Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:35 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Изкарахме една нощ в Пирогов, но сме вече добре!нови  
Автор irina (Симеон & Павел)
Публикувано10.12.04 22:38

Здравейте, момичета,
Точно преди две седмици в четвъртък ни сполетя голяма неприятност.
Прибрах се от работа, Павчето си изглеждаше съвсем добре (сутринта бях забелязала, че не е в много добро настроение, но нищо по-особено). Вечерта си го нахраних в 20.00 часа, както обикновено. Започнах да го преобличам и забелязах, че единият му тестис е доста подут и зачервен. За всеки случай звъннах на дежурен педиатър в нашата поликлиника (не знаех дали да се притеснявам или не). Докторката ми каза да й опиша точно как изглежда. След обяснението ми, ме посъветва да заведем детето в Пирогов, за всеки случай. Още не се бях притеснила истински. Но, като го събу лекарят в Пирогов, тестисът вече беше станал огромен и тъмно-лилав. Съвсем тактично ми заявиха, че ако не се вземат мерки незабавно, имало опасност да загине (после се усетиха да ми обяснат, че ставало дума "само" за тестиса. Най-вероятно било усукване. Оставиха ни там за наблюдение и евентуална операция (дори в паниката не бях разбрала, че имат предвид спешна операция през същата нощ). Оказа се, че съм сбъркала, като съм го нахранила, защото се наложи да се чака повече за операцията. Според лекарите, такова усукване било фатално, ако не се оперира в рамките на 3 часа, а операция преди 1 часа през нощта не можеше да се направи (което автоматично означаваше мин. 5 часа. Още повече, че последно му е бил сменен памперсът в 17.30. Тогава нищо не е имало. Но за часовете между 17.30 и 20.00 можеше само да се гадае).
Вече не помня какво подписвах. Беше нещо за пълна упойка. За някакви други неща, не помня вече. Като в мъгла ми е.
Направиха тестове и всички други необходими изследвания. В 01.30 часа качиха детето в операционната. През това време с баща му чакахме долу в кафето на Пирогов. Излишно е да ви обяснявам, че бяхме ни живи, ни умрели. При идеята, че в момента детето е с пълна упойка...Че го режат...Че може да остане без тестис...Ами, ако не му понесе упойката?!?!?!
След около 40 минути се закотвихме пред асансьора на операционната да чакаме. Тези допълнителни 10 минути ме сринаха тотално. Таткото беше буквално като обезумял (имах чувството, че е способен на убийство в този момент).
Дори в момента треперя, като пиша всичко това...
Най-накрая се отвори вратата на асансьора и излязоха д-ра и асистента му....с усмивка до ушите.
Имало е усукване на тестиса, в комбинация с херния, но всичко е минало благополучно. В този момент се отваря вратата на съседния асансьор....Една усмихната сестра носи РЕВЯЩО (събудено вече от упойката) Павче! . Надупчено, уплашено, после цяла нощ на системи, но вече здраво Павче.
....
Изписаха ни още на другата сутрин (официално чак в понеделник). Сега, точно две седмици след случката, на мама момчето не дава никакви признаци да помни нещо. Търчи си като изтребителче и всички сме безкрайно щастливи. Е, има едно малко белегче, ама то пък ще му е чарът.
БЛАГОДАРЯ НА Д-Р ДУМАНОВ ОТ ПИРОГОВ!

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от irina на 10.12.04 23:27.</EM></FONT></P><P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от irina на 10.12.04 23:29.</EM></FONT></P>

Редактирано от irina на 10.12.04 23:30.

Тема Re: Изкарахме една нощ в Пироговнови [re: irina]  
Автор marid ()
Публикувано10.12.04 22:46

Леле, как изтрая толкова време без да кажеш - представям си какво ви е било.

Браво на Павчето - герой. Добре че всичко е зад гърба ви!

Целувки на юнака!

Тема Re: Изкарахме една нощ в Пироговнови [re: marid]  
Публикувано10.12.04 23:05

Да ти кажа честно не съм изобщо влизала в интернет междувременно. Малко бях зашеметена
Ама вече се съвземам, де
Ще го цункам непременно. А ти-Марти.

Автор blekuta (мекута,пекута)
Публикувано10.12.04 23:16

Мале,Ирка,много много съжалявам за тая неприятна история
Бях на тръни,докато стигна до щастливия развой...уфффффф
Страшно се радвам,че така е свършило всичко!!
Да го намачкаш и нацелуваш разбойника от мен!
Целувки и на теб!

Автор gugu (член)
Публикувано10.12.04 23:17

Браво, мамче за бързите реакции!!! Дано това са ви последните подобни трепети и всичко да е по вода.

ПП: Ама това мъжете били много сложни! Все повече се разбирам, че си искам да си правя женски футболен отбор в къщи

Автор KaтИ. (мама)
Публикувано10.12.04 23:20

Майчице, направо изтръпнах. Добре, че всичко е свършило благополучно. Нацелувай малкия герой.

Тема Re: Изкарахме една нощ в Пироговнови [re: blekuta]  
Публикувано10.12.04 23:22

Мислех си аз да вметна в заглавието нещо като "неприятност с хепи-енд", да не уплаша някого .
А ти пък защо не прочете края по-рано, пък после да се връщаш да дочиташ?
Хей, Блеки, много целувки и на вас с Боянски.

П.П. Редактирах заглавието на темата.

Редактирано от irina на 10.12.04 23:28.

Тема Re: Изкарахме една нощ в Пироговнови [re: gugu]  
Публикувано10.12.04 23:23

Да, прави си, всички си знаем кой е нежният пол

Тема Re: Изкарахме една нощ в Пироговнови [re: KaтИ.]  
Публикувано10.12.04 23:25

Разбира се, че ще го разцелувам. Аз и без това май в последните две седмици само го мачкам и цункам .

Тема Re: Изкарахме една нощ в Пирогов, но сме вече добре!нови [re: irina]  
Автор bimba (викината мама)
Публикувано10.12.04 23:34

боже-е-е ирина,какво е трябвало да преминете,добре,че си реагирала на време,браво на малкия герой

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.