Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:27 17.06.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Fisher-priceнови  
Автор Duci (Angel)
Публикувано14.12.04 09:22

Някой знае ли дали има магазин в София, където да продават тези играчки? Харесала съм тази:

или ако ме насочите от къде може да се вземе нещо подобно ще съм ви мнооого признателна
Благодаря!

Тема Re: Fisher-price [re: Duci]  
Автор jen (мапепи)
Публикувано14.12.04 10:27

Незнам дали има точно такава играчка, но в магазин Марсел на бул.Мария Луиза от страната на Халите преди да стигнеш Лъвов мост има много голямо разнообразие от играчки на тази фирма.

Тема Re: Fisher-priceнови [re: Duci]  
Автор Billy_wolf ()
Публикувано14.12.04 10:31

Виж

Автор Cпacka (добра ламя)
Публикувано14.12.04 10:52

Fisher Price се пордават в магазините МАРСЕЛ и на един щанд в базара в зала Универсиада.
В Комсед има голямо разнообразие на играчки на добри цени, но няма на Fisher Price.

Мисля, че за възрастта на Петър най-подходящото място е Марсел.

Пътят към ада е постлан с добри намерения.

Автор toni (bonboni)
Публикувано14.12.04 11:09

Привет!
Понеже сме голеееми фенове на тази марка искам само да кажа няколко неща:
1. Официалният им вносител за БГ е Стамбули, но не бих казала че съм очарована колко добре суи вършат работата - в този дух артикули на фирмата могат да се намерят в нмагазините Bonjour.
2. Marsel също предлагат някой техни неща.
3. Като цяло цените на тези играчки са около - 3-4-5 пъти по-скъпи от цените им в Америка - факт, който определено е неприятен - ние купуваме техни неша т Америка директно и дори и с доставката ни излоза по-евтино в сравнение с това, ако ги закупим оттук.
4. Като цяло в БГ може да се намери 1/10 от цялата им продуктова гама!
5. Хайде ще кажа и нещо хубаво :) Играчките са красиви и много много здрави и издържат на голям терор :)))

Успех!

Тема Re: Fisher-priceнови [re: toni]  
Автор queenmabb (на сънищата)
Публикувано14.12.04 11:30

сега само ако можеш да ни кажеш как става номера с доставката, ще сме наистина благодарни! Има ли възможност за директна доставка или някой ви ги изпраща оттам? Благодаря ти, и аз видях колко по-скъпо се продават тук. То да беше само Fisher-Price...

Тема Re: Fisher-priceнови [re: queenmabb]  
Автор toni (bonboni)
Публикувано14.12.04 11:50

Ами номера с доствката не е много удобен - изпращат ми ги риятели оттам... не е много удобно защото ги ангажирам, но пък съм и безкрайно благодарна - реално всичко в Америка е по-евтино и детските дрешки и дрешките за бременни и играчките.....
За качеството в сравнение с това на дрешките тук и доста от играчките....
Иначе доставката става чрез Американските пощи - идват много бързо за 7 дни -

Най-добрият вариант е, ако улучиш някой познат да се прибира оттам....

Редактирано от toni на 14.12.04 11:52.

Автор queenmabb (на сънищата)
Публикувано14.12.04 12:01

да, ясно. И аз така съм поръчвала на два пъти дрехи и обувки и дори с доставката и пощенските разходи излиза много изгодно. Но не мога да го правя често, тъй като се притеснявам да ангажирам приятелите ми, а роднини там нямам.

Поздрави!

Тема И в този ред на мислинови [re: toni]  
Автор Cпacka (добра ламя)
Публикувано14.12.04 15:53

току що се връщам от магазин Бонжур на пл. Славейков.
Вероятно заради наближаващите празници са заредили достанеща от марката. Точно това, което търсиш, не видях, но има други подходящи за възрастта на Петър неща.

Стискам палци да намериш най-успешния подарък!

Пътят към ада е постлан с добри намерения.

Автор Millena (s interes)
Публикувано16.12.04 07:04

Това винаги ужасно ме е дразнело! Защото заплатите са около 10-тина пъти по-високи, затова пък стоките са 2-3-4 пъти по-евтини. Още преди около 2 години се поразих, когато в центъра на Виена (все едно да пазаруваш на Витошка!) видях активната гимнастика на Чико за 23 евро
Но нямаме избор. Иначе и Фишър Прайз, и Чико са много здрави и много измислени. Аз определено съм им фен.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.