Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:38 17.05.26 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Благодаря на Бог!нови  
Автор SilverElfМодератор (DecusEtTutamen)
Публикувано22.12.04 11:23

Благодаря, че детето не беше в колата! Благодаря на Бог, че е живо семейството ми!
Снощи претърпяхме голяма катастрофа. Прибирахме се от Домко щяхме да купуваме килим за вкъщи, че Мария прохожда, а на терикота не е подходящо да сяда и лази. Карахме по Поп Груйо, която улица е с предимство и на пресечката с Константин Фотинов с бясна скорост без да даде предимство буквално ни отнесе един Форд Мондео, собственост на Мото-Пфое. Аз в този момент говорех по телефона и само видях как отгоре ни връхлита с бясна скорост друга кола. Страшно много се уплаших и се разплаках от нерви. Чух само как шофьора на Мондеото започна да крещи на мъжа ми „Какво направи бе човек, що не спря бе мама му стара!”.
Едва успях да изляза от колата, тъй като той удря калника от страната на мъжа ми, огъва цялата предня броня и по не знам какви причини се огъва и вратата от моята страна, след което колата се завърта и удря задната си част отново в него, продължаваме напред и се разминаваме на милиметри от челен удар в едно дърво! Едва оживях от страх! А той почти се беше забил в къщата на ъгъла минавайки през ограда с бетонни диреци помитайки ги като трева.
Господи, благодаря Ти, че не ни е ударил странично, защото тогава просто не знам какво щеше да се случи, а и не искам да го знам!
След като се поуспокоихме малко и започнахме да чакаме полицията, той започна да се оправдава, че не е видял знака и такива неща... Всичко приключи за около два часа на него му съставиха акт, а аз все още се треса от нерви. Сега предстои разправията със застрахователите и още хиляди неща, който не са ми ясни защото ми се случва за пръв път, но ми е ясно само едно! Догодина та тази дата ще си направя курбан и ще благодаря на Бог, че сме живи и здрави!
Ще запаля свещичка за здравето на една истинска прятелка, както и на цялото й семейство, която ми оказа невероятно огромна подкрепа снощи! Благодаря ти Додо, от цялото си сърце!

Тема Re: Благодаря на Бог!нови [re: SilverElf]  
Автор lenny (дразнител)
Публикувано22.12.04 11:28

най-важното е че сте живи и здрави!!!
Запали една свещ в църква непременно!!!
Хубаво е като откриеш, че имаш истински приятели - много е хубаво да разбереш че можеш да разчиташ на хората до себе си!

Автор marid ()
Публикувано22.12.04 11:32

Не знам какво да ти кажа, то е толкова гадно, че нямам думи. Гледай напред, живи сте, здрави и сте заедно - това е най-важното!

Хубави и спокойни празници ти пожелавам, не позволявай на катстрофата и стерса от нея да ти завладеят ежедневието.

Автор lskrica Nadejda (тримата братя)
Публикувано22.12.04 11:34

Слава на Господ,че не сте наранени!Мила Дани,мога да си представя какво си изживяла.Непременно си правете курбан оттук насетне всяка година.Гушкай малката принцеса и дано скоро успееш да се успокоиш.Бих искала да съм до теб и ако мога да ти помогна с нещо,дори и това да са само нежни думи,но ще се опитам поне виртуално да съм ти подкрепа,както и ти много пъти си била на мен.Прегръщам те,приятелко!Прегръщам и Додо,която е била до теб,когато си се нуждала от помощ.
С много обич
Дани

Тема Re: Благодаря на Бог! [re: SilverElf]  
Автор Silvita (мама на Рая)
Публикувано22.12.04 11:36

Мила Дани, това, което сте преживели, е ужасно! Да пази Бог подобни неща да не се случват! А на вас - прегръдки , да се успокоите по-бързо и да прекарате чудесни празници!

Рая - 28 юни 2004

Автор Flash_ ()
Публикувано22.12.04 11:37

OOOOOOOOOOOх.
Ние след малко тръгваме, пу-пу, пак ме обземат едни мисли грозни, автосугестиката не помага.

Радвам се, че сте се разминали само с уплаха, за колите не мисля, те са подробност.
Направи каквото ти е необходио да се успокоиш и да забравиш ужаса, стискам ти палци да успееш.
И нека празниците бъдат весели!

Автор tswete (usmihnato)
Публикувано22.12.04 11:44

Важното е, че сте добре! Дано се успокоите и двамата, майната им на материалните щети, но да си изкарате добре празниците и да не предадете ужаса си на детето! Да е жива и здрава и Додо и всички истински приятели, които са на място и навреме!
Само не мога да скрия яда си към тоя шофьор, който в това лошо време е карал така, знак не видял и всичко останало! Като си помисля какво може да се случи! Дано много да го накажат, не че ще го направят, де... Пълно е по улиците с такива "бързащи" и "невиждащи". Дано полициаите започнат да се грижат за спзващите закона, наказвайки такива като тоя ....

Тема Re: Благодаря на Бог! [re: tswete]  
Автор SilverElfМодератор (DecusEtTutamen)
Публикувано22.12.04 11:49

Ох, мен от това ме е най-страх. От това ако, ако. Ако Мария недай си боже беше на задната седалка и той беше налетял върху нея!? Ох, Благодаря ти Боже!

Автор lavender (пристрастен)
Публикувано22.12.04 11:55

predstaviam si kakvo ti e bilo
radvam se,che vsichki ste zdravi i ste se otarvali sali samo s uplaha.
sega prosto se otpusni i se radvaite,chte jivi i zdravi.
tzeluvki ot men

Автор Teди (с Огънче)
Публикувано22.12.04 12:09

Желая ви от сърце да сте здрави и да имате повече късмет!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.