|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Майска среща!
|
|
Автор |
Бeбe Bиkтop (мама Танче) |
Публикувано | 26.12.04 13:18 |
|
Хайде бързо да казвате кога и къде !!!
В БГ сме до 12ти Януари, правете му сметка  !!!
| |
|
Ехеееееей,все така се организирате,че да е без мен ...сигурна съм,че ще си изкарате страхотно и после да пращате снимки да си оплакна поне очичките
| |
|
Може пак в някой МакДоналдс. Не че ги обичам де, ама там не се пуши (и не е на другия край на града като Софияленд:)) ). Обаче този на НДК ми се видя тесничък вътре, миналият път. Може в този на Славейков (или пък пак на НДК)? Е, ние сме без количка и без това, та ако измислите някое друго място, дето не се пуши, и по-тясно да е - става.
Трябва да уточним кога - преди или след НГ и дали в делничен или съботно-неделен ден. Аз предпочитам делничен (че няма толкова народ по заведенията), но ако има работещи майки, съм съгласна и през уикенда.
Освен това предпочитам да е по-раничко, че да не се прибираме по мръкнало, понеже рано се стъмва...
| |
Тема
|
Re: Майска среща!
[re: medusa]
|
|
Автор |
medusa (Мамино Меде) |
Публикувано | 26.12.04 14:51 |
|
За да не се разтакаваме, предлагам направо и дати, пък ако имате други идеи, предлагайте и вие:
Ако е в делничен ден - 28-ми декември - вторник.
Ако е през уикенда - 2-ри януари - неделя.
Час няма да предлагам, казвайте вие, според режима на дребосъците, че мойто хлапе няма часове за нищо, спи когато му се доспи и яде където и каквото му попадне, така че е без значение за нас :)))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Чeтa () |
Публикувано | 26.12.04 15:25 |
|
Аз предпочитам делничен ден. Време - преди 14 часа, защото моя сунковец ляга да спи тогава, а след като стане вече става късно и се стъмва.
| |
Тема
|
[re: Чeтa]
|
|
Автор |
medusa (Мамино Меде) |
Публикувано | 26.12.04 15:33 |
|
Предлагам 12 часа значи, така ще имаме един час за виждане и един час за прибиране.
Засега 28-ми, 12 часа, на НДК.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Чeтa () |
Публикувано | 26.12.04 15:40 |
|
Ок! Аз съм навита 
| |
|
Дали да вземеме и ние да се появиме на срещата най-после?
Като място и час за нас е перфектно!
А там имат ли детски кът?
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от pepeliashka на 26.12.04 15:52.</EM></FONT></P>Редактирано от pepeliashka на 26.12.04 15:52.
| |
|
Ми хайде де! Баси!  
| |
|
Ми то да не мислиш,че е лесно,а? Само ако знаеш , в какво се е превърнало онова малко сладко бебенце,дето спеше кротко в количката!
Ние все да дойдеме до Южния,ама...
Виноват!
P.S.
Ако уговорката остане за 28.12 към 11.30-12.00ч. ще е перфектно.Дори прогнозата за тогава е уж да е слънчево!
Редактирано от pepeliashka на 26.12.04 16:14.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|