Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:53 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Cam Pretty Cross или Chicco C1?нови  
Автор CтoянkaO3 (непознат )
Публикувано23.12.04 00:04

Колебая се между тези два модела колички и много ще ми е от полза ако някой, който ги е ползвал сподели впечатленията си.

Основната информация, която може да ви помогне, е че бебето ми ще е януарче, началото на месеца. Иска ми се да ползвам количката и за новородено и за пораснало дете. Кам има покривало за краката и дъждобран - това достатъчно ли ще е за да е добре защитено бебето, за Чико не се споменава дали има покривало - при това положение ще може ли изобщо да се ползва за новородено зимно бебе или само от април например, когато вече не е толкова студено и ветровито?

Тема Re: Cam Pretty Cross или Chicco C1?нови [re: CтoянkaO3]  
Автор geminarius (beauty fool)
Публикувано23.12.04 08:32

Наскоро купувахме количка и ще ти кажа кое за нас беше от значение

Гумите да са по-големи, по възможност помпащи се, за да не друса
Да има шушляково, подплатено чувалче
Да е максимално сгъваема
Да е с въртящо се предно колело / колела
Да не е тясна и къса (тук моделите колички са много тесни и къси)
Да се удължава дръжката, да се мести напред/назад, така че да може бебето да е с лице към мен / напред
Да не е тежка.

Дано съм ти била от полза.

П.П. Според снимките, Chicco C1 има покривало

ето и

3абравих да ти кажа, да питаш и колко е гаранцията. Това го споменавам, понеже Cam не ми е позната марка.

неискам се пише не искам ; мн. ч. на думата лекция не е лекций, а лекции.

Редактирано от geminarius на 23.12.04 08:38.

Автор Aurora (Schumi`s girl)
Публикувано23.12.04 08:41

между тези двете аз бих избрала Cam Pretty Cross...казвам го, понеже до скоро много ме вълнуваше този въпрос и правех проучвания :)
в крайна сметка се спряхме на триколката на Queeny

Тема Re: Quinnyнови [re: Aurora]  
Публикувано23.12.04 08:44

На коя Quinny се спряхте? Ние взехме Buzz-a.

Тема Re: Quinnyнови [re: geminarius]  
Публикувано23.12.04 08:55

Freestyle 3 XL - цвят тухла - направо се влюбих в тоя цвят...а и моделчето е супер :) обаче не сме я пробвали още, защото не съм го изкарвала на разходка в това време, а така ми е мерак...ама нещо педиатъра не дава да се излиза още
ейй, сега отидох на сайта да видя Buzz-a, защото когато ние купувахме количката преди 3 месеца я нямаше в БГ...супер е! това е най-новата, нали?

Публикувано23.12.04 09:11

Аааааа, Freestyle 3 XL, точно цвят тухла и ние бяхме харесали , гледахме я от самото начало на бременността ми, обаче в един момент докараха Buzz-a и забравихме фрийстайла.
Freestyle е малко по-тежка, по-голяма е и не е толкова сгъваема, колкото Buzz-a (който май с някакво подобие на хидравлика се разгъва). А за нас всичко това е важно, понеже доста пътуваме и със самолет...
Buzz-ът напр. няма кош (пестено е място), но решихме, че не е толкова от значение за нас, няма спирачка на дръжката, но и това не е важно, предното колело (двойката, де) не се помпа, по-малко е - това е, което може да се отбележи като недостатък.
Взехме коша в тъмно синьо, а бъгито в червено, понеже с мъжа ми не можахме да стигнем до консенсус за цвета.

Чух, че в България има сняг и е студено, така че май за Ники не е зле да е повече у дома.

Публикувано23.12.04 09:28

червеното е страхотно, гледам го тука на сайта :)
абе, уникална е количката!!! браво за избора!

а нашата наистина е доста тежичка, най-гадното е, че не влиза в скапания, малък асансьор:(

казаха ли вече пола на бебчето?

Публикувано23.12.04 09:55

И на мен ми хареса повече червеното. Мъжът ми повече хареса т. синьото, аз пък прецених, че бъгито по-дълго ще го ползваме, затова избрах червеното за бъги.
Ти поне се радвай, че имате асансьор. Ние нямаме и количката се оставя във входа, но в момента единственото място е заето от друга количка и не ми се мисли как ще я мъкна до мазето след всяко прибиране от разходка.
Фрийстайла не може ли да се сгъне и да се побере в асансьора?

Бебето е

, потвърдиха го на 3 поредни прегледа, три различни лекари.

Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано23.12.04 09:58

Не познавам тези колички, за които си споменала, но покривало и дъждобран са напълно достатъчни за новородено зимно бебе. Като му облечеш дрешки и космонавт няма да имаш проблеми.
Според мен дъждобрана е много важна част от зимната количка, защото пази идеално от влага и вятър.
Борис миналата зима беше на 6-9 месеца и цяла зима дъждобрана стоеше върху количката. Не се притеснявах, че може да му духа или да се намокри, ако завали.

п.с. покривалото смятам, че е задължително за мъничко зимно бебче.
Успех в избора!

Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано23.12.04 10:00

Ах маймунооооооооооооо!!!!!!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.