Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:46 05.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
Тема има ли бъдещи априлкинови  
Автор zlatkap (зверчето)
Публикувано12.12.04 15:56

здравейте бъдещи майчета,
има ли такива от вас които са с термин през април? порових се в темите назад но не видях априлска тема...
споделете как се чувствате, бебчо рита ли, с колко кила сте отгоре, мислите ли си вече за раждане и ориентирали ли сте се при кого, как се справяте със стриите ....въобще всичко за което се сетите :)
аз вече усещам бебчо и това много ме успокоява и радва, обаче има дни в които си кротува и тогава ме хващат едни страхове.....
иначе съм качила вече 7 кила , доста е и по този повод сигурно вече се обзаведох със стрии по гърдите (сега ги мажа ама кел файда). също съм станала много ревлива, хормони ли са, що ли е и аз незнам.
хайде, чакам вести от вас
поздрави

Тема Re: има ли бъдещи априлкинови [re: zlatkap]  
Автор sara_a (щастлива)
Публикувано13.12.04 13:06

Здравей Zlatkap. Моят термин е на 6 април.Наистина никой не е пускал тема за априлчетата.Аз също умирам от кеф, когато го усещам, а то не спира да мърда. Мисля, че като не го усещаш не значи че бебо не е добре, просто си спи. Качих 10 килограма и се чувствам много дебела и не знам до април колко ще стана. Нямам още стрии никъде, но още е рано. Големият ми проблем е запекът.При теб вижда ли дали ще е момче или момиче. При мен все се крие. Всичко друго се вижда, но това не.
Целувки!!!

Тема Re: има ли бъдещи априлкинови [re: sara_a]  
Автор r_s (непознат )
Публикувано13.12.04 13:18

Здравейте, аз съм за края на април - 27-ми,та току виж и началото на майЕ,важното е да сме живи и здрави,а пък те бебчовците си знаят кога да се появят.Аз си правих БХС,както и кръв и урина във втория месец /сега трябва пак да ходя/ а също и фетална морфология /мисля че така се казва/ на видеозон в Майчин дом. Казаха че ще е момиченце, или поне засега не се вижда пишленце, но аз нямам особени претенции към пола. Случи се вече на няколко пъти да го усетя как рита, но много много не се задълбочавам да го следя. Ами това е, май разказа стана доста дълъг..

Тема Re: има ли бъдещи априлкинови [re: sara_a]  
Автор r_s (непознат )
Публикувано13.12.04 13:22

Забравих да кажа,че в началото доста повръщах и отслабнах цели 5 кг. Опитвам се сега да наваксвам, макар че не винаги ми се яде. Общо взето май съм качила само 3 кг. Купихте ли си зимни дрешки за бременни и откъде? Аз си купих един панталон по-голям размер от тези които преди носех и общо взето все още ми става, но ще трябва до края на месеца да си купя нещо за бременни

Тема Re: има ли бъдещи априлкинови [re: r_s]  
Автор sara_a (щастлива)
Публикувано13.12.04 13:35

аз си купих един гащеризон, един ми даде моя приятелка, а вчера си купих и един панталон от магазин за бременни. Тук във Варна магазини за бременни зная само 2 от верига "Рени". Досега не ми беше комфортно във тези дрехи, но сега когато корема тръгна напред са незаменими.

Автор Eon (t) (вярвам)
Публикувано13.12.04 14:18

Здрастиии!
Ако закъснея 7-8 дни, може и аз да мина към априлките. Иначе и аз май реввам от най-малкото нещо. Малко ми е притеснено от това, че май е време да се ориентирам към конкретен лекар и болница за раждане, ама...
догодина.
Поздрави

Автор MM (za mama)
Публикувано13.12.04 15:03

Е и аз съм по принцип за март - 31-ви - но ако бебчо реши да последва стъпките на по-голямата си сестра, която се роди 3 дни след термина, може да се окаже и априлче.
Вече почти не ми става лошо, което до скоро ме тормозеше, дебелея си, особено напоследък - вече съм качила почти 10кг.. Но общо взето като си гледам дневника от предишната бременност се движа в същите рамки. Малко ме е страх от коледните празници и голямите гастрономични изкушения покрай тях, но ще гледам да не прекалявам, че и ми става доста тежичко вече като хапна. Ама то и затова изкушението да се хапва по малко но на често е още по-голямо.
Преди две седмици ни казаха, че пак ще е момиченце - е нищо не се знае до последния момент все пак, но ние ще се радваме и на момиченце и на момченце еднакво силно.
Бъдещата кака май вече започна да разбира какво става, дори преди няколко дни като се бях разстроила за нещо и дойде да ме гушне и да ме успокои и ми галеше коремчето и говореше за бебе. Много ми стана мило....
Леко бременеене на всички и целувки на коремчетата.

Анна 07/09/2002

Тема И аз! И аз! [re: zlatkap]  
Автор vessid (нова)
Публикувано13.12.04 17:11

Аз съм за 10 април!

Съвсем накратко само да се запиша в "списъка", а отделно ще пиша надълго. Килограмите растат за съжаление, а всички казват, че от тук натам става страшно, но колкото толкова...
Против стрии се мажа с един крем на Galenic и да ви кажа съм много доволна - не е мазен, попива бързо, мирише супер и въобще всичко ми харесва и въпреки че съм напълняла вече 10 кг още нямам стрии. Надявам се така да е.
За сега толкова накратко и набързо.

Поздрави и пак да се "чуваме"

Тема Re: има ли бъдещи априлки [re: sara_a]  
Автор zlatkap (зверчето)
Публикувано13.12.04 19:54

здравей сара,
радвам се 4е ми отговори и 4е 6те раждаме почти по едно и също време. моят термин е някъде 12-15 април /не могат да го изчислят точно/. права си че бебо много спи и затова не се обажда, днес 1 докторка ми го каза и вече се чувствам по-спокойна. на мен ми казаха че ще е момиче, ама аз не вярвам... като знам как бъркат, ще взема да се настроя и после ще ми е криво. и аз също се притеснявам за килата, ама сега друго е по-важно, нали
целувки и от мен!

Тема Re: има ли бъдещи априлки [re: MM]  
Автор zlatkap (зверчето)
Публикувано13.12.04 20:05

здравей мм,
а би ли казала миналият път колко кг качи общо миналия път, та и аз да видя накъде съм тръгнала изглежда че от всички момичета, които са писали, само r_s е още фиданка а и масово са им казали момичета....тез доктори май недовиждат, ще има изненади
за дрехите- аз си купих 1 дънки за бременни от 1 магазин до НДК и съм мн. доволна пък и са на нормална цена според мен.
а за доктори изглежда никой още не се е ориентирал съвсем така че, миличка Еon-не си самичка.
поздрави на всички априлки и леко бременеене!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.