Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:15 18.06.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Въпрос към раждалите в Окръжна болницанови  
Автор Aдpиaнa (:-))
Публикувано13.12.04 23:26

Разкажете малко подробности за условията там - хигиена, отношение и т.н.

Тема Re: Въпрос към раждалите в Окръжна болницанови [re: Aдpиaнa]  
Автор medusa (Мамино Меде)
Публикувано13.12.04 23:51

Аз съм много доволна от всичките лекари. Санитарките също са много любезни (а съм се нагледала на простакеси санитарки по други болници и очаквах същите и там). Само акушерките дето се грижат за бебетата са дръпнати, ама скоро ставаше дума, че навсякъде са такива, понеже бебетата са им пациенти, а не считат за необходимо да обръщат внимание на майките. Стаята, в която бях имаше отделна тоалетна от общите, само дето нямаше топла вода, незнам защо. Иначе в общите тоалетни имаше топла вода.
Пак ще раждам там.

Тема За кой град говориш?нови [re: medusa]  
Автор Tandoori (veche mama)
Публикувано14.12.04 00:53

Уточни града за да могат мамите да ти дадат точни мнения :-) защото в повече от един град в БГ има болница, която се казва Окръжна :-).

Тема Re: За кой град говориш?нови [re: Tandoori]  
Публикувано14.12.04 01:05

За София :-)

Автор Eвитa ()
Публикувано14.12.04 10:08

Здравей!
Абсолютно подкрепям medusa. Аз раждах там през лятото на 2002. Бях в самостоятелна стая, в която наистина нямаше топла вода, но това не беше най-страшното Отношението на персонала беше много добро - аз родих с операция и ми обръщаха доста внимание и лекари, и акушерки. Освен това тогава там и имаше и една рехабилитаторка, която ни наблюдаваше гърдите и ни "облъчваше" с една лампа срещу евентуални мастити. Това е. Мисля, че положителните мнения от родилите там са много повече от отрицателните.
Следващото и аз мисля, че ще го раждам пак там, но кога .... не е ясно, все ми се струва още рано

Тема Re: За кой град говориш?нови [re: Aдpиaнa]  
Автор jen (мапепи)
Публикувано14.12.04 10:17

Пускам ти няколко линка по тази тема

Автор natby (ниа-катя)
Публикувано14.12.04 10:23

и моето мнение е положително. отделението е ремонтирано скоро и е много чисто. има вип стаи, в които има телевизор и хладилник. много е топло. пресонала е любезен. рехабилитаторката идва още на следващия ден и ти помага при раздвижването с упражнения за дишане. храна също е приемлива. единсвеното досадно нещо бяха визитациите, защото те държат без бельо извесно време, което не е много удобно като кървиш през пръвите дни. вземи си почеве ношници, поне три. обаче от лека памучна матария щото иначе ще ти е много топло. съветвам те също ,да поръчаш на мъжът ти да обиколи по детските магазини и да ти купи от тези еднократни пелини за легло и да си вземеш един пакет. там сменят долните чаршафи когато се оплачеш обаче санитарките идват само сутрин, през останалото време ще ти бъде доста по конфортно ако имаш от тези пелени и си лежиш на чистичко. ако имаш въпроси прати ми бележка и ще ти отговоря.леко ръждане

Автор Slanchezara (щастлива мама)
Публикувано14.12.04 11:28

И аз като останалите мами мога да казвам само хубави неща за тази болница. Хигиената беше на супер ниво, месец юни санитарка миеше стаята сутрин и вечер, а ако междувременно на обяд види нещо пак и теглеше един парцал. Целия екип от лекари и акушерски е адски любезен и мил, санитарките също - даже едната ми предложи да ми донесе вечеря в леглото, защото й казах, че не мога да стана. Тоалетната беше за 2 двойни стаи обща (демек за 4 момичета), но аз докато бях проследявах нейното хигиенизиране- миха я над 20 пъти за 4 дни и вътре винаги миришеше само на белина и нищо друго.
Колкото до рехабилитаторката - хей, бях я забравила тази Чемберска (наистина така се казваше), голяма кукувица, много ме развеселяваше по време на сутрешния комплекс. Даже беше започнала и диета за след периода на кърмене да ми прави, ама...
Аз когато бях лекарите бяха оставили и 3 престилки ако някой тати много се примоли да му покажат наследник или наследничка и винаги правеха компромис родилка да си поговори с мъжа си в коридора или да вземе багаж.
Живот и здраве второто пак там ще родя един ден
Леко раждане от нас с бебка Софи!

Тема Благодаря ви, момичета!нови [re: Aдpиaнa]  
Публикувано14.12.04 12:16

Много ви благодаря за споделените мнения - да ви кажа много ме обнадеждихте. Първоначално бях решила да раждам в Майчин дом, но след като миналата седмица ме приеха в патологията им и се сблъсках с условията и отношението там веднага се отказах ужасно разочарована и притеснена. Сега съм решила да раждам в Окръжна болница и мисля, че няма да съжалявам :-)

Автор myrzelana (mamma X 2 :))
Публикувано14.12.04 12:17

Присъединявам се изцяло към казаното по-горе. Утре ще ходя да видя приятелката ми , която роди вчера, та ако искаш мога да сведа и супер прясна информация, тя и моята не е много стара де - но все пак ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.