|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Mustela
|
|
Автор |
SveGab (мама на Габче) |
Публикувано | 17.12.04 11:12 |
|
Само за информация:
/ако смятате, че е реклама - трийте смело/
Знаете ли, че по аптеките вече има нова детска медицинска козметика - MUSTELA. И аз нали съм пристрастена към такива глезотийки, вече я пробвах на Габачка - страхотна е. Френска марка е и произвеждат продукти само за бебета и деца. Има различни кремчета, шампоанчета и т.н. Продуктите са бели със сини и розови надписи... Пишете отзиви, ако я пробвате...
Габи - 21.10.2002 г.
| |
|
Прочетох в друга тема, че си купила много хубаво кремче за студено кремче на тази фирма. Понеже и моето бебче ще е зимно, и аз трябва да купя, мислех да взема това на Чико (аз съм и голям фен, всичко досега купено е тяхно:), но сега се чудя дали да не купя това, което ти препоръчваш. А то как е като разфасовка и цена:) Благодаря предварително:)
| |
|
Има и за бременни. Френска медицинска козметика, на добра цена.
| |
|
...но били по-скъпи от Клоран...,а Клоран също са медицинска козметика и са много добри...
| |
|
а не мисля, че са по-скъпи. Взехме бебешки шампоан за тяло и коса в едно, голяма е тубата, а е 10 и нещо. Другите цени се въртяха между 10-15 лв. Наистина са много хубави, особено за бебета, предразположени към кожни проблеми, в следствие на алергия и т.н.
| |
|
Аз досега ползвах Chicco и Klorane, но смело заявявам, че Mustela е най-доброто нещо, което съм ползвала. Не излиза по-скъпо от Klorane, защото е много икономична козметика и освен това мирише сто пъти по-добре
| |
|
Шампоана на Клоран беше 7 лв. Май е 200-250 мл
Този другият колко е?
| |
|
ами това е две в едно, 200 мл. Пък аз на Клоран нищо не видях под 14 лв?!
Тези Мустела имат специална серия за атопична кожа (така я водят) - когато кожата е с раздразнени участъци и т.н.
| |
Тема
|
Re: Mustela
[re: SveGab]
|
|
Автор |
Roo (мама) |
Публикувано | 17.12.04 22:29 |
|
Ммм, точно сега трябва да купувам шампоан и крем за бузки.
В аптеките ли се продава или ...?
| |
|
Явно са вдигнали цените
През април купувах последно
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|