|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Искам още едно
|
|
Автор |
Бeбe Bиkтop (мама Танче) |
Публикувано | 22.12.04 16:01 |
|
ей такова като Виктор . Кога е най-подходящият момент според вас първото дете да стане батко/кака?
Викторчо ще е на 2 годинки през месец май.
Споделете 
| |
|
Щом искаш всеки момент е подходящ, давайте  
| |
|
Браво на вас. Само така. Голям си е кеф
Единственото съображение което веднага ми хрумва е да се появи новия бебо когато малкия може поне малко да се самообслужва, за да не ти е тежко.
А и да разбира, за да не ревнува и т.н. Не знам. Моето мнение е че или веднага се правят две или .... едното да стане малко човече и тогава.  
| |
|
Здрасти Танче!!! Тъкмо снощи се 4удих ,дали да не пусна тема-питанка за теб!
Как е Вики?
И ние скоро се за4удихме,кога е "момента" и стигнахме до извода,4е малкия трябва да навърши поне 2 годинки,за да по4неме с "тренировките" за второто беб4е!
Така ,4е ние ще по4неме с опитите догодина 
| |
|
Aз бях детегледачка в Америка една година и съм изчела тонове списания и литература за бебета.
Там са на мнение, че идеалната разлика е 3.5- 4 години, когато по-голямото дете е достатъчно голямо и не създава толкова главоболия, а и разликата не е толкова голяма, че да създава проблеми при общуването по-късно.
Казват, че откъдето и да го погледнеш- това е най-доброто решение.
А каквото съм прочела по тези списания винаги е било много умно и мнооого проверено.
Надявам се да съм помогнала
| |
|
Можеш да действаш вече. Ако стане от раз, Вики ще е на 2г. и 3-4 месеца - достатъчно голям за батко  
| |
|

Здравей Танюшка!
И аз искам още едно такова като мойто Ели!
...Но шанса ни за начало на пробите ще се отвори най-рано идното лято...
Много ще се радвам ако съдбата пак ни събере в един месец и година, както първия път в групата "майски мами'2003"!
Е, вие имате предиство от половин година, та не се знае все пак!
Успех, ако сте решили да почвате!!

Елица-28.04.2003
| |
|

| |
|
За ревността, ще я има при всички случаи, но съм предвидила, да прехвърля на Виктор отговорността да дава обич на малкото си брат/сестриче и така ще му е по-лесно да приеме новодошлото същество...
Ама както казваш трябва да разбира първо, за да му обясня...
| |
|
Тъй де , и аз така си мисля за двете годинки първо .
Вики е добре - папа детска кухня от 2 месеца и се чувства супер в БГ - разходки всеки ден с баба/дядо в гората, играе и с деца и бузите му са червени като ябълки от много движение на въздух...
Чукам на дърво не е боледувал откакто сме тук, но пупу все пак, че нещо тия дни се разкиха- кашля....пупупупупупупупу
Инак да си се върнем на думата - и ние мислим да не е преди да стане на 2 да почнем да тренДираме за 2ра бройка , че две бебета са повече от едно сякаш ...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|