Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:41 28.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Уф, пак за косопаданови  
Автор Duci (Angel)
Публикувано07.01.05 19:45

Мамчета, от около месец косата ми започна да пада, ама направо- УЖАС! На кичури направо Вече се чудя как имам още нещо по главата си. Знам, че е нормално, гледам да не се отчайвам. Взех мерки, от около Коледа започнах да се мия със шампоан п/в косопад и да използвам ампули. За сега не виждам никакъв ефект за мое съжаление Нощес даже сънувах, че съм частично плешива.
Искам да питам вече миналите през това, колко време горе-долу продължи?
И остана ли ви достатъчно коса, докато прокара новата? В смисъл да не ви личи, че прогресивно оплешивявате.

Тема Re: Уф, пак за косопаданови [re: Duci]  
Автор KaтИ. (мама)
Публикувано07.01.05 21:08

За съжаление не мога да ти кажа колко ще продължи, защото аз спрях процеса в началото, но можеш да погледнеш

Дано ти е полезна и дано скоро спре косопада.

Автор Collibri (слънчева)
Публикувано07.01.05 22:05

и на мен напоследък повече ми пада... но не чак толкова страшно... Забелязала съм че и от различните шампоани различно пада... Имам един супер шампоан на Виши... и много хубаво с него - нито пада, нито има някакви дефекти... щом го сменя с някой друг.. почва да пада.....

Тема Re: Уф, пак за косопада [re: Duci]  
Автор мeчo пyx (еми)
Публикувано07.01.05 22:11

При мен беше същото положение-направо се бях изплашила. Купих си Revalid витамини и според мен имат голям ефект. Освен, че престана да капе-израстна ми страшно много " бебешка" косичка-тоест косата се възстановява с бясни скорости.
Не знам обаче дали може да се пие при кърмене-така се преди това питай в аптеката задължително.
При мен кососпадът започна 3.5 месеца след раждана- от около месец и нещо нямам проблеми

Тема Re: Уф, пак за косопаданови [re: KaтИ.]  
Автор Duci (Angel)
Публикувано07.01.05 22:13

Благодаря ти

Тема Re: Уф, пак за косопаданови [re: Collibri]  
Автор Duci (Angel)
Публикувано07.01.05 22:14

Шампоана и ампулите са ми точно на Виши. Може би трябва да мине повече време, но дали ще има смисъл

Тема Re: Уф, пак за косопаданови [re: мeчo пyx]  
Автор Duci (Angel)
Публикувано07.01.05 22:17

Пия Матерна, вярно, че е от дъжд на вятър, но я пия. Може би трябва по-редовно, ама ми се отваря един апетит......

Автор Biba ()
Публикувано07.01.05 23:29

Хи-хи, и аз сънувах такива сънища, но не се сбъднаха за щастие. При мен продължи около 5 месеца. Аз никога не съм имала прекалено много коса на главата си, та можеш да си представиш как се бях шашнала, че и малкото, което имам ще ми окапе. Сега имам много къси кичурчета из косата си, които растат много по-бързо от останалата коса, така че има надежда косата ми някога да приеме предишният си вид. Аз никакви специални мерки не взех, защото от много места бях чувала, че това си е в реда на нещата и не може да се спре с препарати...

Автор Lady Defender (Winterfair gift)
Публикувано08.01.05 08:30

Това е от липса на витамини и от раждането. На мен започна така да ми пада когато спрях да кърмя. Оправих се, като започнах да се мия със шампоана на малкият (ползваме Бюбхен). Мисля, че системно приемане на някакъв витаминен комплекс също трябва да помогне.

Тема Re: Уф, пак за косопаданови [re: Lady Defender]  
Автор любимa (завинаги)
Публикувано08.01.05 10:36

Всъщност този косопад е на хормонална основа доколкото аз знам.

При мен също имаше такъв проблем точно когато малкият беше на 4-5 месеца. Продължи около месец, месец и половина. Изпих една опаковка Мерц и си подкъсих косата. Процесът продължи и аз си подкъсих косата още малко - косопадът спря изведнъж.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.