах, притеснявах и паникьосвах, че дъртата двегодишна магарица знае само десетина думи и изживявах страха, че е малоумна и няма да проговори.
ВРЪЩАМ СИ ДУМИТЕ НАЗАД Само това ще ви кажа и се запътвам да си търся тапи за уши.
Успявате ли изобщо по някакъв начин да ги накарате да млъкнат?

Тема Re: Не знам дали някой си спомнянови [re: Smile]  
Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано10.01.05 15:14

Ха-ха!
Аз се притеснявам същото за Борис, ама знам, че ще дойда и аз на твоя хал някой ден.

Тема Re: Не знам дали някой си спомнянови [re: Чeтa]  
Автор Cтpeйнджъp (адвокат)
Публикувано10.01.05 15:26

Само ще кажа, че сестра ми до 3,5 много трудно изгукваше нещо различно от "мама, тати, нана, баба...." и дежурните писъци. Е... Ела сега да я видиш почти на 18 год., не може да и затвориш устата, че е и в математическа гимназия!

Автор Flash_ ()
Публикувано10.01.05 15:26

Аз си спомням за дъртата магарица...
Ще млъкнат...след 10тина години с ченгел ще им вадим думите, вервай ми! Сега латерната е пусната и това е...нямаш ли инстинкт за самозащита и оцеляване в кризисни ситуации? Аз имам и съм на автопилот, на моменти просто изключвам и повтарям механично ' да, мамо', добре, мамо'.. . междувременно си мечтаеш нещо, релаксираш и после пак включваш обаче! няма как:-)))) пък и то интересно ...

Автор Despina (мамана Детелина)
Публикувано10.01.05 15:34

И аз си сдпомням.
Моя мъж прави опити да изключи щерката с дистанционното за телевизора, че му пречела да гледа любимото си предаване.
А иначе, моята е по-малка и обикновено млъква, ако и се даде нещо по-различно за правене в момента и докато е заета за няколко минути има тишина и после пак включва радиото.

Тема Направо се бърквамнови [re: Flash_]  
Автор Smile (мълчалива)
Публикувано10.01.05 15:58

от постоянното "мамо това", "мамо онова", "мамо едикаквоси".... "абе - викам - вий баща нямате ли си?", а той, гада, се смее "те децат си знаят".
Викаш - има надежда в тунела? Е тогаз след десетина години ме очаквайте с постинг, отричащ тоя

Тема Явно с дистанционното няма ефект, м?нови [re: Despina]  
Автор Smile (мълчалива)
Публикувано10.01.05 15:59

А случавало ли ти се е:
- Млъкни бе!
След минута мълчание:
- Мамо, само да попитам нещо...

Автор DarkCat ()
Публикувано10.01.05 16:02

сега аз съм на съвсем същото място като теб ем си знам че ще проговори

но това "ъ ъ ъ" и "а а а" и "тоууу" = топка + мамее, тати, бате направо ме депресират

всъщност най-вече "ъ"-тата и "а"-тата.

а на големите устите нямат затваряне

Тема Ох,нови [re: DarkCat]  
Автор Smile (мълчалива)
Публикувано10.01.05 16:14

и този период не е лесен.... докато разбереш какво точно е "ъъъъ" в този момент... и много бързо нещо друго става "ъъъъ" в следващия...

Автор V_lady (усмихната)
Публикувано10.01.05 16:17

Чета ти постинга и искрено се смея Ние сме по същия начин - "мамо защо това", "защо така".........В даден момент полудявам, а после като се сетя и ми става смешно.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.